Šta je novo?

SpeedTest.net: merenje brzine Internet konekcije

• Začetnik teme delimir
  • Datum pokretanja
Click 16

Poslednja izmena:

SBB 12mb
:wall:
BRzina i ping variraju iz minuta u minut..DL pada i na ispod mega :wall: KATASTROFA!!!

Ovaj test uopste nije precizan, pokazuje mi upload od samo 24Mbit (2MB/s) a kada preko Filezille uploadujem nesto na Wupload, brzina ide i preko 200MB/s a download sa 15 konekcija na news serveru ide i do 30MB/s u zavisnosti od opterecenja na serveru.

Poslednja izmena:
@Mitsuru

200MB/s? Tom brzinom na sa jednog na drugi hard ne mogu da iskopiram, pa cak ni samo da iscitam sa harda :D Pogresio si nesto ;)

Poslednja izmena:
@Mitsuru

200MB/s? Tom brzinom na sa jednog na drugi hard ne mogu da iskopiram, pa cak ni samo da iscitam sa harda :D Pogresio si nesto ;)

Ha, ha, u pitanju je server sa extra brzim hardovima vezanim u RAID-0, uostalom evo za neki minut dizem neke filmove na rapidshare i wupload pa cu postaviti screen.

A ako je tako ok onda, ja rekoh dodao si jednu nulu ili dve vise :D

A ako je tako ok onda, ja rekoh dodao si jednu nulu ili dve vise :D

Upravo sam uploadovao "nesto" na Wupload, fajl velicine 813MB je uploadovan za 6 sekundi pri brzini od 130-200MB/s a ja sam uspeo da uhvatim screen kada je brzina isla 198MB, izvoli :

upload-speed.jpg

Poslednja izmena:
Ma verujem ja tebi i bez screenshot-a ;) Ekstra brzine

A bolje iz teksta gornje poruke izbrisi sta si postavljao na net ;)

Imam brzinu 6/768 i uvek mi je ovakav rezultat, svaka cast mom ISP-u, koliko je placam toliko i dobijam, svaka cast!!!

A da ti nemas slucajno dva naloga na benchu (The Stig i masnikosa) jer koliko vidim speedtest je skoro identican, ping, upload, server, provajder, test radjen u razmaku od samo 3 minuta a jedina razlika u downloadu koji inace kod telekoma ne postoji.

To je neka optika za poslovne korisnike, 100%. Takođe, ne verujem da je zovu click 40 i 50? :)

Speed

Telenor, Prokuplje, paket uz laptop. Realni uslovi u kancelariji.

Ne kapiram poentu speedtesta iz neke firme sa biznis paketom, ili optikom ili sta god, ako nije moguce za rezindencijalne korisnike, tj. ako nije komercijalizovani paket, CEMU TO POSTAVLJENJE...ili je to nekim kompleks pa se nekako lece preko foruma...

Ne kapiram poentu speedtesta iz neke firme sa biznis paketom, ili optikom ili sta god, ako nije moguce za rezindencijalne korisnike, tj. ako nije komercijalizovani paket, CEMU TO POSTAVLJENJE...ili je to nekim kompleks pa se nekako lece preko foruma...

Ako će ti biti lakše, evo Telekom BOX:

1848481578.png

Pa ako si izlecio komplekse meni nece biti ni lakse ni teze, vec samo tebi.
Pozz

Drago mi je da ti je sad lakse, komplek si valjda sad izlecio, zar ne?
Ili nisi videcemo.

Nazad
Vrh Dno