Šta je novo?

SpeedTest.net: merenje brzine Internet konekcije

• Začetnik teme delimir
  • Datum pokretanja
Ma jok, opticki link za nase potrebe pa nema limita, kolko ti mrezna daje tolko neta=)

Sta ce vama tako brzo ? Daj vamo malo :D

Ma jok, opticki link za nase potrebe pa nema limita, kolko ti mrezna daje tolko neta=)

Ja nepriznajem internet brzine u firmama jer tu ne moze torenti,rapidshare i drugi tako da je to vise za hvalisanje nego sto stvarno sluzi nekoj svrsi :),razumem posto je to centrala pa treba brzi net zbog nekih informacija ali i to je preterana brzina cak i za to....

Tako da dzaba ti hehe :D

Priznajem brzina je impresivna mada imas na TT-u ako imas kintu 120/60 mada jos nisam video da je neko okacio taj paket :)

Poslednja izmena:
Čuj džaba ti ta brzina... I ne treba da možeš u firmi da gledaš YouTube i visiš na Facebook-u i usput da skidaš filmove sa torrenata... U firmi se radi ne zahebava se... Ja da imam firmu omogućio bi im da imaju pristup Facebook-u i ostalim stvarima, pa kad vidim sta se radi, otkaz, pa ko hoće nek izvoli.

Čuj džaba ti ta brzina... I ne treba da možeš u firmi da gledaš YouTube i visiš na Facebook-u i usput da skidaš filmove sa torrenata... U firmi se radi ne zahebava se... Ja da imam firmu omogućio bi im da imaju pristup Facebook-u i ostalim stvarima, pa kad vidim sta se radi, otkaz, pa ko hoće nek izvoli.

Zavisi od firme do firme, u mojoj firmi da kucnem o drvo,uvek su bili strucna i kvalifikovana lica i ono sto oni rade neke firme bi samo pozelele da ih imaju,tako da ja ih tretiram ko malo vode na dlanu imaju pristup i rade sta oce kada zavrse posao preko neta osim naravno Torenta i tih stvari sve ostalo je dozvoljeno... :)

Imam SBB 10/1 i i to je i previse :D

Ali kapiram to je Eunet pa im treba toliko zbog nekih stvari mozda i oni imaju zaposlene koji idu na YT,FB i to pa ja sam vidjao kada odem kod neke firme lik sedi i igra igrice na FB-u a uspesna firma nema pravila a sigurno radi dobro inace nebi bio tu kapiram ....

Poslednja izmena:
u bre odoste u off totalni :)

Niko bre ne koristi linkove za fb i torrnete, ali imamo gigabitne linkove i naravno da necemo sebi da limitiramo net na 1 mb, "jer je to dovoljno" :)

Hhahahahaa koji fake tolika brzina a samo 3 zvezdice o kvalitetu mreze od 5 ??? :)

Primetio sam da uvek kada to rade na fotosopu zaborave taj deo ili neumeju da ga odrade i 99 valjda 100 treba da bude sto post RS... :p

Nije to fejk, ovako se fejkuje:

2043386844.png

Kucna konekcija.

:d

^ basic paket kod Telekoma? :p

^ Ahahaha ! Dobro si sabrao Stig :D

u bre odoste u off totalni :)

Niko bre ne koristi linkove za fb i torrnete, ali imamo gigabitne linkove i naravno da necemo sebi da limitiramo net na 1 mb, "jer je to dovoljno" :)

Hahahahahaahahaaa ja sam isao i bio korisnik Euneta jos kada su bili modemi a posle sam od prvih imao njihov ADSL da li bese 2003 ili 4 i bila je jeddna zena i pricali smo i pitao sam sta rade u slobodno vreme pa surfujemo netom kaze ionako je FREE jos kada su bili modemi :D ,ali *** ko i svaka firma mora da ima 1 poara koji patrolira i lupa recke onima koje zatekne na netu FB,YT :d

Naravno za moju firmu je 10/1 sasvim super a za vas to treba tako samo sam teo da izvucem od tebe odgovor zasto koristite te brzine za sta podaci? Ali nevredi neces da kazes :)

I da odosmo u off topic i da nebude tako evo moje brzine :

Kad bi neki insajder rekao koliko su takvih ugovora zakljucili do sada ... :)

Dulic je malo busy trenutno, strpimo se dok ne prodje guzva :d

Klik 4 paket mi istice oko Nove godine, tacnije 04.01.2013. Da imam Targo telekom u mom gradu ( Prokuplje) uzeo bi najjeftiniji paket.
Bio bi bolji i brzi a za iste pare od ovog sto sad imam.

Moze neko da baci koji sptest sa SBB-a a da je sa teritorije juznog Beograda ?
Imam neke oscilacije kad je rec o upload-u na sptestu. na ostalim sajtovima upload radi korektno.

Verovatno prso server. Dešavalo se to i ostalim našim speedtest serverima. Vrati se posle nekog vremena.

Ovaj hbogo.rs se hostuje kod Exe-a (niški speedtest server). Uporedi sa njim.

Kolko ja vidim hbogo.rs se nalazi na SBB mrezi.

Da, u pravu si. Gledao sam nešto drugo i pobrkao provajdere. Izvinjavam se.

U cemu je fora sa ovom brzinom? Nisam upucen.

Pogledaj šta piše pod ISP.

Šteta sto nema niko da radi u zeleznici da vidiš sta je Široko kad država placa=}

Vrh Dno