Šta je novo?

SpeedTest.net: merenje brzine Internet konekcije

• Začetnik teme delimir
  • Datum pokretanja
ako je tako onda nam na ovom forumu uopste ne treba Umrežavanje-Pristup internetu i projavding sob.a :) a gomilu pita sam naso odgovora za sve sto mi nije bilo jasno bas ovde.

Poslednja izmena:
@Stig jedini koji davi temu si ti sa speedovima sa iznajmljene linije.
Qtomasbg pa naravno da nam treba, zasto da nam ne treba, treba da se vide brzine i kvalitet veze privatnih korisnika.

***, pijani vozaci su kao i policajci - nikad ih nema kad ti trebaju :wall:

Mereno na Vip 3G mreži, u roku od par minuta dosta oscilacija u brzinama .

Sa LG P990

Prilozi

• uploadfromtaptalk1333601298124.jpg
    uploadfromtaptalk1333601298124.jpg
    90.2 KB · Pregleda: 159
Poslednja izmena:
Mereno na Vip 3G mreži, u roku od par minuta dosta oscilacija u brzinama .

Sa LG P990

Fin ti ping za 3g mrezu... meni na telekomu nikada ne prelazi 2mb a ping skoro uvek iznad 150 cak i sa najjacim signalom i u tik zore kad je najmanje korisnika. Ovako preko dana ne prelazi 900kbs

Ne žalim se :)

Evo sad sam pre par minuta opet merio, i download je 5,71Mps, upload 3,02Mps i ping je 78ms.

Inače negde sam pročitao (verovatno na Bench forumu) da Vip 3G mreža najbolje radi od sva tri provajdera.

Da VIP razbija kako ima dobar 3G :p

Tamo gde ga ima naravno, kod mene nema kao ni u Vrnjackoj Banji tako da VIP sem BG, NS i KG sucks.

Nije istina... VIP radi odlicno u mnogo mesta... To sto ti zivis u tunguziji tvoja stvar :D

Dobio docsis 3.0 modem. Trebalo bi da bude malo robusniji od prošlog.

Poslednja izmena:
Kopernikus.

1952714802.png

:-devil-:

Poslednja izmena:

Najbolji internet je besplatni internet :)
Kompenzacija za postavljenu antenu na mojoj kuci.

A kompenzacija sto ces ne daj boze oboleti od raka ili nekog drugog ****** zbog zracenja ??

Da, i nemoj slucajno da izlazis negde da se ta kolicina zracenja ne bi prenosila na stanovnistvo, bolje se zakopaj :d.

Ne plašite čoveka. Koliko se sećam, antene mobilnih provajdera imaju najslabije zračenje nadole, a najveće horizontalno. Tako je opasnije biti prekoputa zgrade na kojoj je postavljena antena, nego u njoj. Za wifi nisam siguran, moguće da se ponašaju slično.

Telekom Srbija server na speedtest-u. Ja sad provalio :)
Ajmo sad svi po par testova da izvrtimo :p

Evo. :d Click1 (neaktivan speedup)

1964417969.png

Ovde je još uvek Verat.

63211885.png

Evo.

Imam paket brzine 6Mb/768kb

Poslednja izmena:
Sasvim pristojan wireless. Koliko placas ?

Cuo sam za maksnet wireless ali za kabl jos nisam cuo.

Daj poslednji put pre nego sto se rastanem od SBB-a da okacim rezultat, verovatno cu mu se sa nostalgijom vracati...
1980810794.png

Nazad
Vrh Dno