Meni izgleda da baš valja (par kilobajta gore dole nije strašno) a i gornja dva primera se prilično podudaraju sa predviđenim vrednostima.
Speedtest često ume da daje prevelike vrednosti i uopšte previše oscilira da bi mu verovao.
Još gore je što postoji dosta njegovih klonova koji daju slične rezulate, pa čovek pomisli da je to pravilo, iako nije.
Ni jedan test naravno nije savršen, ali nemam ništa od toga što će mi speedtest povremeno dati neku visoku cifru kad znam da je u realnom radu to mnogo manje tj onoliko koliko i treba za paket koji imam.
Nisam se najavljivao ranije. Rekoše mi danas da im sutra samo odnesem opremu i da raskinemo ugovor.Kakva je procedura, jel si se najvio ranije (negde pročitah 30 dana) ili samo odeš nakon isteka 1god., poneseš ruter i odmah prekidaju?
prepaid 5mbit?
Mozes li mi reci koja je cena za prepaid 5mb?
My bad, u pitanju je postpaid.
Sorry za pogresan info
Recimo 24GB protoka se placa oko 10000 din
Kakva je procedura, jel si se najvio ranije (negde pročitah 30 dana) ili samo odeš nakon isteka 1god., poneseš ruter i odmah prekidaju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari