Goxy je napisao(la):proverio Anti Trendovim Pc Killinom i nije virus
Goxy je napisao(la):E ovaki, da dam jedan odgovor pa da vidim dokle smo stigli. Kaspersky Internet security 6.0. I Trend Micro PC Killin, spoolera ne vide kao virus. Inace Spooler je folder koju unutar sebe sadrzi 1 XML dokument sa velikim brojem natpisa koji se odnose na stampac.
Vecina sajtova p Sppoler-u govore kao o virusu, a ja neznam kako da provalim jeli ili nije, jer i kad se obrise on se pojavi
ali to sve obavezno iz safe mode-a.....dbaja je napisao(la):Probaj da ukineš sve printere koje imaš definisane, a onda reinstaliraj drajvere.
Definitivno nije u vezi sa Print Spooler servisom i definitivno je virus i ti ga definitivno nisi potpuno ocistio 😉Goxy je napisao(la):i opetv se bio pojavio i opet sam ga obrisao, ali je u definitivnoj vezi sa spoll servisima
Crni je napisao(la):Definitivno nije u vezi sa Print Spooler servisom i definitivno je virus i ti ga definitivno nisi potpuno ocistio 😉
Probaj AutoRuns od SysInternals ili HijackThis, pa vidi sta je visak...
Proveri sadrzaj tih XML fajlova i obrati paznju i na ostale nazive jer je moguce da neki xyz.exe kreira taj spooler.exe 😉Goxy je napisao(la):Svi fajlovo spooler*.* koje je windows nasao na searchu su 2 foldera (sa po jednim fajlom) koji imaju extenziju XML. Dakle ni traga o tom exe fajlu. Da li je moguce da ga je search zaobisao
Nekoristim windows search, ali da li ima uticaja na njega iskljucenje opcije za skrivanje sistemskih i hiden fajlova. Kod mene nema nikakvih xml fajlovaGoxy je napisao(la):Svi fajlovo spooler*.* koje je windows nasao na searchu su 2 foldera (sa po jednim fajlom) koji imaju extenziju XML. Dakle ni traga o tom exe fajlu. Da li je moguce da ga je search zaobisao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari