soni
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.08.2003
- Poena
- 619
Pre mesec ili vise sam postavio ovde pitanje vezano za problem sa igranjem svaka igra posle nekog(kratkog) vremena igranja izlece na Desktop. Graficka je HIS 9200 64MB 128bit. Mislio sam da je do nje ali se ispostavilo da nije. Sve sam probao i nije uspelo pa sam na kraju otvorio kuciste i stavio stoni ventilator da ga hladi- i ovo je resilo problem znaci nesto se greje. S njim deca igraju po ceo dan i neizbacuje ali ne mogu tako da im ostavim. Pretpostavljam da je procesor ali sam to bio odbacio zato sto BIOS prijavljuje 51-52 maksimalno mora da laze da napomenem da testove CPUBurn i slicne prolazi bez problema. Na graficku sam postavi kuler i ladna ko led, chipset ~38, harddisk vruc, napajanje NEO(300W) nije vruce.....
Kuler na procesoru neki...... relativno mali nije BOX. Sta mislite sta je. Nemam drugi kuler da ga probam a moj nemam nameru da skidam. Ne mogu da mu kazem da kupi drugi Kuler ustvari rekao bi mu da sam siguran da je on u pitanju. Znate ono uzmi ovo pa nije, uzmi i ovo pa nije ni to......
Komp: 1800+, GA AMD761, HIS9200, 256MB NoName, Hard Maxtor 7200(tanki)...
Pozdrav
Kuler na procesoru neki...... relativno mali nije BOX. Sta mislite sta je. Nemam drugi kuler da ga probam a moj nemam nameru da skidam. Ne mogu da mu kazem da kupi drugi Kuler ustvari rekao bi mu da sam siguran da je on u pitanju. Znate ono uzmi ovo pa nije, uzmi i ovo pa nije ni to......
Komp: 1800+, GA AMD761, HIS9200, 256MB NoName, Hard Maxtor 7200(tanki)...
Pozdrav
Poslednja izmena: