Šta je novo?

SpeedTest.net: merenje brzine Internet konekcije

• Začetnik teme delimir
  • Datum pokretanja
Selis se ?

Da, u reon PTT kablovske :( Eventualno Lelekom ADSL-a, ako ne budu odugovlacili sa prebacivanjem ISDN-a na BBTF.

A joj :S:
Bolje idi onda na adsl, ovo ti je prijateljski savet

Evo kod mene u Bosni, Sarajevo, Logosoft.
Za tv s 120 kanala, telefon s uracunatih 7,5 eura razgovora i flat internet s otkljucanim VDSL2 tj. koliko povuce povuce (obično skida bez problema s premium rapidshera divx od 700 MB za malo više od minuta) - cijena oko 38 eura nije previše.

1984996979.png

Poslednja izmena:
https://www.lol.ba/v4/PrivatniKorisnici.aspx?usluga=3b9fae3b-14d1-44dd-baaa-7c530fce3be2

Gde ti vidis ovde taj tvoj paket ?

I sa takvim "linkom" skidas filmove od 700 MB ??
Stvarno si champ :d

Skidam i HD od 7-8 GB za SF ili Akcije odnosno vizuelno atraktivne filmove ali za komedije itd. dovoljan mi je DivX...nije potrebno uvijek gledat sve u HD a osim toga plazma mi je samo HD ready te na njoj DivX izgleda solidno za razliku od ovih Full HD LCD na kojima je cesto negledljivo...
A u vezi paketa to ti je ovaj trio+ paket ali imaju 99% "starih" korisnika sa ADSL2+ modemima te i ne mogu garantovati vecu brzinu od 18 mbit pošto ostatak do teoretskog maximuma jede TV. Ali svi novi korisnici trio+ paketa dobijaju VDSL2 modeme...

Ali nigde na sajtu ne pise da postoji paket kao tvoj.

A joj :S:
Bolje idi onda na adsl, ovo ti je prijateljski savet

Pokusavam, nazalost nema portova, ali sam se ipak prijavio...izdrzacu nekako bez neta, ali maksimalno do kraja meseca, nema svrhe nadati se cudu ako se dotad nesto ne desi.
Skoro da ne primecujem da nema kablovske, tj. tv programa, ali bez neta ne ide nikako, krizira se, megabajti preko fona samo se mnoze, samo za par dana preko 500 dindzi ode, uz svu samokontrolu :d

SBB Kablovski 16/1.5

Poslednja izmena:
Link na jucerasnjem WWDC. :smash:

2004710471.jpg

ovaj speedtest sajt je super za brzine do 100mb posle toga je fail jer su test serveri uglavnom optereceni pa ne mozes izvuci nikad max tipa 1gbs :p

Imam jedno pitanje. Dakle ja imam veratov ADSL 16/1, kada testiram na speedtest imam rezultate 13,5/0,8 poslao sam zalbu veratu a oni su mi poslali jedan link sa njihovog servera da napravim direktan download. Medjutim sa njihovog servera sve je ok, u mozillu pise 1,6mbit. Zanima me dali je to neka prevara sada, dali oni nest kuliraju oko toga ili to je normalno da speedtest mozda "laze"?

Imam jedno pitanje. Dakle ja imam veratov ADSL 16/1, kada testiram na speedtest imam rezultate 13,5/0,8 poslao sam zalbu veratu a oni su mi poslali jedan link sa njihovog servera da napravim direktan download. Medjutim sa njihovog servera sve je ok, u mozillu pise 1,6mbit. Zanima me dali je to neka prevara sada, dali oni nest kuliraju oko toga ili to je normalno da speedtest mozda "laze"?

mislim da nije prevara.. i meni u speedtest izbacuje 5.25/0.85, ali kad nesto skidam ide 6.25/1.15... telekomov adsl.

Da

Fin sajtic :)

To je normalno 13.5 mbit/s je zapravo baš oko 1.6 MB/s.
Inače ostatak od 2.5 mbit/s koje ne dobijaš ne dobijaš zbog ograničenja ADSL-a :)

2039980796.png

:smoke:

Poslednja izmena:
Vrh Dno