Šta je novo?

SQL i ORACLE 8i

barakuda

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
619
Cao
kao sto se vidi ovde se radi o SQL i ...
e sada meni je potrebno adresa neki cd i bilo sta sto bi moglo da pomogne u ucenju gore navedenom.Mogu linkovi za tutoriale biblije ili ako neko vec ima sve na disku kopiranje istog ili vec nekog dogovora.
unapred hvala
:cool:
bane

'vako...imam Online Books CD koji sam iskopirao od Damjana...ima nekoliko knjiga o SQL-u i dve o Oracle 8-ci.
Naravno ovo su ebooks,tako da ti treba samo komp da bi ih citao (HTML format).Cini mi se da su prevelike za stampanje....

eh... ko bi drugi znao nesto o tome ako ne Nesha :)
hvala puno Nesho uskoro cu doci u bgd pa cemo se cuti i dogovoriti o tome...
ako jos neko ima nesto o tome neka pise salje adrese i td
a ja sada idem u ... kasarnu :(
ma lazem idem u zivot a onda u kasarnu :D
poz.
:cool:
bane

Jedna napomena ovde: pokusaj da iskopas negde "SQL in a nutshell" od O'Rajlija, bilo u stampanoj, bilo elektro-formi. U ovoj (ne nesto debeloj) knjizi je lepo opisan SQL99 standard, te nekoliko glavnih "dijalekata" - tj. razlike u SQL sintaksi izmedju Oracleta, MS SQL servera, MySQL-a, PostgreSQL-a, itd. Dakle, forma knjige je "quick reference guide", nikakvo tupljenje teorije da na 256 strani tek naletis na definiciju konstanti i varijabli :D

Isto tako nije losa ni knjiga SQL za 21 dan, znam sta inace ljudi misle o tim knjigama za 1 dan, ali ovo je isto tako kao neki reference guide

Nazad
Vrh Dno