https://www.lol.ba/v4/PrivatniKorisnici.aspx?usluga=3b9fae3b-14d1-44dd-baaa-7c530fce3be2
Gde ti vidis ovde taj tvoj paket ?
I sa takvim "linkom" skidas filmove od 700 MB ??
Stvarno si champ :d
A joj :S:
Bolje idi onda na adsl, ovo ti je prijateljski savet
Imam jedno pitanje. Dakle ja imam veratov ADSL 16/1, kada testiram na speedtest imam rezultate 13,5/0,8 poslao sam zalbu veratu a oni su mi poslali jedan link sa njihovog servera da napravim direktan download. Medjutim sa njihovog servera sve je ok, u mozillu pise 1,6mbit. Zanima me dali je to neka prevara sada, dali oni nest kuliraju oko toga ili to je normalno da speedtest mozda "laze"?
mislim da nije prevara.. i meni u speedtest izbacuje 5.25/0.85, ali kad nesto skidam ide 6.25/1.15... telekomov adsl.
Povuci download nekog Linuxa, oni su hostovani na 100/100 serverima.
Imam jedno pitanje. Dakle ja imam veratov ADSL 16/1, kada testiram na speedtest imam rezultate 13,5/0,8 poslao sam zalbu veratu a oni su mi poslali jedan link sa njihovog servera da napravim direktan download. Medjutim sa njihovog servera sve je ok, u mozillu pise 1,6mbit. Zanima me dali je to neka prevara sada, dali oni nest kuliraju oko toga ili to je normalno da speedtest mozda "laze"?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari