Potvrdjujem prekid signala za Beotel ADSL centrala 382 Zvezdara od nekih 13h do malo pre nije bilo signala/pogresan user i pass kao i neke druge greske. Ali je proradilo nakon reinstalacije Sagem F@st 800 modema.
meni je proradio nakon reinstalacije modema, a ako se potrefilo da su u tom roku otklonili kvar svaki im cas probao sam da se konektujem unistal modema zatim instal i restart i radi sve u svemu 2min. posla.Jesi li siguran da je do reinstalacije modema,mozda je proradio net(otklonjen kvar).
meni je proradio nakon reinstalacije modema, a ako se potrefilo da su u tom roku otklonili kvar svaki im cas probao sam da se konektujem unistal modema zatim instal i restart i radi sve u svemu 2min. posla.
Mozda ima veze sto je glavno cvoriste za Internet u Krnjaci a taj deo grada nije imao struje od sinoc pa do 13-14 danas zbog kvara nekog veceg transformatora tamo negde.
Mada ako je glavno cvoriste trebalo bi da ima i backup napajanje - ako domar nije maznuo naftu iz agregata. Ko ce ga znati - Telekom je to.
Da ne otvaram novu temu,ako moze neko da proveri na Beotelu kako mu radi DC++ u active rezimu.Meni radi kao ***,tj. posle onog "ispada" ne radi uopste.Ili su udarili neku blokadu,ili ne znam sta vec,ali ne moze nista da se skine(bar kod mene).
Znaci probajte samo search po nekoj pesmi ili slicno da uradite,dovoljno je da se vidi da li radi ili ne.
PS ADSL provajder naravno Beotel
Kako je to moguce? Kad je pre neki dan pukao adsl to nije bilo samo do jednog provajdera nego u celom Beogradu. I na osnovu cega onda mozes to da tvrdis?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari