Šta je novo?

Sta imate od futrola i zastitnih folija

Gizmo

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
05.02.2008
Poena
585
Stavljajte ovde sta imate da bi lakse videli sta je popularno, koliko ste platili, gde ste uzeli i slicno. Obavezno stavite sliku futrole da se vidi kakav je kvalitet i za koji je telefon koristite.

Na primer iGloo premium, narucio preko Amazona. Koristicu je za Galaxy s.

Ja imam Griffin Elan Form futrolu za iPhone 3G. Napravljena je od crne plastike sa kozom koja je zalepljena preko. Odlicno naleze na telefon, cineci da se lakse drzi u ruci jer ne kliza i njome telefon dobija na sirini taman toliko da je rukovanje njime jednostavnije.
Imam je vec skoro dve godine, pa se pohabala. Koza je pocela da se odlepljuje, sto je izrazenije u letnjim mesecima, na visim temperaturama, kada se ruke vise znoje.

Ja za HD2 koristim Invis Shield
zagg-invisibleshield-for-htc-hd2-full-body-shield-16582183.jpeg
.
A
HTC-HD2-Kozna-Futrola_slika_L_309974.jpg

futrolu od HD2 koristim za Galaxy S dok ne stigne shield za 10ak dana. Odustao sam davno od futrola jer treba vracati telefon, opet vaditi, posebno ako se dosta koristi. Dok shield koristim vec godinu dana, i stavljam na skoro svaki telefon i nikad nikakvih ostecenja nisam imao i nakon padova itd.
:wave:

Trenutno u upotrebi sa britanskog Amazona iGloo premium
u kombinaciji sa ovom zastitom. Futrola je nesto iznad proseka, zadovoljava za sada, vreme ce pokazati koliko je kvalitetna.
Protektori su kvalitetni, osecaj kao da su blago "gumirani", ako me razumete, mada bih bio zadovoljniji da prst bolje klize preko njega.

Takodje sam sa Amazona uzeo i ovo:
case1k.th.jpg

Dobra stvar i bas tesno naleze oko fona, sa dobro izrezanim i pogodjenim otvorima.

A za poklon sam dobio i ovo, za foliranja, :p ,) , mislim da je sa ebay-a.

U uputstvu pise da se koristi sa lakovanim cipelama i skupim parfemom. :D

Ja sam sebi uzeo ovu futrolu, izgleda da je pravljena za HTC HD2, ali moze i za Galaxy S.

slika-Simple-futrola-za-mobilni-telefon-4966_400_400_crop3

Ne drzi telefon bas toliko cvrsto kao sto bi originalna, ali mislim da ipak odgovara.

Poslednja izmena:
Ambalaza

Imam HTC Touch2 i za njega nisam našao ništa bolje (a isprobao sam gomilu stvari skupljih stvari) od ove futrole na buvljaku, za 300 dinara. Pravljena je za N73, ali perfektno pasuje i na moj HTC.

Na slici izgleda da je futrola mnogo veća - to je samo zbog širokougaonog objektiva :)

Na HTC-u je protektor Brando - izvanredna stvar. Invisible Shield from Zagg je takoiđe odličan, ali ne i za ovakve skrinove gde manipulacija ide pokretima prsta ( by finger gestures -srpskije rečeno).

Prilozi

• Ambalaza.jpg
    Ambalaza.jpg
    61.7 KB · Pregleda: 144
Poslednja izmena:
Case Mate Barely There.
68077121.png
30547988.png
64345377.png

InvisibleSHIELD Screen Protector - HTC Desire HD
26227.jpg

A za obican Desire mi je futrola i Screen protector - Dzep :D

Ako bi mogli slike da stavljate u spoiler :)

Erm, ja gledao neshto po net-u i nisam nashao jednu futrolu koja mi izgleda lepo ;p (gledao samo neke nashe sajtove) ili sam ja izgleda mnogo probirljiv ili ne znam shta je ovo.. ^^
Pa ako ste videli na net-u ili gde vec neku very nice futrolu recite

A mislio da uzmem i neku charapu ali mi je bolje futrola jer ako mi sluchajno poleti fon na beton da ima barem kakvu takvu zashtitu :)

E i da, video sam negde bash jednu super futrolu, mislim da je bilo na telenor sajtu u dodatnoj opremi ali nisam siguran... pa me interesuje da li mozda neko zna (mada teshko :p) da li su neshto menjali oko toga na sajtu?

