Kol'ko si ti puk'o...
Kol'ko si ti puk'o...
Vec sam ti na private objasnio koliki problem imas sa kompleksima, nazalost nisam lekar ali znam ko ti moze pomoci, naravno stara musterija kamikaze njemu sam to davno objasnio ali vidim da nema uspeha, nekima nema pomoci...
Nazalost.
Ja znam da je mod obrisao tvoje gluposti ne izvrci leba ti, a tema nisam ja da znas da citas video bi da je Speedtest merenje brzine konekcije, batali gluposti, a da drago mi je da si se pronasao u mom potpisu zbog takvih sam to i stavio da se pronadju i da me zaobidju, ali ti ne mozes to, bas se pitam ZASTO!!!????
Ko je rekao da je iskljucivo za merenje interneta privatnih korisnika?
Ako bi procitao sta sam rekao posto se meni obracas, rekao sam da nema svrhe, tj. koja je poenta postavljanja tih speedtestova, sta je to ikome interesenatno sto ti na poslu imas 100Mbita ili na akademskoj mrezi evo sad cu ti ja postaviti sa akdemske mreze speedtest, i ti ces se sta sad oduseviti i onda ces zaliti sto je nemas kod kuce, jel kapiras ti poentu sta pricam.
1. nisi ni odgovorio na pitanje.
2. necu zaliti jer to u ovoj zemlji za privatne korisnike je nemoguce zbog jadne internet infrastrukture i ja sam veoma zadovoljan sa svojim konekcijom.
a ti ocigledno imas neki problem,jer je vec gomlia ljudi postovalo speedtestove kao stig ali si se nesto nameracio na njega iz nepoznatih razloga i poceo da peniš ovde bez potrebe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari