Šta je novo?

Sta mislite o Canon Ixus 75, 860 IS, Fuji f40fd i Panasonic Lumix tz3

andree

Slavan
Učlanjen(a)
09.12.2007
Poena
319
Planiram da ga kupujem, ali nisam skroz siguran izmedu njega i olymplus-a X835...

Sat mislite?
Hvala

Kuio sam ga juce, i vrlo je dobar: kvalitetan i dobar ekran, touch funkcije dobro rade, baterija mu je super i kvalitet slike je vrlo dobar, u drugim recima vrlo sam sretan i za sada ne vidim nijednu losu stranu na njemu...

Gde si ga uzeo i posto?

Kupio sam ga u engleskoj u radnji gde radim (curry's) na promociji je sada za £129.99, ali imam 10% redukcija, tak da sam ga uzeo za vrlo vrlo vrlo dobru cenu = £116 oko 150-160 evra :D (mislim)

Poslednja izmena:
Aparat je sasvim ok, samo da josh da se neko setio da stavi batteru indicator...GRRR...

Postoje CHDK modovi firmvera za Canon aparate. Za ixus 75 do sada nije postojao ni Dump ali mislim da je neko vec skinuo i da polako izlaze modovi. Bice indikatora.

Editovao sam naziv treda jer sad i ja imam moze se reci dilemu: koji ixus kupiti?
Zasto ixus 860is a ne ixus 75? Da li ixus 75 ima digic III cpu:)?

Ixus 75 ima digic III procesor.
Ja sam zadovoljan, da mozhe bolje, mozhe bolje. U mraku bez blica je neupotrebljiv. Inache za malog "*****a" daje lepe fotkice. Razmazio sam se sa 3" ekranom, baterija dosta dugo traje, ali ipak nervira shto nema nikakav vid indikatora baterije sem kada ostane baterije za jedno 10 fotki sa blicem pochne da trepcje neko chudo. Shta dalje?
Pazi ixus nije za prvi aparat, to je eto tako mesto mobilnog, bolje su slike, ali ako hocjesh neshto bolje....mora da bude i vecjih dimenzija:)
Ja sam moj platio 12 000 pre jedno hm...pa ne znam par meseci....ali u UK.

Poslednja izmena:
Da je prvi i nije vec negde...cetvrti - peti :)
Ranije sam voleo UZ aparate a i sad imam Konica Minolta Z2 koji mi je prevelik.
Verovatno cu uzeti 860is ako ne iskrsne nesto bolje.

Poslednja izmena:
Kakao mi Abdee rece, kada sam birao upravo izmedju 860is i f40, ako ti je bitan sam kvalitet slike (pogotovo u lose osvetljenim uslovima), izmi fuji, sve ostalo je na strani ixusa ;)

deblji je...naravno bez izvuchenog objektica. Ko josh nosi izvuchen objektiv u dzhepu:D

Nazad
Vrh Dno