Ako vec placas 500 pretplatu, 1500 ADSL 1,5Mb/s i 900 IPTV, onda je ovo vrh. Simple. Dobijes 4x veci net i 500 minuta u mobilnoj za iste pare.
Danas su bili kod mene u zgradi predstavnici firme Targo telekom, za koju sam tada prvi put cuo. Na nekim forumima, posle pretrage, pise da je Targo isto sto u Nuba. Moguce da je to tacno, posto su mi i oni potvrdili da je opticka mreza koja je postavljena pripada njima, a po informacijama sa neta, iza njih stoje slovenacki biznismeni. Ono sto nude je analogna i digitalna televizija, fiksna telefonija i internet. Uz to sto ce im najslabija brzina neta biti 10 mb/s, a sve to po "bezobrazno" niskim cenama. Optika ce ici do svakog stana, a dalje koaksijalcem. Meni se cini da ce ovo biti bolja ponuda od bilo cega u Srbiji, ali trebalo bi da me kontaktiraju pocetkom sledece nedelje, pa cemo da vidimo sta i kako. Moj problem je sto je moj kucni savet vec potpisao ugovor sa Orionom, koji je vec postavio sanduk za DSLAM u podrum, ali ovi iz Targa kazu da ne moze Orion da koristi njihovu opticku mrezu. U svakom slucaju sto vise konkurencije , to bolje. Izgleda mi da vreme brzog a jeftinog interneta konacno dolazi u Srbiju.
Ja sam u bloku 21, to je preko puta Hajata. Koliko vidim, oni su opticku mrezu postavili po celom Novom Beogradu, mozda i sire. I da, rekli su da sa uslugom pocinju u martu-aprilu.Ako nije problem u kom si delu grada,da znam da li da ih ocekujem:d ...i koje su to "bezobrazne niske"cene,moze neka informacija vise
Ja sam u bloku 21, to je preko puta Hajata. Koliko vidim, oni su opticku mrezu postavili po celom Novom Beogradu, mozda i sire. I da, rekli su da sa uslugom pocinju u martu-aprilu.
EDIT: Sto se tice cena, jos uvek ne znam nista precizno. To da ce biti bezobrazno dobra ponuda, to mi je rekao jedan od njih. Trebalo bi da me pozovu sledece nedelje, pa cu znati vise.
Hoce li kopati do svake zgrade ??
evo pogledaj kako izlgeda to http://forum.benchmark.rs/showthrea...-adsl-akciju&p=2745259&viewfull=1#post2745259
http://targotelekom.rs/ cini se da ce se uskoro moci otvoriti tema 'targotelekom'![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari