Aman, država i grad su već izabrani a nisam ja software terao da mi već posle prva tri slova "bul" izbaci rešenje i to od samo 2 bulevara u celom BG, dodavao sam ja i ostala slova ali to naravno i nije moglo da proširi spisak rezulltata nego samo da ga smanji, zar ne? Proveri pa ćeš videti o čemu pričam.
Inače nije slučajno što kucam baš Bulevar Mihajla Pupina 10b, to je vrlo zgodna adresa da ustanoviš da Navigon (takođe Garmin brend :slap: ) ne zaslužuje da se zove navi aplikacijom jer kad ne zna da nađe adresu a eto čak ni ovu adresu nije sposoban da nađe, on te vodi na prvi najbliži broj, nema veze parni ili neparni a to se u ovom slučaju završava vođenjem na broj 9 koji je udaljen i više od 1,5KM od desetke! ...ta adresa je zbog slova zgodna i da vidiš da li je neka aplikacija omogućila pretragu i sa slovom uz broj (garmin za razliku od daleko boljih navi aplikacija tu mogućnost dozvoljava ali nažalost otkako im mape ne pravi infoteam od toga nema koristi) ...reč "bulevar" uz ime koje nosi i ulica u Mirijevu samo bez tog "bulevar" je po logici neophodna za kucanje baš kako bi aplikacija mogla da razluči te dve preko 10KM udaljene ulice a ti mi kažeš baš obrnuto, da sam trebao da izbegnem reč "bulevar"?!
Najbolju pretragu ima ona aplikacija koja poštuje korisnikovu logiku uz što manje korisnikove interakcije a to je iGO - njemu je dovoljno ukucati "b mih" ili "b pup" da dobiješ PRAVI odgovor.
EDIT: živ nisam bio dok nisam proverio - za slova "bule" iGO u quick search oko Beograda izbacuje 39 rezultata a za slova "miha" izbacuje čak 86 rezultata! Ovo mi je trebalo kao krunski dokaz ( :d ) da nije "bulevar" širok pojam nego "mihajlo" i to preko 2x širi. Nažalost da BG ima tako malo bulevara ali eto to je istina, bulevar je određeniji upit od mihajla.
EDIT jo5: Hehe imam još krunskiji dokaz ...u stvari pitanje na koje ti možeš samo da odćutiš :d ...objasni zašto Garmin na ukucana slova "bul" izbaci Bulevar Umetnosti kao rešenje a ne izbaci Bulevar Mihajla Pupina? pwnd