ima sandforce kontoler,exceleram je principu muskhin,tako da...
za te pare bolji nema,to je sigurno...
mada,mislim da je trenutno najbolja kupovina intel g2 80gb za nekih 170e...
I ja sam trazio isto nigde nema ni jedan review:dTrazio sam review po netu, nema za sad ni jedandosta njih na forumu je zainteresovano za isti, mozda bi trebalo ba bench bude jedan od prvih u svetu koji bi testirali ovaj ssd
![]()
Taj Intel nema kod nas, tj nema nijedan. :smash:mada,mislim da je trenutno najbolja kupovina intel g2 80gb za nekih 170e...
vec smo komentarisali po malo, u segmentu exceleram memorije.
mushkin ih kupio, sad je to kao neka njihova value varijanta. malo nizi iops u odnosu na callisto i kraca garancija > 2 godine.
kome je simpaticno - ima i kovcezic, kao prvi mushkin ssd-i (rece duke nukem)
Ok hvala na odgovoru
I ja sam trazio isto nigde nema ni jedan review:d
Taman sam se odlucio bio za muskhin kad se ovaj pojavi![]()
Da nije malo 40e a gotovo isti SSD definitivno bestbuyTakodje sam se bio odlucio za muskin...ali 40e niza cena nije za zanemarivanje. A da ima verzija od 80gb po ceni muskinove 64, to bi mi najvise odgovaralo
Pa ima i ADATA SSD koji je još jeftiniji. 120 gb oko 198 e....
Da nije malo 40e a gotovo isti SSD definitivno bestbuy![]()
Kako jeftiniji kad je ovaj 192e isto 120GB:trust:
Inace meni treba od 60GB koji kosta 115e![]()
14 600 je calisto deluxe 60gb, znaci 20e je razlika. To vec menja stvar u korist calisto-a
Pa zar nije bolje da daš 60 e više od te sume i kupiš 120 gb? Mislim i 140 e i 200 e je dosta tako da nekako mislim da je 120 gb bolja kupovina.
N
Nije bolja kupovina je 2x60GB raid0
Ali meni je dovoljan i jedan na 60GB![]()
Pa ako gledaš samo brzinu onda da. Mada ako imaš raid nemaš TRIM...i 2x60 je skuplje od 1x120...plus što je raid manje pouzdan...itd...U principu svaka opcija ima svoje za i protiv.
Imas rebrandirani Intel tj. Kingston.Taj Intel nema kod nas, tj nema nijedan. :smash:
@Cynic
A sta si morao da optimizujes?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari