Šta je novo?

ss2--->HBO radi!!!

Bez uvrede, ali taj HBO radi već dve godine

ja imam hbo na totalu već 2 god. i ništa naročito.
tek najesen će biti filmova, sad preko leta piče reprize ko ludi. jedino nedeljom u 20:05 uvek ima neka žešća premijera.

ide ili HBO na kablovskoj negde u centralnoj Srbiji?

Koja je korist toga ako imas HBO bez prevoda na nas jezik . Zar nije HBO Adria u paketu Digi tv na Thoru 1w koju mozemo pratiti na SS2 u nagri2 - bolja opcija ?

Poslednja izmena:
hbo adria je sigurno bolji od ovog ne prevedenog.
nisam znao da se digi gleda piratski, odkat sam prešao u legalu sa totalom, prestao sam da pratim dešavanja.
jel to može ceo paket digija, mislim na hrvatski, slovački, mađarski i u kojim sve još zemljama ide ili samo naš digi?

ja gledam total al` u ilegali :D

MOže celi digi, ima više od godinu dana, sad će uskoro i kraj

Da Digi tv nije pusten da moze da se prati sa ss2 karticama , ja najverovatnije nikada i nebih znao koji su svetski kanali zapravo koliko kvalitetni , jer nikada nisam imao kablovsku . Ne drzite me za rec, ali mislim da je ovo namerni potez Digija,koji je ustvari veoma lukav i pametan . Na ovaj nacin ja sam se upravo odlucio da uzimam placeni paket Digija koji iznosi samo 390 dinara mesecno . Steta sto Total tv nije omogucio ovo svojim buducim korisnicima pa im zato i opada popularnost , a sve je vise korisnika koji se opredeljuju za Digi , bas iz razloga sto mogu da ga gledaju , pa niko ne moze da kaze da ih je neko navukao na neki kanal . Ako Total ne omoguci korisnicima ss1 ili ss2 ovakvu vrstu pracenja programa, obzirom da se u 70% slucaja buducim kupcima racunara savetuje da bas ss2 kartica , ide kao sastavni deo racunara - mislim da ce im popularnost toliko mnogo pasti, da ce retko retko ko odluciti da uzme njihov paket. Korisnici koji su uzeli racunar sa ss2 karticom ili im stariji korisnici objasne i ukazu da im treba ss2 kartica po difoltu te im objasne rad sa njom, na skoro svakom dobronamernom sajtu , brzo postaju strucnjaci za ove stvari i upravo oni pomazu obicnim starijim ljudima ili ljudima koji nemaju racunar navodeci ih na kupovinu Digi tv paketa umesto Totala .
Sve ovo naravno ne vazi za vece gradove i ljude koji imaju kablovsku ali itekako je znacajno za manje gradove i mesta gde je kablovska pojam ili je u jednom delu grada imaju skoro 15 tak godina a u drugom delu grada ne - sto je tipicno nazalost za manje drzavice bivse EX-Yu a narocito za Srbiju .
Jos jedna stvar je to da u sklopu Digija imamo satelitsko pracenje RTS 1 I RTS 2 koji se placanjem ovog paketa od 390 dinara mesecno postavlja pitanje legalnog placanja zemaljske RTS 1 i 2 ciji nam racun dolazi svakog meseca uz struju isto po ceni od 390 dinara mesecno - tako da ce ovo pitanje da se postavi uskoro . Jer ,ako vec imam legalni Digi paket sa RTS koji placam 390 dinara zbog cega bih onda placao zemaljski RTS sa dodatnih 390 dinara uz struju ?
Ko sto neko rece gore Digi se prati piratski ?! Pre bih rekao da je digi postavljen namerno da se prati ovako da kazem u eksperimentalne svrhe - a zbog razloga koji sam pobrojao gore , sto je strahovito pametan potez u danasnje vreme .
Razmislite malo o tome
Pozdrav

Jos jedna stvar je to da u sklopu Digija imamo satelitsko pracenje RTS 1 I RTS 2 koji se placanjem ovog paketa od 390 dinara mesecno postavlja pitanje legalnog placanja zemaljske RTS 1 i 2 ciji nam racun dolazi svakog meseca uz struju isto po ceni od 390 dinara mesecno - tako da ce ovo pitanje da se postavi uskoro . Jer ,ako vec imam legalni Digi paket sa RTS koji placam 390 dinara zbog cega bih onda placao zemaljski RTS sa dodatnih 390 dinara uz struju ?

