Šta je novo?

Specifican template za Joomlu?

tarzan1321

Čuven
Učlanjen(a)
12.06.2004
Poena
619
Radim portal o konjima u Joomla-i. Posto sam u frci sa vremenom (a i znanjem), ne mogu da pravim template from scratch. Ako neko ima ili zna gde bih mogao da nadjem neki template koji ima neke "konjske" elemente, bio bih mu vrlo zahvalan. Pri tome mislim na free template.

Nista te ne kosta i da izdvojis 50Eura (ustvari kosta te :) ) i uzmes neki template sa template monster. :)

Nista te ne kosta i da izdvojis 50Eura (ustvari kosta te :) ) i uzmes neki template sa template monster. :)

Puno ti hvala na konstruktivnom odgovoru. Posto mi template treba za seminarski za fax ne pada mi na pamet da placam 50e za template kad za 20e mogu da dobijem citav portal da mi neko uradi.

Ako neko ima neki koristan odgovor, uvek je dobrodoslo, a ovakvi BULLS**T-ovi kao sto ovaj pro savetuje neka zaobidje

^Kakva ljudina!

Nema na cemu.

Umesto da covek zahvali za potencijalnu ideju koju je mogao da iskoristi, jos me i napljuje?! :D

Geez... Jesi cuo za PirateBay? I kojim slucajem da mozda postoji vec neko ko je napravio torent od template monster templateova?

Inicijativa je cudo!

Nigde nisi naveo razlog za template, ako ti treba neki template da na brzinu zavrsis nesto, a u pitanju je posao, ocigledan odgovor je template monster zbog dobrog izbora i odlicnog search engina.
Drugo jako, ali nevidjeno jako bih voleo da vidim ko ce to da ti uradi CITAV PORTAL za 20eura.

Stvarno, bezobrazluk.

Poslednja izmena:
Umesto da covek zahvali za potencijalnu ideju koju je mogao da iskoristi, jos me i napljuje?! :D

Nisam te napljuvao, nego stvarno mislim da takav odgovor nije uopste konstruktivan, tj. kao da sam ja neki ***** koji ne zna da template moze da se kupi. Rekao sam da mi treba FREE template.

Geez... Jesi cuo za PirateBay? I kojim slucajem da mozda postoji vec neko ko je napravio torent od template monster templateova?

Veruj mi da sam skinuo brdo torrenata i ni u jednom nije bilo takvog template-a.

Nigde nisi naveo razlog za template, ako ti treba neki template da na brzinu zavrsis nesto, a u pitanju je posao, ocigledan odgovor je template monster zbog dobrog izbora i odlicnog search engina.

Ok, my bad, nisam rekao za sta mi treba, ali otkud znam da li neko od asistenata na tom predmetu posecuje benchforum

Drugo jako, ali nevidjeno jako bih voleo da vidim ko ce to da ti uradi CITAV PORTAL za 20eura.

Kolege sa mog faxa.

Stvarno, bezobrazluk.

Ja mislim da je takodje bezobrazluk prijaviti post adminima, pre nego sto pitas mene zasto sam se razljutio, ali ok. To je tvoj stav

Znaš šta, možda ima i neko ko bi ti operisao slepo crevo za 20€, ali da li je pametno staviti se takvom u ruke?

Znaš šta, možda ima i neko ko bi ti operisao slepo crevo za 20€, ali da li je pametno staviti se takvom u ruke?
Evo, ja bih i za dzabe, cisto da vidim kako to izgleda, samo nikako da nadjem dobrovoljca :D
Sto se portala tice, bio je ovde decko (ne mogu da se setim koji mu je nick) koji je radio web sajtove za 100din po strani, pa uz popust na kolicinu verovatno bi uradio neki "portal" od 20-ak stranica :-devil-:

Nego, a sto mora da bude bas sa "konjskim" motivima? Ako je za seminarski, sigurno se moze naci neki "univerzalniji" koji ce da pase za konje ;)

btw ja ne vidim gde je tu bezobrazluk sto je neko prijavio post koji nije u skladu sa pravilima. Jel po toj logici i admini pre nego sto edituju/obrisu nesto treba da se konsultuju sa autorom zasto je isti prekrsio pravila?

Radio sam portal o konjima, tako da mi je bio potreban bas takav template. Ali posto nisam uspeo da nadjem, editovao sam neki univerzalan i ubacio mu konjske elemente. 3 dana nisam spavao i zato mi je bio potreban gotov template.

Iznervirao sam se jer mi je gorelo pod nogama, i kad sam video da je neko odgovorio na temu, pao mi kamen sa srca, a onda vidim neki nepotreban komentar. Jesam preostro reagovao ali mi je bas bila frka sa vremenom.

Admini su argumentovanim raspravama na forumu stekli kredibilitet da brisu nepotrebne postove, zar ne?

Mene bas zivo interesuje kako izgleda template za joomlu sa "konjskim elementima" ... bez uvrede ... stvarno me interesuje

Evo, ja bih i za dzabe, cisto da vidim kako to izgleda, samo nikako da nadjem dobrovoljca :D
Ko zna, možda na kraju od tebe i postane hirurg. ;)

A što se tiče džabe sajtova, pre 2-3 godine sam na jednom domaćem portalu sa oglasima video oglas lika koji kaže da besplatno pravi web prezentacije. :D

Srećno mu bilo :)

Ja sam upoznao neke likove iz Amerike pre par godina koji tako putuju po svetu i prave sajtove raznim ljudima za dž. Naravno, ako im se svidi šta ti ljudi propagiraju. Mada je to već druga priča...

Nazad
Vrh Dno