Šta je novo?

Splinter Cell: Blacklist

djordje29

Slavan
Učlanjen(a)
04.09.2009
Poena
360
Na proleće 2013. na stiže novi Splinter cell

Tom Clancy’s Splinter Cell® Blacklist™, the next blockbuster title in the critically acclaimed Tom Clancy franchise. The game will be available worldwide for the Xbox 360® video game and entertainment system from Microsoft, PlayStation®3 computer entertainment system, and Windows PC in spring 2013.
As the first production project from Ubisoft Toronto, with support from Ubisoft Montreal and Ubisoft Shanghai, Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist delivers a gripping modern-day special ops storyline with a new level of technical innovation and quality. The game includes voice recognition features on Kinect™ for Xbox 360®, an arsenal of new gadgets and reinvented classic weapons, as well as a new “Killing-in-Motion” fighting style, which allows players to strike with lethal precision by marking and executing multiple enemies in one fluid motion.
In the game, a group of 12 rogue nations have had enough of the United States’ military presence in their countries. In an effort to force the withdrawal of the U.S. forces, they mastermind “The Blacklist,” a countdown of escalating terrorist attacks on U.S. assets. Given a presidential mandate and the power to act above the law, players take on the role of lethal operative Sam Fisher. Outfitted with Sam’s infamous tactical suit and goggles, players will infiltrate terrorist cells while using ruthless interrogation methods to extract crucial information to prevent the next Blacklist attack.
The thrilling storyline and wide range of intense, eye-opening missions will propel players to find those responsible for these deadly assaults by any means necessary. Throughout the game, Sam and Fourth Echelon seek out their missions aboard a new Mobile Command Center housed inside a stealth aircraft. Ready to take off at a moment’s notice, Fourth Echelon is equipped with unlimited resources and cutting-edge technology including a Strategic Mission Interface that reports global events in real time.
“Ubisoft Toronto has taken great care to develop an evolutionary Sam Fisher experience that takes the franchise to dramatic new heights,” said Maxime Beland, creative director at Ubisoft. “With exciting gameplay enhanced by full motion-capture performances, Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist offers a highly cinematic experience that will immerse fans and gamers new to the series into an intricate, action-packed adventure.”

LOL, KAKVO SMECE. Potpuni sunovrat SC fransize...

Nema Michael Ironsidea da daje glas Semu? Ostalo (ovo ce biti prokleti FPS) necu ni da gledam. Hvala lepo, ali ja ovo ne igram.

Sta ste ocekivali posle convictiona koji je vec bio sve samo ne SC, a odlicno se prodao :)

Pa igraju na cenu slave. Ja sam pre neki dan prešao Conviction, em je prekratka, ako se poredi sa Mass effect, RE 5, Dead space i sl. em je glas Sema očajan, em je Sem trom i spor, ni malo agilan, ne znam ne liči mi to na produkciju Tom Clancys-a ali ono ipak je. Nada se da će ovaj nastavak ipak biti nešto kao Duble agent.

Pa lepo je krenuo sa onim klanjem na pocetku ali posle je krenula lozana u svakom slucaju vise nije sunjalica nego skoro pa klasican FPS.

pošto je igra blago rečeno $ranje, slobodno možeš skinuti ložački capslock iz imena teme :)

Vi ste vidoviti. Igra se nije ni pojavila i vi sve znate o njoj. Da su meni takve moci...

Kao i Conviction, ovo u imenu ne bi trebalo da ima Splinter Cell. Sam po sebi Convition nije bio TAKO los (bas sam ga nedavno zavrsio), ali to vise nije SC koji sam voleo pre 10 godina.

Vi ste vidoviti. Igra se nije ni pojavila i vi sve znate o njoj. Da su meni takve moci...

video si gameplay na e3, neće sigurno preko noći rambo loženje da vrate u stealth sistem. kao i šimec, tvrdim da se igra zove samo blacklist, kao i conviction. kada se splinter cell izbaci iz glave, igra može da prođe kao čista zabava, a ne kao evergreen naslov

Developer-i su izjavili skoro u intervjuu da ono sto je prikazano na E3u samo mali delic igre i da oni zele da se SC vrati svojim korenima... igrac ce imati mogucnost da igra na stari stealth nacin, ali takodje i da doda malo akcije u sve to kao sto smo videli u trejleru.

Ja sam skeptican, videcemo koliko tu ima istine. :)

Nismo vidoviti, imas E3 gameplay.

A developeri mogu da pricaju sta hoce. "igra se vraca korenima", a po cemu to, sta vratili su mu night googles? Trci tu u sred bela dana, krije se iza satora i ubija talibane na red...

Nada se da će ovaj nastavak ipak biti nešto kao Duble agent.

Neće, već će baš biti kao Conviction, samo još više nabijen akcijom, što meni sasvim odgovara jer mi je Conviction kao igra za sebe bila skroz ok, al' ne i da je svrstam u Splinter Cell serijal, tu ne pripada, bar po meni :)

I dokle vise sa Sam Fiserom. Secam se jos posle Double Agent-a da su pricali o penzionisanju a on svakim nastavkom sve mladji:p... Ne svidja mi se nikako ovaj novi nastavak

stvarno kako se tu sad nastavlja prica ? onaj conviction bio vec mator kao prevaren , pa postao begunac, sad je odjednom sef nad sefovima. i moze da narucuje bombaske napade xd

Ma ocajno kako nastavljaju pricu, jos sama promena Sema, izgled i naravno najbitnija stavka Ajronsajd, cak mi i vise unistavaju njegov imidz i poimanje igre nego li ono forsiranje mark and execute. Bolje da su rebootovali ceo serijal ili isli unazad nego sto nastavljaju sa ovim glupostima.

