Šta je novo?

Sta da uzmem?

SSJ_5

Slavan
Učlanjen(a)
01.11.2006
Poena
319
Evo ovako razmishljam se da prodam moju HIS x1550 ili da je menjam ... Nameravam da dam oko 120 evra za grafu tako da ... Mozda cu da probam malo i vistu tako da moze DX 10 (Naravno i DX9 je u opticaju). Mislio sam 2600XT neki da uzmem. Mashina je ova iz potpisa. Sta vi mislite koje je najbolje reshenje?

Poslednja izmena:
Uzmi ili Palit 8600GT Sonic+ ili Gainward 8600GT GLH. Navijam za gainward...

Palit ti je sa hladjenjem single slot, a Gainward sa dual slot hladjenjem, tako da uzmi i to u obzir, oko mesta koje moze da ti zauzme na ploci.

Takodje glas za Gainward definitivno meni radi super zao mi ga mnogo ga mucim

Palit ti je sa hladjenjem single slot, a Gainward sa dual slot hladjenjem, tako da uzmi i to u obzir, oko mesta koje moze da ti zauzme na ploci.

Prvo. I palit je Dual Slot, ali ne kao Gainward kompletno, zato sam ja vodio racuna o kupovini ploce.;)

Drugo. Performanse su im iste, tako da se palit namece kao bolja kupovina jer je 20-tak eura jeftiniji. Garancija je 2 godine.

Uostalom pogledaj OVDE sta moj Palit radi.

Ista je situacija bila i sa 7600GS GLH/7300GT GLH. Tada su ljudi kupovali zotac, sada palit. Gainward je gainward... Jednostavno mi ne uliva poverenje. Nije ona dzabe 20e jeftinija.

Setite se one stare: Ko ne plati na mostu, platice na cupriji!

Poslednja izmena:
Ja postavih slicno pitanje kog da uzmem od ta dva proizvodjaca i onda mi neko rece da je Gainward u vlasnistvu Palita, pa ako je to tacno onda ti je isto sta ces izabrati, mada ....ja teram Gainward :d i prezadovoljan sam

Ako je garancija za Gainward 2god. kao sto je za Palit-a, definitivno je Palit pravi izbor.
Sto se mene tiche i da je 3god. garancija za Gainward, ta 1 god. preko, ne vredi 20-25eura vise a i ovako cu verovatno da promenim grafiku daleko pre isteka 2god.

nemojte da se tripujete kao da ce te da koristite tu grafiku 20god. a znate da necete, pa idete po sistemu "nije za dzabe skuplja".
To je klasicna prica i navlakusa za "bu*ale". Imate garanciju i na jednu i na drugu kartu i sta vas boli uvo.
Gainward je skuplji samo zbog nasminkanog izgleda i ni zbog chega drugog. Chak i taj izgled, kada se pogleda, ne garantuje da ce ta karta biti hladna.

Palit ima extra hladnjak i vrlo je hladan i vrlo bitno tih.

Poslednja izmena:
pa koliko vidim gainward moze vise da se oc evo vec tri palita nece preko 720 a gainward ide 750+ kod vecine na ovom forumu

pa koliko vidim gainward moze vise da se oc evo vec tri palita nece preko 720 a gainward ide 750+ kod vecine na ovom forumu

A to je vec mnooogo velika razlika u performansama! ,)
Poenta je da je bolje uzeti ovakav GT model (GLH ili sonic), nego bacati pare na GTS, sve ostalo su nijanse i skoro nikakvo poboljsanje u igrama.
Razlika u ceni izmedju te dve karte danas je 1Gb memorije, a to nekome znaci.

A to je vec mnooogo velika razlika u performansama! ,)
Poenta je da je bolje uzeti ovakav GT model (GLH ili sonic), nego bacati pare na GTS, sve ostalo su nijanse i skoro nikakvo poboljsanje u igrama.
Razlika u ceni izmedju te dve karte danas je 1Gb memorije, a to nekome znaci.

pa to sam i mislio. 8600GTS nije nikako dobra kupovina znaci samo napucani 8600gt dolaze u obzir:wave:

Da!

Gde imaju da se uzmu te Palit o kojima tolko slusham (i da li se klokuju bolje od Gainwarda) :)

Inache zapala mi je za oko
Gainward GeForce 8600GT 256MB GDDR3, GS GLH, Core 625+MHz, Mem 1.8+GHz,Dual DVI,TV-out,128bit

Kako se klokuje? Imal neko iskustva sa ovom?

Ja moju svirnem kad igram nesto zahtevnije na 675/2k. Tj. GTS klokovi. Dalje nisam hteo (kao sto ni onu 7600GS GLH nisam 'teo dalje od 600/1600 :d)!

ja moju drzim za igrice 700/1800
inace moze 800/2000
a palit mozes da kupis u eurolinku

Nazad
Vrh Dno