To nema apsolutno veze jedno sa drugim. Isto kao što u GB svi moraju da plaćaju pretplatu za BBC, iako ga primaju i u Sky paketu.
Inače lično mislim da je cela ideja oko pretplate jedna velika glupost. Neka rts lepo finansiraju iz budžeta, pa da se teret finansiranja prebaci na velike firme, a ne na građane. Ionako političari na vlasti određuju sve. U taj bullshit o "javnom servisu" ne veruju više ni mala deca.
A što se tiče digi-ja tiče, koliko sam video (neka me neko ispravi ako grešim) na taj HBO Adria se kod nas ni ne možete legalno pretplatiti?

kod digija verovatno, pošto sbb drži licencu za hbo.
a lično sam se prijavio za digi kad je došao kod nas, i čekao sam tako mesec dana, tj. ceo novembar i pola decembra 2006. i odjednom sam odlučio da zovem total. stigli su za dva dana, potisao ugovor na dve godine i sve dobio besplatno, jer sam već imao antenu i kablove. zvao sam 28. decembra a došli su 30.dec. negde u februaru su me napokon pozvali iz digija, samo sam ih otkačio. a prethodno smo se dogovorili da dođu 7-8 novembra i naravno nisu došli.

meni je hbo bolji od svih ostalih u total paketu, i za 400 dinara isplati se a pogotovo "sad"(od marta) kad imaju i comedy verziju. a u digiju to nema čak ni u drugim zemljama.

Ako ce nas pretplata odvesti u Evropu - neka im je, ali onda neka bar ukinu reklame :wall:

Da li neko koristi SS2 u saradnji sa CardReaderom, kako to radi?

Hbo Comedi radi vec dva meseca na digiju ali nema prevod ili ja nisam uspeo da skontam kako da ga otvorim

Evo linka ka njihovoj programskoj semi za danasnji dan http://www.hbo.hr/Program.aspx

Pozdrav

Poslednja izmena:
@dag
može se regalno pretplatiti i na HBO ADrija i na HBO Comedy (idu zajedno) u TotalTV paketu

@milan
Zavisi koju karticu imaš, u principu sve rade ok osim ovih seca3 i nagra3 (koje i ne rade uopšte)

ja ubedjen da Kraljevo,Vrnjacka Banja,Trstenik,Krusevac nemaju HBO u ponudi SBB-a ako ima nekog da me demantaju,trebala bi mi njegova pomoc da saznam na kojoj frekvenciji posto namestam nesto drugaru ovih dana..makar i skremblovan ili u pay paketima.. anyone?

Poslednja izmena:
moguće je jer se paketi razlikuju po gradovima, kod obične kablovske naravno.

U Vrbasu i u Kuli u okviru SBB D3 ima u ponudi HBO Adria i HBO Comedy.

neko iz pomenutih gradova.. drugar je u Trsteniku, pa bi to bio pun pogodak ako ima ljudi odande.. koliko sam ja skontao na SBB sajtu se ne moze videti raspored kanala po gradovima.. neka me neko i tu ispravi ako gresim..

Pazi stvarno ima :) Ja kad god sam gledao uvijek je bio poljski audio iako sam ja prebacivao ne engleski Audio PID.

Thx.

ovo je *******cija ili..? ,) hajde bre ne zezajte ljudi,svaki film moze lagano da se otprati na engleskom..
E, svaka tebi cas`, kad` tako dobro spikas engleski, e, ***, sta bih ja dao da to znam tako dobro kao ti...verovatno i sleng razvaljujes, pogotovo onaj crnacki iz New Orleansa i Chicaga...
Usput, kako pratis na engleskom onih 28% filmova na HBO koji nisu na tom jeziku?

Ja imam od Polsat kanala samo desetak, Sport 1 i 2, par informativnih, Science, Travel, Civilisation i još par njih, a od HBO ni traga, tj imam samo HBO 1 i 2 na Cyfri i UPC Direct koji ne rade.
Koristim ALTDVB, preskenirao sam HotBird ali ništa.
Jedino ako su među nekim noname kanalima, njih ima baš dosta.

Poslednja izmena:
Ja imam od Polsat kanala samo desetak, Sport 1 i 2, par informativnih, Science, Travel, Civilisation i to je sve, od HBO ni traga, tj imam samo HBO 1 i 2 na Cyfri i UPC Direct koji ne rade.
Koristim ALTDVB, preskenirao sam HotBird ali ništa.
Jedino ako su među nekim noname kanalima, njih ima baš dosta.
HBO u Polsat paketu:
12265 V 27500 FEC 3/4

Nazad
Vrh Dno