Šta je novo?

Sta se trenutno igra .....

borab je napisao(la):
Kako pirati u pravnoj državi, skoro ih nisam video u Beogradu, a u Sutomoru i Baru koliko hoćeš.Tamo im je cena svega 5€ za DvD.
:mad:
Nisi ih video zato sto vise ne lice na pirate,sad izlgedaju kao obicni ljudi.
:p

mozda zvuci glupo ali snalazite se nekako drugacije za diskove sam sa 200dindze ...... ima li nekog pomaka sto se neta tice .... na torentima imate sve ........

Resident evil,preko ePSXe.

Angelwp je napisao(la):
mozda zvuci glupo ali snalazite se nekako drugacije za diskove sam sa 200dindze ...... ima li nekog pomaka sto se neta tice .... na torentima imate sve ........

Meni je iskreno bolje da dam lokalnom "distributeru" 2000 dinara za DVD, nego da se mučim sam da skidam BloodRayne 2 recimo.

on PC DS2,Psychonauts,Pes4,SWAT4
on PS2 God of war,Metal Gear solid 3, Midnight Club 3 Dub,WRC4,NBA street V3 :D

WOW, WC3 na battle netu, i naravno DOTA ili starcraft uvece u lokalnoj igraonici

Age of Mythology - The Titans Expansion
BloodRayne 2
Kada stignem...

Igra se ono shto se aktivno igra godinama, a to su Quake3, Pes, War3 i chak sam ponovo instalirao Heroje III , nostalgija je chudo...
Tu su jos i razne fajtachine iz Mame32 :d

u poslednje vreme samo WE 9, ali za sada imam japansku verziju i nije me mrzelo da iskuckam vise od 20 timova :D

Fm 2005

F. Manager 2005 ,
cisto ubijanje vremena i golmana

S vremena na vreme opalim Brothers in Arms, svi je toliko hvale a mene tako smara kao uvedena je neka taktika, svi nivoi isti, grafika prosecna, puce neprecizne ( iz daljine ne pokusavaj da nekog ubijes jer ga ubiti neces )...... valjda me Riddick razmazio sta ja znam. Ceka se S.T.A.L.K.E.R. igrica obecava....

NHL Eastside hockey manager ..... nije lose ..... prave ga isti momci koji rade FM05 .....

Dorry je napisao(la):
Meni je iskreno bolje da dam lokalnom "distributeru" 2000 dinara za DVD, nego da se mučim sam da skidam BloodRayne 2 recimo.
Sta, jel ta igra staje na 10 DVDa ili si malo preterao ? :d

Od pre dva dana DSII!!! Long live piraterija!

Posle upgrade-a prvo HL2,Far Cry i ako stignem D3 i naravno sve to konacno na high detaljima. :happy:

Swat 4. Oduševljava me nužnost samokontrole da ne pobiješ svu gamad koja ti se nađe na putu, naročito kad ti skot skenja dvojicu iz tima, i podigne ruke u fazonu "Sory!"

NWN trenutno.. i nerviram se zbog glupavog henchman-a...

Trenutno Fable The Lost Chapters i naravno Battlefield 1942 (poceo je sa radom server CT klana koji se nalazi u Zagrebu: 213.149.33.170 ili 213.149.32.153, pa imamo trenutno 2 posto je test faza, isprobavamo sta valja, a sta ne).

Nazad
Vrh Dno