Šta je novo?

Sta da uzmem?

SSJ_5

Slavan
Učlanjen(a)
01.11.2006
Poena
319
Evo ovako razmishljam se da prodam moju HIS x1550 ili da je menjam ... Nameravam da dam oko 120 evra za grafu tako da ... Mozda cu da probam malo i vistu tako da moze DX 10 (Naravno i DX9 je u opticaju). Mislio sam 2600XT neki da uzmem. Mashina je ova iz potpisa. Sta vi mislite koje je najbolje reshenje?

Poslednja izmena:
Cisto reda radi ja kupih ati 2600xt za 93 eur.
Radi ko zmaj.
Moram da je uporedim sa palit-om kod kuma.

Pogresio si... I cisto reda radi necu vise da ti odgovaram na pitanja :d. Jer, ako vec pitas i svi te savetujemo jedno, a tebi se cefne i kupis nesto deseto... Cemu pitanje? :S::wall:

Pogresio si... I cisto reda radi necu vise da ti odgovaram na pitanja :d. Jer, ako vec pitas i svi te savetujemo jedno, a tebi se cefne i kupis nesto deseto... Cemu pitanje? :S::wall:

tako je nije fazon da pita a onda uzme nesto drugo mnogo je pogresio palit odere od zivota taj ATI:whip:

Kao sto vas dvojica imate dobro misljenje o GT-u, covek je verovatno citao da su ljudi zadovoljni svojim ATI 2600 Pro/XT karticama. Oni koji ''deru'' u testovima su 8800 i 2900, a sve ostalo (1950pro/7900gs/2600XT/8600GT) je prakticno ista klasa, sa malim razlikama od igre do igre.
@mrvac, nisi pogresio!;)

po hiljaditi put pali imas u eurolinku porucis i stigne na kucnu adresu

Vrh Dno