Šta je novo?

SpeedTest.net: merenje brzine Internet konekcije

• Začetnik teme delimir
  • Datum pokretanja
Ni ja ne kontam čemu ti screenovi, mogu ja da odem do druga na posao i postavim screen 30/30 megabita informatika net, ali čemu?

Upravo.. kompleksi vise vrednosti, kompleksi nize vrednosti :p.

Niko se ne prepire citaj malo, pitanje je bilo cemu postavljati screenove sa posla gde imas recimo optiku ili neku iznajmljenu liniju, aman ljudi od kuce ono sto placate postavljajte, a ne da lecite komplekse, da odem kod druga u jedan beogradski ISP i da vam postavim screen, od 100/100 i sta onda???
To je poenta ja od toga nemam nista kao ni ovi ljudi sto stavljaju brzine sa posla gde mogu samo na FB da idu :)
E to mi je jos vise smesno on sad pokazuje nama kako ima 50Mbit a ide na FB, smehoteka su neki likovi, ali ajde.... :)

Pa eto da se vidi kakve su brzine u odnosu na ono sto je deklarisano Stig, da li je moguce da ne pravis razliku izmedju komercijalnih paketa i biznis paketa???
Znaci eto imas ADSL kod TS od recimo 16Mbit a na speedu ti je samo 6Mbit, pa napises lokaciju i eto cisto da se zna sta i kako radi gde. Jel kapiras? Da li si zadovoljan za ono sto placas.
Sta tebi znaci da nam pokazes kako radi TS u tvojoj firmi mora da ce to nekome da znaci ovde da se odluci da uzme taj biznis paket(samo kad bi mogli, a i kad bi znao koliko oni kostaju mozda nebi ni postavljao ovde) eh da su komercijalne to cene imalo bi smisla ali nisu druze to verovatno ne znas.
E sad ako idem tvojom logikom, onda nije pitanje to sto si ti postavio, nego je pitanje A KOJA JE POENTA UOPSTE OVOG TOPICA???
Ako idemo tvojom logikom.
Pozz

Poslednja izmena:
Ne vidim logiku da treba da postavljamo kako rade ADSL, Cable i ostalo u odnosu na ono što je plaćeno, a ne smijemo da vidimo kako radi optika u odnosu na ono što je plaćeno.

Na kraju krajeva, samo sam postavio speedtest, ne znam što ti je to toliko teško palo da kukaš i pišeš romane. Nađi život.

Smesno...Over n out... Ne vredi, pametniji ipak mora da popusti, evo ja popustam, uzivaj u zivotu posto ga ocito nemas...
Ja imam vrlo lep i kvalitan zivot, ocigledno za razliku od tebe...ali da ne idemo toliko u off dovoljno je i ovo...
Prvo ne kukam nego samo sam ti postavio pitanje, CEMU, a ti si onda teoriju poceo zasto ne ovo kad moze ono itd...
Stam mi je tesko palo??? Sto ti na poslu imas tu brzinu i sa njom gledas FB?
Ja ne koristim FB, stavicu speed od jednog beogradskog ISP ako ti je to u zivotu najvaznije pa ces eto moci da svoj kompleks dovedes u red jer ce biti veca brzina nego ta koju si ti postavio, da ti eto srce bude na miru plasim se za tvoju cuku...Vidim da sve ovo toliko licno shvatas...Ti se bre brate nalozio na tu vezu koju imas hebenih 8 sati...ima i nesto drugo sem neta na poslu druze..zivot je toliko lep...ali avaj....

Poslednja izmena:
Radijus Vektor i zvanicno ubrzao ...

Paket "Start Net" (10/1 Mbps po novom) i uz ugovornu obavezu na 18m.

Poslednja izmena:
1868837740.png

RV - Kombo paket koji vise ne postoji ...

Kol'ko si ti puk'o...

Vec sam ti na private objasnio koliki problem imas sa kompleksima, nazalost nisam lekar ali znam ko ti moze pomoci, naravno stara musterija kamikaze njemu sam to davno objasnio ali vidim da nema uspeha, nekima nema pomoci...
Nazalost.

Vec sam ti na private objasnio koliki problem imas sa kompleksima, nazalost nisam lekar ali znam ko ti moze pomoci, naravno stara musterija kamikaze njemu sam to davno objasnio ali vidim da nema uspeha, nekima nema pomoci...
Nazalost.

Lepo ti kaze tvoj potpis - Lažovi se vole hvaliti uglavnom kada shvate da nema nikoga ko bi ih mogao u tome ometati. Zli ljudi ne menjaju narav ni kad se s njima lepo postupa.

Vrlo dobro znas da je moderator obrisao tvoje bisere, pa sad kad nema dokaza tvoje gluposti, opet pokusavas da se pravis pametan. Dzabe - ne ide ti :p

Ja znam da je mod obrisao tvoje gluposti ne izvrci leba ti, a tema nisam ja da znas da citas video bi da je Speedtest merenje brzine konekcije, batali gluposti, a da drago mi je da si se pronasao u mom potpisu zbog takvih sam to i stavio da se pronadju i da me zaobidju, ali ti ne mozes to, bas se pitam ZASTO!!!????

