Ma jok, opticki link za nase potrebe pa nema limita, kolko ti mrezna daje tolko neta=)
Čuj džaba ti ta brzina... I ne treba da možeš u firmi da gledaš YouTube i visiš na Facebook-u i usput da skidaš filmove sa torrenata... U firmi se radi ne zahebava se... Ja da imam firmu omogućio bi im da imaju pristup Facebook-u i ostalim stvarima, pa kad vidim sta se radi, otkaz, pa ko hoće nek izvoli.
Hhahahahaa koji fake tolika brzina a samo 3 zvezdice o kvalitetu mreze od 5 ???
Primetio sam da uvek kada to rade na fotosopu zaborave taj deo ili neumeju da ga odrade i 99 valjda 100 treba da bude sto post RS...![]()
![]()
Kucna konekcija.
u bre odoste u off totalni
Niko bre ne koristi linkove za fb i torrnete, ali imamo gigabitne linkove i naravno da necemo sebi da limitiramo net na 1 mb, "jer je to dovoljno"![]()
Naravno za moju firmu je 10/1 sasvim super a za vas to treba tako samo sam teo da izvucem od tebe odgovor zasto koristite te brzine za sta podaci? Ali nevredi neces da kazes![]()
Priznajem brzina je impresivna mada imas na TT-u ako imas kintu 120/60 mada jos nisam video da je neko okacio taj paket![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari