Šta je novo?

South Park tek na jesen!

UAAAA !!!!! Skroz bezveze :(

a na kom kanalu bi uopshte trebalo da ide?

south park je jedna totalno politichki nekorektna serija, gora od Simpsonovih sto puta. Shta cce to na b92 koja je toliko politichka korektna da je to katastrofalno, chak su im i filmovi i serije u fazonu branjenja ljudskih prava i sl.

Buca je napisao(la):
south park je jedna totalno politichki nekorektna serija, gora od Simpsonovih sto puta. Shta cce to na b92 koja je toliko politichka korektna da je to katastrofalno, chak su im i filmovi i serije u fazonu branjenja ljudskih prava i sl.

Cuti Buco dobro je da se neko setio i otkupio ovu sjajnu seriju. Da li je koreknta ili ne to mi i nije bitno, a bas i ne verujem da je mnogo nekorektnija od The Simpsons - cak sta vise...

ja prosto ne mogu da verujem da neko kao manu navodi politichku nekorektnost.u moru bljutavosti,politichke korektnosti i ostalih bljutavosti SP je osvezenje

evo sad ide Sajnfeld...argh mrzim ga :)

Pa kad nemate kablovsku ;) Svakog videnda na C+ idu nove epizode :D

Meni je drugar iz Amerike poslao par epizoda na CDu i nisam se baš preterano oduševio. Moram priznati da ima stvarno dobrih ideja, ali ona animacija je bedna. Ne kažem da mora baš da bude popuz Diznija, ali neke granice estetike ipak treba ispoštovati. Ovako, jedini crtać sa manjim frame rate - om i ružnijom grafikom je ono japansko manga čudo što ide na pinku....

jddipqd je napisao(la):

Pa kad nemate..... kompjuter. :):):)
Salim se, jos odavno je neko ovde nabavio sve epizode u RealMedia formatu.

Mica je napisao(la):
Meni je drugar iz Amerike poslao par epizoda na CDu i nisam se baš preterano oduševio. Moram priznati da ima stvarno dobrih ideja, ali ona animacija je bedna. Ne kažem da mora baš da bude popuz Diznija, ali neke granice estetike ipak treba ispoštovati. Ovako, jedini crtać sa manjim frame rate - om i ružnijom grafikom je ono japansko manga čudo što ide na pinku....

Eeeee, i ja sam tako mislio posle prve (ili prve dve) odgledane epizode (Na sta bre ovo lici???:confused: ). Medjutim, ubrzo (posle jos par epizoda) se ispostavilo da je serija fenomenalna, naravno akcenat je na dijalozima, a animacija savrseno sluzi svrsi, i nikako je ne bih menjao npr. bas je cool kad debeli Cartman kaze ' Screw you guys, I'm going home.' i onako se odgega:):):).

Mica je napisao(la):

Meni je bas strawwa sto je animacija beda i bezvreda, u tome je draz [pored ostalog]! ;)

Vince Carter je napisao(la):

Pa sad o estetici ne vredi mnogo raspravljati, ali definitivno bi "grafika" mogla da bude barem kao za Beavisa i Buthead - a.

Inace, ta serija je odskocila i postala poznata jednostavno zbog drugacijeg sadrzaja, koji je vrlo neuobicajen za americke lazne puritance.

Setite se one serije, Bob, Bog i Djavo, mislim da se zvala. U americi je bila zabranjena, a B92 ju je pustao pre nekog vremena. Nije bila losa,ali je imala i veoma lep crtez i animaciju.
To jednostavno nadopunjuje dobar storyboard....

Vince Carter je napisao(la):
Cartman kaze ' Screw you guys, I'm going home.' i onako se odgega:):):).

:D :D :D :D :D :D Svaki put kada vidim to krenu mi suze na oci.

Jeste da sam sve epizode odgledao po min 4-5 puta (bolje i vise od toga), jedva cekam da krene da se daje i na TV-u...(D)

Mica je napisao(la):
Pa sad o estetici ne vredi mnogo raspravljati, ali definitivno bi "grafika" mogla da bude barem kao za Beavisa i Buthead - a.

Inace, ta serija je odskocila i postala poznata jednostavno zbog drugacijeg sadrzaja, koji je vrlo neuobicajen za americke lazne puritance.

Setite se one serije, Bob, Bog i Djavo, mislim da se zvala. U americi je bila zabranjena, a B92 ju je pustao pre nekog vremena. Nije bila losa,ali je imala i veoma lep crtez i animaciju.
To jednostavno nadopunjuje dobar storyboard....

Samo da ostane ovako "losa" animacija i bice ok, a ti Mico razmisli malo... ;)

Razmislio sam.

Ali i dalje mislim da je ta serija paljevina za klince koji se loze na psovanje, "ispustanje gasova" i slicno...
Takvih serija inace ima milion...

A i dalje mislim da se odredjeni nivo zanata mora ispostovati.

Mica je napisao(la):
Ali i dalje mislim da je ta serija paljevina za klince koji se loze na psovanje, "ispustanje gasova" i slicno...
Takvih serija inace ima milion...

Daleko od toga.

Mica je napisao(la):
A i dalje mislim da se odredjeni nivo zanata mora ispostovati.
Jesi video trailer za film (bigger, longer & uncut)? Poenta je u tome da animacija bude očajna...

Ma ljudi vi ste mene pogreshno razumeli. Ja se grozim politichke korektnosti a nju fura b92 televizija i to ne samo sa politichkim emisijama. Njima su i serije i filmovi poltichki korektni chak su im i dechije emisije u fazonu kako ne vrshiti nasilje nad pravima deteta i slichne budalashtine.

Samo South Park je totalno alternativan ustajalom mishljenju politichkih establishmenta u USA i raznim nevladinim organizacijama za ovo i ono. Simpsoni su bebe u odnosu na SP.

Verzija filma SP koja se prikazivala u USA je toliko bila osakaccena cenzurom da je trajala svega 45.minuta. Zato su autori istog promenili naziv u ironichan " Bigger and Uncuter " a zahvaljujucci chinjenici da Evropu zabole uvo za naklapanja takve vrste i video pirateriji kod nas mi smo svi gledali integralnu verziju, tkz directors cut, shto veccina ljudi u USA nije imala prilike ni da vidi.

Otuda moje chudjenje da je bash b92 odluchio da prikuzaje SP. Poshto im je za razliku od radia, televizija totalno sterilna, dosadna i nekreativna.

Pa vidis da se nesto neckaju da li da je puste ;)

b92 je bash najjacha televizija...

ali glupo je da zapochinjemo tu raspravu,nije ovo forum za to...

oni koji nisu shvatili seriju neka ne pricaju da nije dobra i t d ...
inace video sam tek jedan insert i osetio sam atmosferu serije mogu reci da je super za pocetak
Ona animacija - umetnost - i ona treba nesto da kaze - ja ne znam tacno sta ali znam da nije za dzaba uradjena onako i nikako to nije bezveze.

jddipqd je napisao(la):
Ima i na OBN (SAT TV iz BiH) petkom oko 23, ima i titl (doduse na Bosansko-Hrvatskom ali je dosta dobro odradjen).

Pa kao prvo o ukusima ne treba raspravljati ! :D
Inace meni se licno bas dopada serija bas zbog tako smesno ruznog crteza ctp;

Nazad
Vrh Dno