@Nervozni poshtar - nije kontradiktorno. ono shto sam ja opisao je Bahatost. ako je ta zena bruto dobra 3 miliona evra mesechno, i drzavi daje 2.96 miliona - ona je i dalje bahata. to nema veze sa njom, i sa dazbinama. kakve veze kolko ona poreza daje, ako nema kontrolu novca ?
shto se tiche generalizovanja - ti zivish verovatno na dedinju, il u nekom diplomatskom naselju, pa ti siromashna zena u srbiji deluje kao generalizovanje situacije. Jel nisi svestan da zivimo u kapitalistichkom drushtvu, gde se novac gomila kod manjine, a pritom to u srbiji ide u ekstreme ? sobizrom da si se potrudio da me ne uvredish, al si ipak izvredjao moj post, sledeci put ga bar prochitaj celog.
shto se tiche mog posta i tvoje kritike - ti si upravo uvredio svrhu foruma. ocesh da kazesh da "dugachak post znachi da ja nemam zivot" ? kako li gledash na ove shto igraju WoW, ili ostale igre ... a to da li sam ja loshe iskoristio svoje vreme, pa nisam "nishta napravio" ostavi za temu - Shta su chlanovi Benchmark foruma do sad uradili u zivotu, i shta planiraju" kad je neko napravi. Ne znam kako to ide kod tebe, ali eto, ja studiram programiranje, i kucam na tastaturi brze nego shto pricham, te mi je gorepomenuti post proizvod trominutnog vremena za PC-om, jer em brzo kucam, em umem da razmishljam 'fala bogu. tek iz tog razloga mi je tvoj komentar bizaran, kako sam ja "protracio" vreme pisajuci post ... znachi - Filipenko, SpaceMaster, Coola, i tako dalje, a ni Sasa na ovoj temi - po tvom rezonu nemaju zivot, i filozofiraju ? Uh ... i josh samo da konstatujesh da bi onda tim rezonom tvoj skoro jednako veliki odgovor meni takodje pao pod tu kritiku ? ...
shto se morala tiche - ja imam ochigledno specifichne moralne odredjenosti, ali se ne kajem - ako moj radar skapira da je objekat djubre, bez gaca bih ga ostavio, i ne bi mi bilo krivo. a eto, zivot me nauchio da taj radar podesim na jako fine vrednosti. po meni je vece zlo tolerisati i dobre i zle ljude, neko zapravo biti zao ...
a ja mislim da si ti nezreo za moderatora.
nazad na temu:
Gigatronov BESTBUY u reklami:
MoBo: bilo koji 690 chipset u Gigatronu, prosechna cena: 40 evra.
CPU: nemaju ga u pojedinachnoj prodaji, ali je realna cena oko 25 evra.
RAM: 2x 1 shtap od giga - 16 evra.
HDD: 25 evra. kod njih.
Optika: 12 evra kod njih. najjeftiniji NEC DWDRW
56k modem: 0 evra.
Kucishte: ako se otvore, eto frontier ili blueberry za 20 evra sa sve napajanjem.
Tastatua i mish zajedno - 10 evra.
Monitor ASUS VW193d - 100 evra.
totalna vrednost: 248 evra. u prodaji je 275 evra. a pritom sam ja stavljao srednje vrednosti, ovo po maloprodajnoj ceni moze da se sastavi za 210 evra bez problema. dakle, u istoj firmi koja prodaje ovu kompletnu konfiguraciju, i ljudi ochigledno kupuju sobzirom da je bestbuy. prevara.
na takve stvari sam mislio kada sam napravio ovu temu, a nisam zahtevao filozofije. i onda sam ja odgovarajuci na tudje postove krenuo da "filozofiram". ne to nije poenta, poenta je da ako bar 10 Guest-ova prochita ovu temu, i bar 5 njih se opameti - eto razloga za postojanje iste. na kraju krajeva - i kao aktivnih chlanova ima ljudi koji bi se upecali, bar 10 tema u zadnjih 6 meseci je bilo - vredi li ? a ono 40% preko realne cene ...