Poređenja radi, u Mineapolisu Comcast trenutno nudi 50-megabitni internet za 77 dolara mesečno, dok US Internet ima opciju i od 100 megabita za svega 45 dolara mesečno.
Vidim svi su u zabludi pa su pomislili da neko kome je speedtest izmerio 52Mbit umesto 50 Mbit pa pomisle ljudi da TS daje 60Mbit, i tao ja i nekolicina nas dovedosmo u zabludu ceo ovaj forum... Mislim stvarno, i ako je od tebe mnogo je, brate....Nije u redu da se ostali clanovi foruma dovode u zabludu. Zato insistiram na cinjenicnom stanju, a ne na obmanama.
Da ne zaboravim, i drugi put. ,)
Не би им онда одавде носили.Ili ne moraju, posto imaju sasvim dovoljno finansijskih sredstava da sve sto ih zanima probaju, pa ako im se dopadne i kupe.
Fino je ovo. Samo da ima i u Beogradu server ...
^^ Evo kod mene kako izgleda merenje ovog programa.
DiffProbe release. January 2012. Build 1008.
Shaper Detection Module.
Connected to server 38.98.51.17.
Estimating capacity:
Upstream: 1883 Kbps.
Downstream: 42303 Kbps.
The measurement will take upto 3.0 minutes. Please wait.
Checking for traffic shapers:
Upstream: No shaper detected.
Median received rate: 1829 Kbps.
Downstream: No shaper detected.
Median received rate: 41477 Kbps.
For more information, visit: http://www.cc.gatech.edu/~partha/diffprobe
Pazi, to je verovatno paket za fizicka lica bez ikakvih garancija, to je UP TO
Bolje za YT uzmi neki wireless paket 10/20Mbit-a, bez garancije. Postoje fore da se burstuje speed test, ali to bas mora da je neki pilicarski ISP. SBB je jak ko zemlja. Evo kako recimo radi kabal u Torontu - Unbox Therapy
Pogledajte prilog 159785
Samo jos i @enraged da izmeri i da napokon resimo mit o namestanju rezultata![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari