Šta je novo?

SpeedTest.net: merenje brzine Internet konekcije

• Začetnik teme delimir
  • Datum pokretanja
Novi ugovor kod KBC Net-a za 10/2

Poslednja izmena od urednika:
Пошто ми је рођендан ускоро, малопре сам на СББ-у активирао додатак 10/1 и то је сада овако:

3626231399.png

Не знам шта ће ми, досадашња брзина ми је била превише али ајде, да се бар нечим частим. :)

Интересантно, мобилни преко wifi је такође убрзао и уместо до ~20 сада прелази 30. Ко ће да разуме ове мобилне ...

http://www.speedtest.net/my-result/a/893808262

Poslednja izmena:
Sat trakt 20/2

ujesa3ab.jpg

Trebalo bi da je 20/1

3665723337.png

Mereno posle 5 min.

3665734714.png

Poslednja izmena:
ExeNet GPON test nalog (kasnije ce biti 60/5Mbps):

Treba da bude 100/10, al mi jedan deo mreze (ruter) 100Mbps pa pravi probleme.

Odlicna ponuda, steta sto exe-a nema u Beogradu

Loše, baš loše.

Mogu samo da placem kada vidim ovakve brzine :( pogotovo od igamer

Od nedavno mi je najveći ping kada radim speedtest na Telekom Srbija serveru, čak zna biti po 20ms, na ostalim je 6-8ms, malo nelogično. Inače, paket 50/2 vadsl.

shon3i koliko placas internet ako nije tajna

Evo ja cu ti odgovoriti umesto njega :D

Mnogo vise nego sto ti placas 50 Mbit on ima paket kod TT od 42/21 znaci imas bolji DL ali losiji UL od njega, ali mi nije jasno kud ti se dedose onih 10Mbita), ako je potpisao ugovor na 24 meseca(najverovatnije) onda ga to mesecno boli u PRVOJ godini 2199 RSD, u DRUGOJ godini 2999 RSD.
E sad ukoliko se obaveza na godinu dana onda jos crnje i gore to ga onda mesecno boli 3499 RSD.
Eto jel si sad zadovoljan sa tim koliko ti placas tvoj net od 50Mbit? samo 1900 RSD :) zar ne?

Pomesao si ti mene sa nekim, ja imam jadnih 15-20Mbit/1.5, placam 1199din

Poslednja izmena:
A izvini sad vidim da je speedtest postavio korisnik @vladix samo jedan post iznad @shon3i-a.
Izvini nije to bitno vec sam ti odgovorio na pitanje koje te je zanimalo ako te je zanimalo, to je poenta.

@enraged Hvala, da zanimalo me je gde nalaze ove brzine i koliko to kosta mesecno

ExeNet optika, test 100/10M sa gigabitnim ONT-om i na gigabitnom lanu:

Nazad
Vrh Dno