Šta je novo?

Sta se desava sa fanovima MPX200

Problem je što kartica i telefon stižu sa iz inostranstva pa nema probe...elem samo još jedno pitanje, naleteo sam na povoljnu ponudu za 4gb kartice, pa me interesuje da li je iko probao da stavi karticu od 4gb u ovaj telefon? Pričali smo o 2gb karticama i sa njima ne bi trebalo da bude problema...ali evo čitam da mnogi noviji uređaji od mpx220 ne mogu da pročitaju 4gb pa me interesuje ako je neko probao i siguran je da radi...tj da li se u potpunosti sve oslanja samo na windowsov registry? U pitanju je 150x miniSD.

Izvinjavam se što davim :)

U krajnjem slucaju, prodas tu i kupis manju :)
Ne bih rekao da je neko probao toliku karticu u bilo kom telefonu, mada... demantujte me...

Nisam znao da ni da postoji 4 giga kartica u miniSD formatu. Znam da su neki ljudi uspešno ubacili karticu od 2 giga - ako je istina to što su govorili po stranim forumima.

Ja sam mišljenja da ti ne teba toliko prostora, mada je činjenica da je MPx220 jako dobar u reprodukciji muzike.

nadam se da nisam previše otišao u offtopic :d

uskoro bi trebalo da pazarim neki fon, i "zalepio" sam se Motorolu MPx220...

koja je uopšte cena ovog telefona?
na mobilnisvet.com stoji da je 300 €, što mi je "malo mnogo" za telefon star 2-3 godine...

i, da, gde uopšte ima da se kupi ovaj telefon? (ko misli da je reklama, neka mi firme pošalje na PP)

pozz

Ma kakvi, jednostavno ga nema. Ko zna otkad im stoji taj komad za 300€. Ja sam nov u maju platio 160, mada je bilo srebrnih i za 150. No, opcija je bila ili crn ili nikakav. To ti je slična priča kao sa E61 i E60, jednostavno neko dovuče poveći broj ilegalnih aparata skinutih sa neke od okolnih mreža. U stvari, većinu tako dovlače, verovatno ih sve plaćaju budzašto, nego kod nekih modela formiraju malo nižu cenu, da'l se zeznu u proceni i svi planu bez sigurnosti da će ih ponovo biti u skorije vreme. Nije loše iskoristiti i kupiti takav telefon u pravom trenutku, pošto jako dugo drže približnu cenu i kao polovnjaci, posebno što stvarno vrede taj novac.

Mpx 200 koristim gotovo dve godine. I dan danas kad ljudi vide kava je to sprava ne mogu da veruju svojim očima misle da se fon tek sad pojavio na tržištu. I kakav god telefon da imaju hoće odmah da se trampe pa i da doplate. Naravno ne dolazi u obzir nikakva trampa. Sve telefone koje sam video do sad računajući symbian nokije su mi više nego smešni nekako mi softver izgleda mnogo šuplje. I kada bih uzimao nov telefon mislim da bi dostojna zamena bio tek neki od Qtek sa touch screen-om ali otom potom.

Jedina mana po meni je odsusvo Bluetooth-a. Znam rećiće te da Mpx220 ima ali mi nekako nije to to. Ekran je smešan u odnosu na Mpx200.

Eto mene "nokiasha" ovde :D Necu da idem u off ali bih zeleo da iznesem svoje iskustvo sa mini SD karticama (to trosi moja E61. Naime crkla mi je kingston mini SD od 1Gb. U pocetku mi se telefon strasno zaglupljivao, mnogi fajlovi nisu hteli da se kopiraju sa kompa na karticu ni na koji nacin. Posle 7 dana agonije otprilike ***** je ispustila dusu. Kupio sam i kard reader za svaki slucaj da proverim karticu, i oladio sam se kada sam se uverio da je do nje a ne do telefona. Hvala bogu zamenili su mi za Corsair 1Gb i za sada sljaka OK. Namerno sam napunio karticu do kraja muzikom, filmovima i svakakvim glupostima da je proverim i radi. Sve je naravno podlozno crkavanju, hteo sam da izvucem neki podatak vise od prodavaca, tipa da li bas te Kingston vise crkavaju, ali slaba vajda, nece da kazu. Verovatno precutno znaci da, mozda su imali neku fush seriju, ko zna.
To je to, nadam se da cu bar nekom biti od pomoci. Da li je jos nekom riknula miniSD i to na pokvaren nacin kao meni :D??

Vrh Dno