Šta je novo?

SSD problem 😔

i 2242 je "Klasičan" M.2 to je samo dužina a "slot" je M.2 interface. Na matičnim pločama obično ima mesta za šrafove za sve tri standardne dužine samo teba premestiti stand off u pravu rupu.
1677416210030.png

Sve je to lepo....ali tek sad mi nista nije jasno.Da li ovo znaci da samo 1 slot moze biti in use?
Pise da podrzava 2242 ako dobro vidim,na listi je samo ato ja ne znam kako da ga namestim kad fali "pola diska" 🤣
Mada,verovatno opet nece biti u upotrebi ako bi i uspeo da ga namestim.To ide sa onim ulošcima za diskove?Da li je neko od vas stavljao te 2242 diskove u klasican normalan slot?
Tu ti sve piše a čak ima i nacrtano.

Hvala svima :)
Ladno ni obratio paznju nisam da ima ladno 3 mesrta za sarafe tj razlicito od velicine ssd-a :ROFLMAO:
https://prnt.sc/ke2UOaigP5af

Samo me smara opet brisanje svega i instalcije win10 na taj novi...pa opet skidanje svega sa neta pa instalcija :(

Jos jedno ujedno pitanje.
"HOW TO MIGRATE SSD TO ANOTHER SSD",
nasao sam YT video,zanima me ako bi odradio to i prebacio preko tog programcica win10 sa ovog od 2tb.na.ovaj sto sam ubacio od 512gb,da li postoji sansa da se neki vazan deo izgubi,da nesto ne radi?Ili predlazete bitsa je svega i instalaciju ponovo win10?
Kad nisam sacuvao sve nakon sveze instalacije...***a,nikqd to ne uradim-greska!

Odradi taze, koliko ti se nekih neverovatnih situacija desava ja vise ne bih rizikovao uopste.

Preseci krug :D

Nazad
Vrh Dno