Interesantno je kako sve Ubisoft igre sve vise pocinju da lice jedna na drugu (AC, GR, SC). Mehanika, vizuelni elementi,... :)

Interesantno je kako sve Ubisoft igre sve vise pocinju da lice jedna na drugu (AC, GR, SC). Mehanika, vizuelni elementi,... :)

Za AC mozda i ne toliko, ali Clancy igre definitivno, pogotovo mehanika mark and execute koja ubije i smisao igranja. Doduse, Blacklist ce to jos i vide da unapredi, sada ce i u hodu i trcanju imati ta opcija. Jos uz kombinaciju autoaima, igra ce da se igra sama od sebe uz pokoje pritiskanje tastera. :D

Abominacija. :D

A sto je jos interesantnije Ubisoft igre (a Clancy pogotovo) u poslednje vreme predstavljaju apsolutni carnage fest, gde je sama poenta igre sve zivo likvidirati na svom putu do kraja. Tako i ovde ovaj phony Sam ima zadatak da egzekutuje sve moguce sand monkey-e, a stealth je ocigledno u ovom novom gejming vremenu postao samo metafora za smrt sa ledja.

Abominacija. :D

A sto je jos interesantnije Ubisoft igre (a Clancy pogotovo) u poslednje vreme predstavljaju apsolutni carnage fest, gde je sama poenta igre sve zivo likvidirati na svom putu do kraja. Tako i ovde ovaj phony Sam ima zadatak da egzekutuje sve moguce sand monkey-e, a stealth je ocigledno u ovom novom gejming vremenu postao samo metafora za smrt sa ledja.

Sve je to tacno! Odlicno si zapazio u sta su se Clancy's igre pretvorile. Nekada je to bio sinonim za realisticne i takticke igre, pa cak i Splinter Cell je u neku ruku bio takticka igra. Iskreno nije mi dobro bilo kada sam pogeldao ovaj video klip: Sem Fiser od 50+ godina vere se ko' majmun i skace tri metra u vis... To je samo jedan detalj, da ne pominjem ''stealth", gledanje kroz zidove i ostale gluposti...

Mali podsjetnik:
[YOUTUBE]mfox9DB0-Nk[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Ja sam bas zbog ove ciste stelt akcije obozavao SC serijal do teorije haosa. Ova misija iz keca sto je r0nIn okacio mi je najbolja uceloj igri, upravo zato sto ne smem nikog da ucmekam. Povrh svega ceo Splinter Cell je bilo moguce preci samo sa dva ispaljena metka (ne racunam dzabanu potrosenu na sijalice), jedan za Grinka a drugi za Nikoladzu, no ovo je bilo rezervisano za teske fanatike sa puno strpljenja.

Poslednja izmena:
Prvi SC koji mi se svideo je Conviction, a to je prvi SC koji vise nije SC :) Zato mi se i ovaj novi svidja, igrace se sigurno.

I ostali su krenuli sa prozivkama po phony Semu, doduse ne bas najbolja ali opet ukazuje na totalni sunovrat fransize. Treba ovde jos i veca public torture kazna sto je Ubisoft od ove fransize napravio njihovu klasicnu ubi-mashup genericku run and autoaim gun modernu klanicu, a od kul lika i imidza Sema ni dugmici nisu ostali, vec samo blood and gore kao posledica njegovih akcija.

Da li si ti svestan koliko obicne mase, kao skoro stopostotni konzumenti, stvari gledaju iz tog ugla, dok je u industriji sve bilo i ostace statistika i profit? Naravno, uvek ce postojati taj nebitni uzorak nekolicine, kojem je ocigledno jedini posao da kuka, postuje i moralise u nedogled....

Problem drustva se ne trazi u nekom fiktivnom filmu, virtuelnoj igri i sl., vec u REALNOM okruzenju u kojem zivimo - socijalnom statusu koji nas zatekne, mogucoj bolesti, porodici sa kojom smo odrastali i njihovoj podrsci, komsijama pored kojih smo ziveli, skolama u kojima smo ucili, prijateljima sa kojima smo se druzili, sve su to faktori za utemeljivanje zdrave licnosti. Zadovoljan covek ne palamudi o glupostima jer ne stize od sopstvene produktivnosti, zdravog medjuljudskog odnosa, zivota u kojem uziva i pomaganja onima koji imaju manje srece od njega.
Po meni nevaljaju bas oni izmedju, onaj gore navedeni ''nebitni uzorak'', razmazen, koji samo kuka, zakuvava, kritikuje i ne radi ni qrca u zivotu da im bude bolje a svi ostali su im krivi za sve....

Igra je cist vid multimedijalne zabave, a to sto ce nekom biti trigger film, splinter cell, noz u babinoj kuhinji, pauk koji ti odnosi kola na ulici ili policajac sto ti pise kaznu, da uleti i poubija ljude na nekom mestu ili ucini neko slicno zlo, samo vraca na moju prethodno iznetu poentu....

I stvari se menjaju, treba se ili navici na to ili jednostano nastaviti dalje a splinter cell ocigledno vise nikada nece biti ono sto je bio, pa sta? Ohh da humidity !!! Kako cu sad na more, da muvam ribe, pravim decu, zaradjujem lovu, uzivam u zivotu buuuhuuu

Poslednja izmena:
Vrh Dno