Šta je novo?

SpeedTest.net: merenje brzine Internet konekcije

• Začetnik teme delimir
  • Datum pokretanja

Paket 30/4
VDSL u Austriji, udaljenost od isturenog stepena 400 - 500 metara.
Auuu, pa zar i Austrijanci prebacuju gubitke na korisnika, kao kod nas ? Tako ispada...

U Srbiji jedino Targo daje konstantno više nego što piše u ugovoru (ali stvarno).
FTTH 24/12 Mbps (oko 14 EUR mesečno):
http://www.speedtest.net/my-result/3411104186
Targo daje i preko ugovorene brzine, dakle nije da samo pokriva "gubitke" ako ih uopšte ima na optici, nego i dodaje :D

Od juce, umesto 1.5mbs, osnovna brzina je 3mbs-0.5mbs. Ovo je vec bolje :D

Kako bre bolje do juce si imao 768kb UL sad 512kb, kako je to bolje :D
Hahaha, koji su to pilicari na jednoj strani ti daju a na drugoj ti skinu, a vidim Madnet ne cudi me njihov potez koliko sam cuo o njima bili i ostali pilicari....

Meni upload i nije toliko bitan, bitan mi je download :D

Prosle godine krenuli su sa kablovima, ali kako stvari stoje, nece skoro doci do svih sela, nesto opstina koci. Bogatic ima ADSL,ali sela koja su uz Bogatic nemaju :(

Hahah :p
Ne znam sta ovo znaci -Happy Hour (od 23h do 08h, svakog dana, +1 Mbps downloada). Jel to znaci da u tom periodu imam 4mbs protok?

Ne znam sta ovo znaci -Happy Hour (od 23h do 08h, svakog dana, +1 Mbps downloada). Jel to znaci da u tom periodu imam 4mbs protok?

najbolje njih da pitas ali izgleda da ti tada omogucavaju veci download kako bi mogao nesto da skidas sa neta (torrent itd.)

Poslednja izmena:

Da imas u to vreme 4mbit koji pilicari a pazi oni jos daju staticnu privatnu IP, brate kao da si u 2006 a ne 2014, pilicari uzas. A sad uveli foru za taj 1Mb extra, joj.....

Pa sta sam ja njega krivio ili pljuvao, ja coveku nisam nista rekao vec za tog smesnog ISP-a.
Brate citaj mojne juris postove...
Nisam ja njega smarao sto je izabrao taj wireless vec pljujem te pilicare kad ce da daju coveku vece brzine i dinamicku javnu IP sada smo u 2014 god, to je upuceno njegovom ISP ne njemu, on izgleda nazalost nema izbora...

Poslednja izmena:
Pa sta sam ja njega krivio ili pljuvao, ja coveku nisam nista rekao vec za tog smesnog ISP-a.
Brate citaj mojne juris postove...
Nisam ja njega smarao sto je izabrao taj wireless vec pljujem te pilicare kad ce da daju coveku vece brzine i dinamicku javnu IP sada smo u 2014 god, to je upuceno njegovom ISP ne njemu, on izgleda nazalost nema izbora...

u vecini sela je idalje san za kvalitetan internet jedino mozda da proba sa 3G ali mu je tu ogranicena kolicina podataka

p.s. nisam ja ni rekao da si ti njega krivio odakle ti to?

Kao sto rekoh... nema potrebe,, da pisemo dalje sve je jasno...

Evo kako radi exenet wirelessu Pirotu od kako su pristupne tacke na optici...

Paket 12/3Mbps 1850din

Secam se firme Artcommunication iz BG-a, ciji sam korisnik svojevremeno bio, da su imali problem i lokalni saobracaj da isporuce a ne internet, koliko je bilo korisnika zakaceno na 1 AP. Tad sam dobio alergiju na wifi za ceo zivot, mislim.

Beogrid 10/10 paket
3417632318.png

Uzmi neki antihistamin za alergiju od WiFi-a, ovo je kod mene na KBCNet-u, ugovor za 8/2 plus sada i besplatan IPTV.
http://www.speedtest.net/result/3417414895.png

Izvinjavam se za off, al' upravo je taj KBCnet jedan od pilićara koji je pomogao u dovođenju WiFi-ja na loš glas. Šta su sve radili i šta još uvek rade... knjige se mogu napisati. Najjače opravdanje zašto net ne radi, ali ubedljivo najjače ikada, jeste kad je operater rekao jednom liku (mislim da je maremas sa ovog foruma) da se ptica po*rala po AP-u i da zbog toga loše radi net. :D

Kod tebe iako radi lepo njihov net, ima brdo ljudi kojima ne radi.

Legendarna prica za pticu :)
Dobro si se setio, ja skoro zaboravio.

Telekom 20/1

3418140508.png

I evo nocna varijanta vdsl 50/2

odnos DL/UL je kriminalan:crash:

Meni nude za 250 dinara da dobijem 5mbps up, ali mislim da je it to previse, I trebalo bi da bude standradno vec od 20mbps down... :mad:

Izvinjavam se za off, al' upravo je taj KBCnet jedan od pilićara koji je pomogao u dovođenju WiFi-ja na loš glas. Šta su sve radili i šta još uvek rade... knjige se mogu napisati. Najjače opravdanje zašto net ne radi, ali ubedljivo najjače ikada, jeste kad je operater rekao jednom liku (mislim da je maremas sa ovog foruma) da se ptica po*rala po AP-u i da zbog toga loše radi net. :D

Kod tebe iako radi lepo njihov net, ima brdo ljudi kojima ne radi.

Meni se jedna sova navadila bila na antenu pa kad se tu parkira padne signal malo. Inače znam bar za 4 mesta gde WiFi radi odlično, 2 kod mene pod Avalom jednog kod Kalenića i jednog u Rakovici. WiFi, specijalno na 5 GHz je osetljiv na optičku vidljivost ali kad nema boljeg šta da se radi.

Na prosloj strani sam pitao sta znaci Happy Hour (od 23h do 08h, svakog dana, +1 Mbps downloada)...to u stvari znaci -1mbps svako vece :D
Eto, cisto ako je nekog zanimalo :D

Poslednja izmena:
Vrh Dno