Hahaha koji ste vi likovi. Nemoj sad da postavim moj 1Gbs speedtest. xD

Ja znam da je mod obrisao tvoje gluposti ne izvrci leba ti, a tema nisam ja da znas da citas video bi da je Speedtest merenje brzine konekcije, batali gluposti, a da drago mi je da si se pronasao u mom potpisu zbog takvih sam to i stavio da se pronadju i da me zaobidju, ali ti ne mozes to, bas se pitam ZASTO!!!????

Ma to sto ti "znas" u tvojoj glavi i sto smisljas razne kontstrukcije propracene ispadima kreativnog tumacenja istine je problem koji se ne moze resiti preko foruma :trust:

Niko te nije zvao da kukumavcis zbog necijih speedtest rezultata i da prisivas etikete kompleksasa ljudima koji to, za razliku od tebe, nisu. Ne moras da se dokazujes i da trazis paznju tako sto ces ulaziti u bespotrebne rasprave i konflikte sa potpunim strancima. Moras shvatiti da nisi najbitniji, ne samo na forumu, vec i na planeti - dokaz za to je da bi me bilo bas briga ako bi te sutra pregazio autobus :p

Fingers crossed :-devil-:

:smash::smash::smash::wall::wall::wall::wall:
Ti si decko za jedno psihijatrisko lecenje, ko je tebe uopste ista i pitao, tema je ukliko ne znas da citas: SpeedTest.net: merenje brzine Internet konekcije
A dokaz da si za psihijatriju je ovaj:"dokaz za to je da bi me bilo bas briga ako bi te sutra pregazio autobus"
To samo psiho moze da izjavi iako te ne znam ne zelim ti isto niti cak nesto gore ne tebi nego bilo kom zivom bicu na ovoj planeti, a ti decko uzivaj u svojoj bolesti sad svi lepo vide koji si ti bolesnik kad nekom zelis da ga pregazi autobus...
A na private sam te lepo zamolio da ne ides dalje javno vec ako nesto zelis napisi meni na private kao ja tebi sta ikog briga sto ti imas tezak zivot i lecis se preko foruma koji BTW nije ustanova za to.
Sve najbolje!!!!
Nadam se da primcujes razliku izmedju tvoje i moje zavrsne recenice, a samim tim se i vidi ko je bolestan a ko ne.

Provajder sa cak 100/100.. ko su ti da mi je znati :)

@dusman13
a jel pise negde da je ova tema iskljucivo za merenje interneta privatnih korisnika?

Ko je rekao da je iskljucivo za merenje interneta privatnih korisnika?
Ako bi procitao sta sam rekao posto se meni obracas, rekao sam da nema svrhe, tj. koja je poenta postavljanja tih speedtestova, sta je to ikome interesenatno sto ti na poslu imas 100Mbita ili na akademskoj mrezi evo sad cu ti ja postaviti sa akdemske mreze speedtest, i ti ces se sta sad oduseviti i onda ces zaliti sto je nemas kod kuce, jel kapiras ti poentu sta pricam.
Koja je svrha da sad postavljamo svi speedtestove sa neke optike kad ne mozes ti kod kuce to da imas covece, kad krene targo i TK optiku e to je onda zanimljivo a ovo uopste nikome normalnom ne moze da bude zanimljivo ZATO STO ne moze da se dobije u komercijalnoj upotrebiiiiii.
Nadam se da sam ti sad malo razjasnio zasto je totalno nepotrebno da se postavlja neki biznis paket, ali evo obecao sam ti i zbog tebe cu postaviti speed sa faxa.
eigmy.png

Evo nadam se da ti je sad srce na mestu, ako si zainteresovan za ovu brzinu mogu da ti sredim da je dobijes za MALE PARE.
Eto sad sam postavio sad ce svi da se oduseve jel da?
nadam se da ces i ti biti onako bas odusevljen sto to neces moci da imas kuci jos narednih 5-10 godina, ali eto volis da vidis, pa izvoli :)

Ko je rekao da je iskljucivo za merenje interneta privatnih korisnika?
Ako bi procitao sta sam rekao posto se meni obracas, rekao sam da nema svrhe, tj. koja je poenta postavljanja tih speedtestova, sta je to ikome interesenatno sto ti na poslu imas 100Mbita ili na akademskoj mrezi evo sad cu ti ja postaviti sa akdemske mreze speedtest, i ti ces se sta sad oduseviti i onda ces zaliti sto je nemas kod kuce, jel kapiras ti poentu sta pricam.

1. nisi ni odgovorio na pitanje.
2. necu zaliti jer to u ovoj zemlji za privatne korisnike je nemoguce zbog jadne internet infrastrukture i ja sam veoma zadovoljan sa svojim konekcijom.

a ti ocigledno imas neki problem,jer je vec gomlia ljudi postovalo speedtestove kao stig ali si se nesto nameracio na njega iz nepoznatih razloga i poceo da peniš ovde bez potrebe.

