KAMIKAZE
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.09.2005
- Poena
- 380
Da doteramo temu do paroksizma - jos bolje FLAT za dzabe :d
Ako je desavanje samo ono sto se saopsti kao gotov cin, onda se trenutno nista ne desava. Mada se iza scene desavaju razne stvari (prodaja Telekoma, pojava i usluge Oriona, spekulacije oko buducih desavanja na domacoj sceni itd).
Ono sto je meni zanimljivo je mindset korisnika Interneta u Srbiji. Inace uvek vredi polemisati. zato i postoje forumi.U suprotnom bi uzivali u carima totalne diktature.
Dzabe - nego sta - konacno smo se slozili i razumeli
Spekulacije iliti nagadjanja nemaju svrhu - za to se ide u kladionicu.
Ne pitamo se i ne odlucujemo ni o prodaji Telekoma ni o pravcu i dinamici razvoja telekomunikacione infrastrukture.
Raspravljati sad o tome sta ce eventulni novi monopolista uraditi i kad ce i na koji nacin to uraditi stvarno nema svrhe.
Ja koristim najjeftiniji FLAT i moj mindset, kao i mindset drugih korisnika Interneta u Srbiji, a i svuda drugde, je - sto brze, sto vise, sto bolje i sto jeftinije, uz poneko kontriranje na forumu :d
Ranije je bilo da se konektujes na net i ulogujes na forum, otvoris stranice koje te zanimaju, diskonektujes se, procitas i otkucas odgovore, konektujes se opet, odradis copy/paste i diskonektujes se.
Ja mislim da su male sanse da se vratimo na takvu stednju, bez obzira na to ko ce biti vlasnik Telekoma i telekomunikacione infrastrukture.
BTW, totalna diktatura bi bila dobra stvar kad bi diktator(i) bili prosveceni.