Šta je novo?

Sta se desava sa ADSL-om na Beotelu

@ RazbojNick
Hvala ti!!!
Chito sam neshto o tome u drugim postovima, al reko opet da pitam, jer su starijeg datuma pa mozda se neshto promenilo.

Od skora imam Beotel ADSL 512/64 i imam veliki problem nemogu da skidam nishta sa Rapidshare-a, uvek dobijem istu poruku:

Download session invalid. Please click here.

Possible reasons:
Download session expired. Direct-links last a few minutes for free users.
You requested this download session from a different IP than yours. If you use AOL, try a different browser.
If nothing helps, getting a premium-account will override the IP-check, which means it will solve this problem.

Da li josh neko ima isti problem i ima li reshenja?

Hvala unapred!!!

ovo ti je zbog pogrešno ukucane šifre...

kakve pogresne sifre? lepo pise sta je problem
a i RazbojNick je vec odgovorio :)

meni se ovo pojavi kad pogrešno ukucam onu šifru sa mačkama:
An error has occured:

You have requested http://rapidshare.com/files/xxxxxxxx (12808 KB).

Access code wrong. Only free-users have to enter an access code to prevent abuse.
Premium users don't have to enter anything! Get your own Premium account now. Instant download access!
Click here to try again.

jel ima jos neko problema sa pingom na beotelu... do juce mi je na cod4 serveru na kom igram bio ping do 100, ali od juce je u proseku oko 200, a bude i po 500, 600 sto znaci nemoguce igranje... jel ima jos neko ovih problema ili je do mene nesto??

pa da znam da od toga zavisi, server je u srbiji i do juce je bio solidan, ne bas sjajan ali igriv, ali od juce je nemoguce da igram uopste, znaci od kako se konektujem nonstop raste, dok ne dodje do 999 i tad se diskonektujem jer je naravno apsolutno neigrivo... nije do servera jer ostali retko ko ima preko 70, 80... probao sam na nekom madjarskom serveru i na njemu je do 200, 250 sto opet nije igrivo, ali bar ne raste nonstop

Nazad
Vrh Dno