Beogradski Speedtest server (VeratNet) ide preko 100mbps mrežne.... tako da. :)

1. nisi ni odgovorio na pitanje.
2. necu zaliti jer to u ovoj zemlji za privatne korisnike je nemoguce zbog jadne internet infrastrukture i ja sam veoma zadovoljan sa svojim konekcijom.

a ti ocigledno imas neki problem,jer je vec gomlia ljudi postovalo speedtestove kao stig ali si se nesto nameracio na njega iz nepoznatih razloga i poceo da peniš ovde bez potrebe.

:) Ma samo opusteno, ko bre peni, oladi druze pozlice ti....
Pa onda ne znam zasto ti je potrebno da gledas 100Mbit konekcije jel te to cini srecnim ili sta????
jok nemam nista protiv coveka(zasto bih, ne poznajem ga) nego svako malo stavi nesto sto je totalno irelevantno sto ne pruza nikavu informaciju krajnim privatnim korisnicima, sta sad tebi znaci brzina AMRES-a NISTA, kao nikome za kucne potrebe, samo sam pitao coveka sta je poenta, ovde je poenta recimo da se vidi kako radi odredjeni ISP na odredjenoj lokaciji da li je neko zadovoljan uslugom ili ne, a sta ovim testovima iznajmljene linije dobijas?
SHDSL VPN recimo koje koristi AMRES tebi, meni, bilo kome nista u zivotu ne znaci zato sto nije u sastavu njihove ponude privatnim korisnicima, kao ni optika koju kosisti AMRES.
Jedan primer posto ja imam biznis tarifu u MTS-u preko firme sa odlicnim uslovima koje svako moze da pozeli i sta ja sad napisem moje prednosti koriscenja a TI(ili bilo koje fizicko lice) koji bi voleo sve to da imas NE MOZES da imas ali eto ja sam ti napisao pa sad tebi to da li nesto znaci, REALNO?
Naravno da tebi to nista ne znaci ALI bi voleo da imas, tako i ovo NE MOZES da imas ali bi vecina volela da ima za MALE pare, zar ne?
E samo to kazem nista vise samo sam hteo od prvog posta da cujem poentu, a poentu za krajne korisnike sam napisao i mislim da mnogima to znaci da vide kako recimo odredjeni ISP radi u tom i tom mestu, a sta dobijas sa speedom iz AMRES-a ili neke kompanije koja ima iznajmljene linije od TS.
Nadam se da si sad shvatio moje pitanje i da nisam napao Stiga kao licnost vec sam ga pitao isto sto i tebe.
Pozz, no hard feelings!!!

@dusman13
i dalje nisi odgovorio na moje prvo pitanje,a odkud ti znas da ovde nece nikom biti korisno da vidi takve brzine? da nisi mozda sin milana tarota ili kleopatre? :) pazi nikome ne smeta osim tebi. eto imas biznis paket u mts-u pa podeli to sa nama ovde na forumu,mozda neko sa ovog foruma se razmislja da se predplati na taj biznis paket (iz ko zna kojih razloga) ili poznaje nekog ko bi hteo,daj informacije iz prve ruke jel se isplati za taj novac i kako radi.
a ti lepo pusti moderatore da rade svoj posao :)
Ide lepo toplo vreme uzi jedno ladno pivo,uzivaj i nemo da zabusavas xD

Poslednja izmena:
Koja si ti smehoteka...Nemoj vise se blamiras uziovaj evo sam si rekao lepo je napolju toplo, ja sam lepo rekao da mi ne smeta ne znam koliko puta to trebam da ponovim da bi ti shvatio NE SMETA MI, nego sam samo pitao sta je poenta, ja sam tebi objasnio sta je poenta kucne linije a to batali tu glupost, da nekome kao treba to sto postavljam brzinu AMRESA, jel to nekome nesto znaci?
Ajde evo videli smo te brzine i sta sad neko ce da otvori svoj neki privatni univerzitet i da uzme SHDSL VPN?
A onaj koji ima svoju privatnu firmu vec ima internet kvaliteta, ako mu je potreban za posao, nece sigurno da dodje ovde na forum da gleda kakve su brzine, daj razmisli sta pricas, sve bi to bilo uredu da ove brzine mogu da se nabave komercijalno, ali onda nebi ni ja postavljao pitanje cemu to, zato sto bi mogao svako da uzme tu brzinu ako mu treba ovo sad ne moze da uzme niko osim ako nije pravno lice.
Nadam se da pricam sa nekim koji zna razliku izmedju fizickog i pravnog lica?
Ajde kad te molim da ne terorises ostale, ako imas nesto da mi kazes pisi mi na private, da ne smaras narod jer ipak je nesto drugo tema ovde a ne tvoje frustracije, a ne brini se ti za modove, odradice oni posao,
Ajd pozz...

Vrh Dno