Jos jedna stvar je to da u sklopu Digija imamo satelitsko pracenje RTS 1 I RTS 2 koji se placanjem ovog paketa od 390 dinara mesecno postavlja pitanje legalnog placanja zemaljske RTS 1 i 2 ciji nam racun dolazi svakog meseca uz struju isto po ceni od 390 dinara mesecno - tako da ce ovo pitanje da se postavi uskoro . Jer ,ako vec imam legalni Digi paket sa RTS koji placam 390 dinara zbog cega bih onda placao zemaljski RTS sa dodatnih 390 dinara uz struju ?
Taj kraj najavljuju jos od nove godine ali hvala bogu jos radiMOže celi digi, ima više od godinu dana, sad će uskoro i kraj
ovo je *******cija ili..? ,) hajde bre ne zezajte ljudi,svaki film moze lagano da se otprati na engleskom..Koja je korist toga ako imas HBO bez prevoda na nas jezik
ovo je *******cija ili..? ,) hajde bre ne zezajte ljudi,svaki film moze lagano da se otprati na engleskom..
Koliko ja vidim HBO na Hotbird-u ne pusta engleski audio.
E, svaka tebi cas`, kad` tako dobro spikas engleski, e, ***, sta bih ja dao da to znam tako dobro kao ti...verovatno i sleng razvaljujes, pogotovo onaj crnacki iz New Orleansa i Chicaga...ovo je *******cija ili..? ,) hajde bre ne zezajte ljudi,svaki film moze lagano da se otprati na engleskom..
HBO u Polsat paketu:Ja imam od Polsat kanala samo desetak, Sport 1 i 2, par informativnih, Science, Travel, Civilisation i to je sve, od HBO ni traga, tj imam samo HBO 1 i 2 na Cyfri i UPC Direct koji ne rade.
Koristim ALTDVB, preskenirao sam HotBird ali ništa.
Jedino ako su među nekim noname kanalima, njih ima baš dosta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari