Šta je novo?

Srecna Nova 2006 godina!!!

Puno brzih procesora, jakih napajanja, dobrih hladjenja,ludih GPU-ova, svetskih rekorda i naravno 'ladnog piva!!!!!
Srecna Nova 2006-ta!!!!

Zoniju želim da ne bude banovan zbog caps-lock-a :d
Svim ostalima sve bolje od sledeće godine! :wave:

Evo i od mene sve cestitke, i to ne samo moderatorima i kompaniji, nego i svim clanovima!!!

:bottle: :guitar: :,,: :cigar: :banana:

BTW, Zoni ja idem na Trg...

Nova Godina je sigurno nešto najbolje što se desilo kompjuterskoj industriji poslednjih 30 godina. Svi koji pričaju protiv Nove Godine sigurno ne žele dobro kompjuterskoj industriji. :crash:
Štaviše, čini se da joj žele zlo! :trust:

A ti ocigledno imas nesto protiv nove godine i javnog iskazivanja srece i lepih zelja?

filipenko je napisao(la):
Nova Godina je sigurno nešto najbolje što se desilo kompjuterskoj industriji poslednjih 30 godina. Svi koji pričaju protiv Nove Godine sigurno ne žele dobro kompjuterskoj industriji. :crash:
Štaviše, čini se da joj žele zlo! :trust:

:cigar: :bottle: :cigar: :zgran:

topuz je napisao(la):
A ti ocigledno imas nesto protiv nove godine i javnog iskazivanja srece i lepih zelja?
Javno iskazivanja srece i lepih zelja je sigurno nešto najbolje što se desilo benchmark forumu u proteklih 30 godina. Svi koji pričaju protiv javnog iskazivanja sreće i lepih želja ne žele dobro benchmark forumu :crash:
Štaviše, čini se da mu žele zlo :trust:

Ja želim sve najbolje u Novoj 2006. godini pre svega svim članovima, jer oni čine srž ovog foruma, pa potom i svima ostalima koji se, eventualno, nisu prepoznali u onom "članovi foruma".

:guitar: :bottle: :cigar: :cigar: :cigar:

driver je napisao(la):
Filipe, jes ti duvo ? :D

filipenko je sigurno nešto najbolje što se desilo benchmark forumu u proteklih 30 godina. Svi koji pričaju protiv filipenka ne žele dobro benchmark forumu :crash:
Štaviše, čini se da mu žele zlo :trust:

Kad se već ide i na Srpsku Novu iskoristio bih priliku da svima čestitam 15. februar, dan državnosti Srbije, a ženama i pristalicama crveno belih boja čestitam 8. mart :)

edit:
@Wulfgar
Čista, jednostavna i neogoljena istina ;)

Poslednja izmena:
driver je napisao(la):
Filipe, jes ti duvo ? :D

Jes vala, navario se ko majka. :cigar: Cuvajmo ga da nam duze traje.

@wulfgar, Optiplex :)

Jedna strana istine ;) :d

Poslednja izmena:
Pu! mater mu ,kad vec 2006-ta???
Bratee al sam mator :)
***. ae nek je sa sretjom Ziveli! :bottle:

...................jestrdejjjj o maj trablll simssss soooofarveeeejj ....:guitar:

Poslednja izmena:
Sretna svoma nova godina i od mene. Puno srece (da nabavljate povoljno komponente, da vam se nekvare), zdravlja (da nenavatate neki virus, spuware), ljubavi (da nadjete neku igru koju cete odigrati punim srcem i provesti uz nju vise od 10h), jednostavno sve najbolje. :D

Pozdravi, zelje i chestiiiitke ;) :bottle::,,: .

Ajd, sa srecom i dabogda vas "ukakila" premija na nekoj nagradnoj igri... il` sedmica na loto-u! :D :D :D

Poslednja izmena:
nova godina i novi racunari svima
I ziveo 25 ti maj i drug tito na chelu sa kom par yu :) hehehe

Svima na becnhmarku zelim Srecnu Novu Godinu 2006.

Srecna nova 2006 godina svima,sto bi podrazumevalo:dual core intel(uaaa amd :D),ddr2 hyperx,pci,1000mhz bus mb i ostalo...shalim se malko....nadam se da ce sttandard biti bolji pa da ce biti i vishe hi tech novotarija u vashim domovima.Mislim da je ovo zelja svakog clana ovog foruma...

driver je napisao(la):
Aj SNG i da svi kupite PS3 i japanski auto :D
Zaboravio si da kazes NOVI Japanski auto! Jos uvek ima pacera koji bi kupili polovnog Japanca od 15 godina. To je kao da si kupio rupu bez dna.

Srecna Nova, puno zdravlja, dece i radosti u 2 0 0 6 !

E pa drugari, srećna vam nova godina i extra provod vam želim.
Sve najbolje, kako u životu, tako i u poslu (školi). :D
Novogodišnji :bottle: Pozdrav. :wave:

do nove ima jos vremena ali je dosta ljudi kratko sa vremenom,stoga:
SRECNA SVIMA NOVA 2006. GODINA!
Svima geekovima zelim da im racunari rade bez problema,stabilne OS,pouzdane Anti Viruse a svima ostalima puno zdravlja,srece,pameti i naravno PUNO para!

Sve najbolje u 2006-oj....

(opa evo jos jedan post sam uknjizio :D)

Svima sve najbolje zelim u 2006!Da najpre imate odlicno zdravlje i uspeha u poslu!
Naravno i $$$ za najnoviji hardver!:party:

Poz

Srećna vam nova godina!

Evo jos nekoliko sati do nove, nemojte samo onu sekundu da zaboravite ;)

Ovo je zvanično moj poslednji post u ovoj godini :type:

SREĆNA NOVA GODINA I SVE ŽELJE NEKA VAM SE ISPUNE!!!

Poslednja izmena:
Svima sve po spisku!
Najbolje, naravno!
I nemojte se mnogo overklokloklokovati noćas! Bez obzira na dobro napajanje, čuvajte hardver, trebaće vam!

Svima minimum 256k/sec
:banana:

okmijun, Ace Rimmer, alexey, animaN, bakee, Bogdan, Cooler, delacroix, delboy, DJmihailo, drapin, freehand, godza, gx-x, jddipqd, kide, Kisa, Kondor, lakii, luka-d, martins, melkor, munja87, Nebojsa Milanovic, NenadSa, PoisonFree, Puki, radax, Rasa, Ronnie Coleman, sale prdez, Sasa_NS, SilentDEX, Staronsky, stavrik, SVEN, taner, The Minister, toman, vidakm, Vocko

Sta sedite ispred kompjutera mars na docek :bottle:

Poslednja izmena:
Vrh Dno