Šta je novo?

SP2 instalacija

starojko75

Slavan
Učlanjen(a)
01.05.2004
Poena
319
Da li mogu nekako da instaliram SP2 sa diska u kome je on "integrisan" zajedno sa Win-om XP ? Postoji li poseban direktorijum na tom disku iz koga mogu da startujem i instaliram XP ? Ortak ima jedan takav disk a ne zna da mi da odgovor na pitanje.

Ne

Napravio sam gresku. Hteo sam da kazem, da li mogu da startujem i instaliram SP2 iz tog eventualnog posebnog direktorijuma.

ma znamo sta si hteo da kazes ali ostaje ne, jer na takvom disku ne postoji direktorijum sa sp2 (sem ako nije zasebno dodat)

Doduse, ne bi trebalo nista lose da se desi i ako se pokrene (citava) repair instalacija winxp sa takvog diska.
Dobice se sp2 , a ostala podesavanja ostaju kao i pre te instalacije. Skoro identicno kao i kada se pokrene i instalira samo SP2.

Ortak mi kaze da ako instaliram verziju SP2 koja nije interisana u WIN nego je poseban fajl, imacu u Add/Remove programs gomilu instaliranih fixeva i da ce mi se racunar znatno usporiti. Navodno se to ne desava sa integrisanom verzijom.

To mi je malo cudno jer sam SP1 takodje instalirao odvojeno i u Add/Remove imam samo SP1 - kao svaki drugi program.

Ima li istine u tome?

Ogi, uzmi lepo integrisi SP2 u instalaciju wina (ako vec hoces da ga instaliras) formatiraj disk i instaliraj win nanovo, najduze jeste ali je najbolje

butuj sa SP2 CD-a, kreni sa onom prvom opcijom za instalaciju windowsa, F8, blablabla... pa onda kada te pita da li da instalira ili Repair, klikni repair windowsa... Napominjem, ne onaj repair prvi koji ti izleti kada digneš sa CD-a...

🙂

Ocigledno je da ne zelim da formatiram disk, to ni po koju cenu, znam da je najbolje ali necu to da uradim. Zato i pitam kako ce da radi ako ga instaliram posebno.

Sto se Repair opcije tice sa njom sam se jednom vec opasno *****ao, ocekivao sam da mi sve ostane isto kao sto je bilo pre, a kada se Win podigao, sve novo, prazan ekran, nigde mojih ikonica.

A zasto jednostavno ne uzmes SP2 zaseban iz nekog casopisa(digital, miko kniga, Bug..) i instaliras, cemu to instaliranje sa XP cd-a..??

@Boris Pa brate, o tome pricam svo vreme!!! Odnosno, moje pitanje je i bilo u vezi sa ZASEBNIM INSTALIRANJEM SP2 - radi se o tome da nemam od koga da uzmem!

@Ronnie? Besplatno da narucim??????

Poslednja izmena:
Pa idi do neke Mikro knige i kupi samo CD na kom ima SP2, okreni sve ljude koje znas da bi mogli da ga imaju, ne znam sta da ti kazem...

Ronnie ti je nasao najbolje resenje : narucis ga BESPLATNO (ej!), i stigne ti na kucnu adresu za 7-10 dana. Meni je stigao i od naseg i od 'stranog' Microsofta, pa ne vidim razlog sto i ti ne bi uradio ovako kad vec nemas od koga da iskopiras (moram priznati da mi ovo zvuci neverovatno). Znaci, www.microsoft.co.yu i pronadji gde se narucuje i to je to.

Poslednja izmena:
Ma mozda i imam, ali nisam se nesto preterano raspitivao, jedan ortak ima ali se retko vidjam sa njim. Malopre sam pokusao da narucim i samo sam stavio drzavu i jezik i on mi je prijavio nesto sto nisam razumeo sta je. Ne znam gde se ukucava adresa i to. Moracu malo da istrazim.

@Boris A gde je Mikro knjiga?

Pa onda zovi nekog ko ima, ne moras sad da pricas traceve s njim, samo mu uzmi disk... 😉
Mikro kniga ima u Pozeskoj, ne znam gde jos, negde u centru...

Negde u centru... ok, ja sam u centru, pa cu da nadjem...

Reci mi koliko treba da mi stigne SP2 sa .co.yu , upravo sam narucio?

!? bre covek ti je rekao vec : od 7 do 10 dana.
Meni je iz Microsoftovog predstavnistva u Holandiji trebalo 28 dana da stigne, a narucio sam ga tek onako cisto da vidim da li lazu ili ce stvarno da poshalju...

Btw, SP2 (final) sam skinuo jos 09.08.2004
36_2_15.gif

Ogi. je napisao(la):
Negde u centru... ok, ja sam u centru, pa cu da nadjem

Jesi to sarkastican ili sta....

@faxcool Ok, ok, nisam obratio paznju...

@Boris Ne, zaista zivim u centru grada. 🙂

Knjizara Mikro Knjige ima u trznom centru u Sremskoj.

Nazad
Vrh Dno