Šta je novo?

Srecna Nova 2006 godina!!!

I nemojte se mnogo overklokloklokovati noćas! Bez obzira na dobro napajanje, čuvajte hardver, trebaće vam!
Ma nego shta?Dobro napajanje(napojanje)=dobar overclock...:D..samo da ne bude overheat////////////

Ser_Zile je napisao(la):
Sve najbolje u 2006-oj....

(opa evo jos jedan post sam uknjizio :D)
E sad kad Marti bude objavio nova pravila za 2006. trebaće ti samo jš oko trista da mož dati mali oglas... Ako položiš opštu kulturu, pravopis, gramatiku i muzičko, naravno. :smoke:

Srecna nova 2006-ta svima
Svima zelim puno zdravlja i para a za Hardver ce te se vec nekako snaci :d

Svima sve najbolje u Novoj 2006. godini cheers

freehand je napisao(la):
E sad kad Marti bude objavio nova pravila za 2006. trebaće ti samo jš oko trista da mož dati mali oglas... Ako položiš opštu kulturu, pravopis, gramatiku i muzičko, naravno. :smoke:

Nemoj marti ko boga te molim.... hahahahahhaha... evo odmah polazem poslovnu korespodenciju.... idem bre u skolu za muzicare ma u Becku filharmoniju

Sve najlepše u Novoj godini i da vam se ostvare sve moguće i nemoguće želje!!!

Prilozi

• Srecna Nova Godina.jpg
    Srecna Nova Godina.jpg
    18.3 KB · Pregleda: 99
Čestitka na drugačiji način

Jedan od članova foruma, Sale KG ima poučan signature. Pročitajte ga i promislite.

Sale KG je napisao(la):
Ако прихватиш своје могућности у садашњости, сасвим је сигурно да ћеш се поправити у будућности. Али, ако одбијеш да признаш своја ограничења, никад их се нећеш ослободити.

Kao, između ostalog, budućem psihologu, poznato mi je sledeće. Inteligencija je sposobnost prilagođavanja sebe sredini, sredine sebi, kao i iznalaženja odgovarajuće sredine koja odgovara Vašoj ličnosti i potrebama.

Ne želim Vam sreću i uspeh u Novoj godini. Želim svima Vama sledeće.

Članovima foruma najpre, zatim mojim malobrojnim, ali doista vrednim i jakim prijateljima i saveznicima, mnogobrojnim i ne doista jakim i vrednim neprijateljima, odnosno protivnicima, kako i svim ljudima dobre i loše volje i naravi, želim puno hrabrosti i smelosti u zamislima i postupcima ka ostvarenju istih. Jer, hrabre prati sreća.

Smelošću i hrabrošću, postignite ono što želite, prevaziđite strahove i ostvarite ono što ste do danas smatrali neostvarivim, neosvojivim. Ne postoji neosvojiva tvrđava, već loš osvajač.

Uspeh u životu, na ličnom, ljubavnom i profesionalnom polju, želi Vam Idavik.

Sretna Nova godina

P.S. Konačno povratih podatke sa HDD-a, idem uživati u lepšem polu... :smoke:

P.P.S. Naravno, puno hardware-a i overclock akrobacija...

:wave:

Poslednja izmena:
Svima na BENCHMARK-u, od sveg srca, srecna Nova 2006-a godina i puno, puno, puno, novog hardware-a i kvalitetnog software-a :guitar:

Zelim svime save najbolje u novoj 2006, puno zdravlja, para i dobrog provoda. Da vise predjemo svi na 64-bita (kako hardverski tako i softverski), da se dual core "spusti u narod", da grafika sa 16 pajpova postane mainstream, i naravno 2GB DDR2 memorije ;)
P.S. Da vise docekamo i taj S.T.A.L.K.E.R u 2006-toj !!!!!
:wave: :bottle: :wave: :bottle: :wave: :bottle:

Svim BENCH-ovcima zelim SRECNU NOVU 2006 GODINU!!!! :banana: :bottle: :party: :happy:

Aj nek je sa srecom, ja bolestan ne mogu napolje :(

Srecna nova 2006. i jos puno OC-ovanih i moddovanih kartica ;)

Srecna nova 2006. a ja se pre 4 h probudio od sinocnjeg oc i opet mi treba bolje hladjenje :bottle:

Poslednja izmena:
Srecna nova i od mene... ocekivao sam da u ovo vreme vec necu moci da kucam, ali iznenadio sam sam sebe. :D

Evo i moj prvi post u ovoj godini...

Ja vam necu zeleti hardver i softver, pozelecu svima puno srece, zdravlja, ljubavi i sve ostalo sto coveka cini srecnim, jer ako to imate sve ostalo je lako.

HAPPY NEW YEAR!!!! ;) :banana:

Zelim srecnu novu godinu svim benchovcima:) :wave:

SVIMA SVE PO SPISKU!!!!

(a ja za 4 dana slavim 4 godine na ovom forumu)

Srecna Nova 2006-ta svima !!!

Sreeeecna Vam svima Nova 2006-ta .......................................
:happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

Vrh Dno