Šta je novo?

Sta radite sa kompom kada odete na put?

Secem kablove u obliznjoj trafo stanici.:)

ugasim Djerdap 1

ko ce bolje :D

ako nemas 24/7/30/365 ( :p ) internet onda ga iskopcas od svega ...ako imas net onda ga , jel, ne g a s i s .

Letos kad sam bio u barsi bio ukljuchen nekih 10-ak dana chisto da probam neki remote desktop iz net kafea :)

Inche eventualno ga iskljuchim na taster na napajanju. Za ostalo me bash i ne interesuje.

Off na produznom kablu ako je neki manji put ako je neki duzi off na svim osiguracima osim na jednom koji je za alarm.

Trebalo bi da otputujem na zimovanje na nekih 10-ak dana pa me to podseti kako uvek pre nekog putovanja imam istu dilemu... da li komp iskljuciti iz struje, staviti prekidac na napajanju na OFF ili ne? Cisto sigurnosti radi...

Da li vi to radite i da li mislite da bi to trebalo raditi?

Obavezno pred put napunim bateriju do vrha, pokupim punjac, misa i njegovu podlogu, spakujem u ranac i nosim sa sobom. Sa mnom je uvek najsigurniji a i najkorisniji :D

A desktop prosto iskljucim iz zida i telefonske linije i pokrijem carsavom... Nema tu neke mudrosti. :smoke:

Shkljocnem sve prekidache na kojim su mi tehnichki uredjaji, samo frizider ostane u radu :) A i zavrnem glavni ventil za dovod vode u stan....za svaki slucaj :)

Ušuškam ga dobro i stavim da spava : )

ja se samo pobrinem da sam stavio dovoljno na skidanje dok ne uspem prvi sledeci put da se prikacim na komp odnekud |)

Vidim da ovde vecina ljudi ima puno poverenje u EPS, cim ostavljaju kompove ukljucene. :D

Ovde fali još kada i gde idete na letovanje-u kom kraju živite

Vidim da ovde vecina ljudi ima puno poverenje u EPS, cim ostavljaju kompove ukljucene. :D

meni je struja jednom nestajala zadnjih godinu dana :D
Naravno da imam poverenje da 99 % dana nece nestajati i kad nestane nista strasno

Jednog lepog dana kod mene je nestala struja, a kad je došla izgleda da su pokušali da nadoknade to što oko sat vremena nije bilo struje pa je pustili u malo većoj količini. Tog lepog dana mi je od kompa ostao stari dobri flopy drajv, monitor i tastatura, čak je i miš nekako uspeo da ugine :mad:. Dobra stvar je što sam nekoliko dana nakon tog lepog dana kupio novi i jači komp :type:, ali od tada obavezno čupam produžni iz zida i tel. kabli iz modema, čak i kad me nema jedan dan kući, a za duže i da ne pričam. Takođe isključujem kompletno i kad počne grmljavina, za svaki slučaj, da se ne desi opet neki haos.

Nazad
Vrh Dno