Šta je novo?

Sta mislite o Codegen M604n kucistu

Ukoliko bi neko hteo mogli bi da kupimo ovo kuciste, meni treba jeftini oklop za router masinu, tako da mi napajanje ne treba. Mogli bi da podelimo troskove po pola.

Mislim da vredi svaku paru iz razloga sto je napajanje vrlo tiho medjutim nije za malo jace konfiguracije (dual CPU i jace grafike) ima slicno kuciste sa skromnijim komponetama (Amd 3200, ati 9250 dva HD 160Gb i 500Gb, Tv katica, DVD citac) veruj mi samo se hard-diskovi cuju.

@Zoran037
Za tisinu se slazem,i sam imam Codegen Briza 6099 medjutim nedavno mi
(nicim izazvano:p ) Crche napajanje,srecom pa nije povuklo nista drugo.
Inace radilo bez problema 16-meseci 24/7.:wave:

Dobra fora, i napajanje inace kosta 800 kinti:p .

Sta hoces da kazes kao hocu nekog da prevarim.

Ja ga nigde nisam video odvojeno kao ni oklop odvojeno, mene oklop specijalno ne zanima, bitne su mi samo rupe za 2x12cm.

Ne znam gde si video Codegen napajanja odvojeno, ali za 800 dinara nemas cak ni Frontier maloprodajno.

Ajde ostavi te decije fore kod kuce.

A jel ima da se kupi i bez napajanja? Lepo izgleda.

Ma to kuciste svakako nije skupo,i verujem da vredi svku paru.;)
E sad napajanje uvek moze da posluzi za neku torrent masinu(uopste nije lose za tu cenovnu kategoriju).:wave:

Slazem se da svakako nije skupo. Jel ono ima i mesto za neki dodatni ventilator od gore (ne vidi se sa slike a neko kuciste iz te serije ima neku "budzu" od gore)?
Jedino mi se ne svidja onaj poklopcic odgore na vrhu prednje ploce, ali nista nije savrseno narocito ne za te pare...

Ja sam ga kupio, skroz sam zadovoljan! Ako vas nesto interesuje vezano za kuciste pitajte! Pozdrav!

Bas extra izgleda. Ewo sad sam se nalozhio da ga uzmem :) Svidja mi se sto mogu da se montiraju dwe dwanaestice. Jedna napred,jedna pozadi...taman.

Tako je! Odnosno da li ima predvidjeno mesto za montazu istog? Kako se moze montirati 12ica napred? Jel se vadi Drive Bay za HD-ove?

Ne moze da se montira ventilator na gornjoj strani ima samo predvidjeno mesto napred za montazu tacno ispred HD-ova i pozadi ispod napajanja! Ne vadi se drive bay za hd-ove ali zato imaju super resenje za montazu istih, ima dve plastike koje se zakace na hd-ove (bez ikakvih srafcica) i samo ubaci hd u svoje mesto, inace celo kuciste se sastavlja bez i jednog srafa (osim naravno za maticnu plocu)! Jedinu jedinu zamerku imam na spoljasnji izgled kucista jeste sto sa gornje strane na sredini ima neku rucku za nosenje! Mozda je to nekome korisno ali meni se licno ne svidja! Probacu da je nekako skinem!:)

Imam Codegen 6099 vec 2 godine i pokazao se ok.Hladjenje je vrlo zadovoljavajuce. Jedinu zamerku imam na neku screwless plastiku za PCI slotove koja odmah treba da se izvadi i baci.
Takodje se 5.25 teze ubacuje.Front panel je lose odradjen.

Nazad
Vrh Dno