- Učlanjen(a)
- 02.11.2007
- Poena
- 259
pa, nije mi jasno da si to lupio i ostao ziv.
brzinski pogled na par sajtova na netu otkriva da je taj "prosek" koji si naveo validan u slucaju radne snage sa nekim trala-la obrazovanjem ili u nekim levim sektorima za neka krs zanimanja i sl. ali nikako kao opsti prosek
Hahahha brzinski pogled na par sajtova??? Hahahahahaha gde živiš ti čoveče? Brzinskim pogledom na par sajtova vidim da bi moja mama trebala da ima penziju 30k din umesto 15k, takodje mi se i prividja da bi prosečna plata u Srbiji trebala biti 35k a zamisli nije.
Evo ga jedan od onih : levi sektori, radna snaga, krš zanimanja bla bla sto ne bi podigli ni metlu sa poda ali bi lepu platicu. Koliko sam ih samo upoznao nasih sto su dosli ovde sa tim misljenjem hahahahha tuga.
Evo čisto poredjenja radi-> Zamisli osoba ima masters McGill-a, jedan od najboljih fakulteta u Kanadi, prica 4 jezika i zamisli ne moze da nadje posao u struci ili druga osoba ima Masters iz Lingvistike ali radi kao estetičarka?! Pa sta smo mi budale a ti pametnjakovic koji je prosao par sajtova??? Neozbiljno u najmanju ruku a mozda i malo bezobrazno.