Svratio do telenora i nashao :D

Neni je super, ima u par boja (josh samo da stane wave u njega ^^)
SYNEODC001.jpg

Ako nije tajna - zašto koristite futrole za mobilni telefon?
Da ne budem pogrešno shvaćen, jedino futroli vidim u funkciji modnog detalja a sve ostale me podsećaju na daljinski umotan u kesu:)
Telefoni u današnje vreme brzo gube cenu, a lako se menja maska, dok sve manje vremena provode kod jednog vlasnika. Sećam se da je pre par godina bilo čak popularno i da se nose oko vrata:)

Ja imam samo Apple čarapicu.

Case Mate Barely There.
68077121.png
30547988.png
64345377.png

InvisibleSHIELD Screen Protector - HTC Desire HD
26227.jpg

A za obican Desire mi je futrola i Screen protector - Dzep :D
ja sam na desire stavio ovaj screen protector sto dodje sa case-mate
a case-mate barely there je bruka uopste ne osetis da imas to na telefonu :)

^ znam :D dan pre nego sto sam video tvoj desire sa CM, porucio sam svoj :D
Kada sam video kako je "leg'o" na tvoj fon, znao sam da nema greske ;)

Ako nije tajna - zašto koristite futrole za mobilni telefon?
Da ne budem pogrešno shvaćen, jedino futroli vidim u funkciji modnog detalja a sve ostale me podsećaju na daljinski umotan u kesu:)
Telefoni u današnje vreme brzo gube cenu, a lako se menja maska, dok sve manje vremena provode kod jednog vlasnika. Sećam se da je pre par godina bilo čak popularno i da se nose oko vrata:)

A nisam ni ja nnosio do sad dok imao neke smeshne telefone, sad uzeo samsung s8500 pa uzeo odma fotrolu da mi se ne guli bzvz. plus ne daj boze da mi padne.. bolje ce da sleti ako je u futroli nego ovako ^^

I uz TP2 i uz HD2 sam dobio fabricke futrolice koje su ok i dosta stite, ali sam za HD2 sam nabavio i gumenu,kao za ajfon, sa svih strana , i savrseno leze uz don....stiti sve sem ekrana... kupljena u V.Stepe u jednoj radnji, cena je bila 400 kinti... slike kacim kad dodjem kuci :)

Koga zanima gde je nek se javi na pm

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Najbolje su te gumene otpozadi:d

Jel imaju te zastitne folije (npr. taj CM) kod nas da se uzmu? I gde?

Uzeo sam oficijelnu foliju za ekran i futrolu za dhd i prezadovoljan sam . Folija fantasticno leze na telefon i ne osecam da je uopste tu. Futrola je kvalitetno izradjena i veoma lepo izgleda, jedina zamerka je to sto je traka za izvlacenje bela tako da ocekujem da ce se ostrokaviti ultra brzo.

Koju foliju preporučujete za galaxy s, a da je neprimetna, ne smeta pri radu sa telefonom i nije magnet za otiske? :)

Neki dan sam pazario Vip Droid,pa me interesuje gde za njega mogu da kupim zastitnu foliju za ekran i ako ima neka varijanta zastite za sam telefon?!

Koja najbolja folija za htc hd2???? cena nije toliko bitna.... i kakve su one kao "ogledalo"????

I jos jedno pitanje, posto sam skoro kupio hd2, interesuje me njegov ekran, detaljno. Znaci kakav je materijal ekrana, da li je na vrhu ekran ili neka zastita npr.od plastike???

Pozdrav,juce sam izgubio futrolu za HTC HD2 koju sam dobio uz telefon preko Telenora.Da li znate da li moze negde da se nabavi ista?U pitanju je futrola kao sa gore prilozenih slika,kozna sa zutim koncem na rubovima.
Hvala.

Koju foliju preporučujete za galaxy s, a da je neprimetna, ne smeta pri radu sa telefonom i nije magnet za otiske? :)

Meni je stigao pre par dana Invisible Shield. Savrseno, i nema smetnje pri radu.:)

Svezamob.rs

tapatalking

Koja najbolja folija za htc hd2???? cena nije toliko bitna.... i kakve su one kao "ogledalo"????

I jos jedno pitanje, posto sam skoro kupio hd2, interesuje me njegov ekran, detaljno. Znaci kakav je materijal ekrana, da li je na vrhu ekran ili neka zastita npr.od plastike???

Ja sam probao jednu i uzas je....kao ogledalo radi super ali smeta za sve ostalo

Nazad
Vrh Dno