Šta je novo?

Sta fali

Laki.

Poštovan
Učlanjen(a)
14.10.2012
Poena
66
Cale je odlucio da mi malo zabrani pc, prvo je sifrovao windows i to sam provalio, zatim BIOS i to sam provalio i na kraju je otvorio laptop dok ja nisam gledao i sada nece da radi. Tacnije upalim ga ja ali nema slike, sta je mogao da uradi ? Ja sam ga otvarao posle toga i uporedjivao slike maticnih ploca na netu sa ovom kod mog laptopa i nisam primetio da bilo sta nedostaje.

P.S. Bavi se servisom racunara oko 15godina xD

Cale je odlucio da mi malo zabrani pc, prvo je sifrovao windows i to sam provalio, zatim BIOS i to sam provalio i na kraju je otvorio laptop dok ja nisam gledao i sada nece da radi. Tacnije upalim ga ja ali nema slike, sta je mogao da uradi ? Ja sam ga otvarao posle toga i uporedjivao slike maticnih ploca na netu sa ovom kod mog laptopa i nisam primetio da bilo sta nedostaje.

P.S. Bavi se servisom racunara oko 15godina xD

Pa recimo sada da krenes i ti da se bavis servisom, pa za 2-3 godine ćeš provaliti šta je uradio! :D
Pogledaj da nije izvukao ram memoriju, bateriju za bios sa ploče...

Ili je možda izvukao flat kabl ekrana.

+1

U zavisnosti od laptopa trebace ti dosta vremena da stignes do tog dela na svom laptopu. Savetujem da kada ga budes otvarao da sve lepo sa slikama dokumentujes(koji sraf ide gde).

Pogledaj malo, da li radi hard, tj da li diže sistem. Ako diže, pogledaj da li se nazire slika, možda je samo isključio konektor za pozadinsko osvetljenje, to je manje posla od flat kabla.

Pogledaj malo, da li radi hard, tj da li diže sistem. Ako diže, pogledaj da li se nazire slika, možda je samo isključio konektor za pozadinsko osvetljenje, to je manje posla od flat kabla.
Ne dize sistem, u pozadini se vidi da je ekran osvetljen ali jednostavno ne radi nista i ne reaguje... Uozbiljite se bre malo, kakve igrace vrlo brzo cu na fakultet, nije flat kabl :p

Poslednja izmena:
Dok sam ja bio mali, tj išao u školu, ako mi se nešto zabrani, to je zabranjeno
Sad ovo, dete ne smeš popreko da pogledaš, niko te ne sluša, rade šta oće, itd
Laki. sine, da si ti neko dobro dete slušao bi ćaleta, a on jadan, dobar, pa ne upotrebljava silu
Dve vaspitno popravne, ko u Maratoncima, rešavaju slučaj, ako je malo upotrebiti više puta
I nema smajli

Poslednja izmena:
Dok sam ja bio mali, tj išao u školu, ako mi se nešto zabrani, to je zabranjeno
Sad ovo, dete ne smeš popreko da pogledaš, niko te ne sluša, rade šta oće, itd
Laki. sine, da si ti neko dobro dete slušao bi ćaleta, a on jadan, dobar, pa ne upotrebljava silu
Dve vaspitno popravne, ko u Maratoncima, rešavaju slučaj, ako je malo upotrebiti više puta
I nema smajli

Jesu li te tukli ili ti govorili, kad na takav nacin razmisljas?

KAMIKAZE

Ako si ozbiljno mislio, ne znam šta da kažem
Verovatno taj ćale treba da mu dozvoli i da zapali kuću, ili da ubije nekoga, pošto već ne može da mu zabrani upotrebu kompjutera

Ja sam 1970 godište, za vreme moje osnovne škole je postojao neki red, znalo se ko, šta i gde, sad deca ne slušaju na časovima, galame, viču, *****avaju profesore, i niko im ništa ne može, ista je situacija i u porodici ( svaka čast izuzecima, mada ih je verovatno malo )

Pa naravno da su nas i tukli, konkretno ja sam bio i dobar, pa nisam dobijao mnogo

Poslednja izmena:
Poceli ste da se glupirate i da ne citate pola postova u temi, pricate tu o svemu i svacemu a ustvari se ovo moze nazvati igrom izmedju mene i njega gde ja varam (koristim bench forum)...
ciki022 To sto ti pricas je tacno nazalost, u osnovnoj skoli je kod mene bilo onih koji su palili cigare na casu pa im roditelji nisu mogli nista, ali pogledaj malo o cemu ja ovde sada pricam, nije mi on zabranio pc zato sto sam nesto lose uradio nego procitaj celu temu i shvatices... Molio bih nekog moderatora da zakljuca ili obrise temu posto sam resio problem...

Pa mogao bi i da napišeš šta je bio "problem".

To je normalna poruka ako je poslednju put na pogresan nacin iskljucen racunar.

Takođe bi zamolio sve da ne daju savete koji nemaju veze sa ITem...

Ako zelite takve savete da delite pravac na ana.rs

Vrh Dno