- Učlanjen(a)
- 02.02.2003
- Poena
- 349
Ko kaze? Evo sad sam slikao duplu naslovnu sk 11/2008 steta sto nemam skener...
Jes vala, to je to ^.
@Chinaski
I nije losa ideja
Poslednja izmena od urednika:
Ko kaze? Evo sad sam slikao duplu naslovnu sk 11/2008 steta sto nemam skener...
da li zasluzuje ili ne je 2. stvar. ovaj thread sluzi da se ipak nekome skrene paznja da na nesto ne baci pare, mada je pitanje koliko su forumasi sa bencha ciljna grupa ovakvih ponuda...
Sasa ti je objasnio zasto nije rec o zaostalom lageru...
jeste dvolicno ako to rade isti ljudi. ali ako ne rade onda nije.
govori u svoje ime. ja sve sto sam prodavao ovde sam prodao brzo i lako jer sam prodavao po korektnim cenama, na obostrano zadovoljstvo.
iz tvoje replike da se zakljuciti da si osoba koja se razume u hardware. da li bi u tom slucaju mogao da mi pomognes i sastavis neku konfiguraciju slicne/iste, ili jos bolje vece, jacine, bez oc-a, kao comtrade-ova za 21k din?Ti kad budeš shvatio da to nije konfiguracija nego gomila govana zapakovana u metalno kućište onda možeš da razumeš nekog ko se razume u HW.![]()
iz tvoje replike da se zakljuciti da si osoba koja se razume u hardware. da li bi u tom slucaju mogao da mi pomognes i sastavis neku konfiguraciju slicne/iste, ili jos bolje vece, jacine, bez oc-a, kao comtrade-ova za 21k din?
Pa lepo si ti to zamislio. Al opet će oni da odu u Forum Računare da dobiju na poklon "kolor štampač u boji"...
![]()
ne slazem se. ovaj thread sluzi za hate, flame, pametovanje, foliranje, patkometriju i za jos mnogo sto sta sem da bude koristan.
HaHa.
P.S. Inace, dobra tema za one koji su manji upuceni mada se tema malo razvodnjila.
ne bih se slozio. ljudi pljuju konfe koje to zasluzuju ali i hvale one koje su dobre. to je skroz ok. ako samo 1 covek skapira da nesto (ne) treba da kupi - superne slazem se. ovaj thread sluzi za hate, flame, pametovanje, foliranje, patkometriju i za jos mnogo sto sta sem da bude koristan.
naravno da ce se potruditi da ga prodaju, sigurno ga nece baciti. i u tome nema nista lose jer ja za nekoga i taj bajat HW prepuna kapa. i to je skroz ok. ono sto nekad nije ok je cena.nismo se razumeli. verovatno ne bas najbolje sroceno sa moje strane. da pojasnim. ne mislim da firme sastavljaju iskljucivo konfiguracije od zaostalog lagera ili starog hardware-a, nego da neke starije komponente koje su im ostale nece sigurno bacati, vec se potruditi da prodaju.
Nashao si sjajan nachin da argumentujesh svoje tvrdnje. Treba li da budemo srecni shto nam ne naplacujesh pisanje svih svojih postova? Ti morash da budesh adekvatno placen, a kad neko drugi treba da zaradi onda je to bezobrazluk?
Uostalom ponovo, svako ko lepo pita dobije lep odgovor, ko krene da se pravi pametan - zna se, to je neizbežno. :d
Zamislite postenog prodavca koji kaze, "vidite ja imam racunar, ali u prodavnici preko puta imaju bolji racunar za iste pare"?![]()
SumAnuT je napisao(la):Zamislite postenog prodavca koji kaze, "vidite ja imam racunar, ali u prodavnici preko puta imaju bolji racunar za iste pare"?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari