Amon_Ra je napisao(la):South Park tek na jesen!
Buca je napisao(la):south park je jedna totalno politichki nekorektna serija, gora od Simpsonovih sto puta. Shta cce to na b92 koja je toliko politichka korektna da je to katastrofalno, chak su im i filmovi i serije u fazonu branjenja ljudskih prava i sl.
jddipqd je napisao(la):Pa kad nemate kablovskuSvakog videnda na C+ idu nove epizode
![]()
Mica je napisao(la):Meni je drugar iz Amerike poslao par epizoda na CDu i nisam se baš preterano oduševio. Moram priznati da ima stvarno dobrih ideja, ali ona animacija je bedna. Ne kažem da mora baš da bude popuz Diznija, ali neke granice estetike ipak treba ispoštovati. Ovako, jedini crtać sa manjim frame rate - om i ružnijom grafikom je ono japansko manga čudo što ide na pinku....
Mica je napisao(la):Meni je drugar iz Amerike poslao par epizoda na CDu i nisam se baš preterano oduševio. Moram priznati da ima stvarno dobrih ideja, ali ona animacija je bedna. Ne kažem da mora baš da bude popuz Diznija, ali neke granice estetike ipak treba ispoštovati. Ovako, jedini crtać sa manjim frame rate - om i ružnijom grafikom je ono japansko manga čudo što ide na pinku....
Amon_Ra je napisao(la):Meni je bas strawwa sto je animacija beda i bezvreda, u tome je draz [pored ostalog]!![]()
Vince Carter je napisao(la):Bas tako!![]()
Vince Carter je napisao(la):Cartman kaze ' Screw you guys, I'm going home.' i onako se odgega.
Mica je napisao(la):Pa sad o estetici ne vredi mnogo raspravljati, ali definitivno bi "grafika" mogla da bude barem kao za Beavisa i Buthead - a.
Inace, ta serija je odskocila i postala poznata jednostavno zbog drugacijeg sadrzaja, koji je vrlo neuobicajen za americke lazne puritance.
Setite se one serije, Bob, Bog i Djavo, mislim da se zvala. U americi je bila zabranjena, a B92 ju je pustao pre nekog vremena. Nije bila losa,ali je imala i veoma lep crtez i animaciju.
To jednostavno nadopunjuje dobar storyboard....
Mica je napisao(la):Ali i dalje mislim da je ta serija paljevina za klince koji se loze na psovanje, "ispustanje gasova" i slicno...
Takvih serija inace ima milion...
Jesi video trailer za film (bigger, longer & uncut)? Poenta je u tome da animacija bude očajna...Mica je napisao(la):A i dalje mislim da se odredjeni nivo zanata mora ispostovati.
Ima i na OBN (SAT TV iz BiH) petkom oko 23, ima i titl (doduse na Bosansko-Hrvatskom ali je dosta dobro odradjen).jddipqd je napisao(la):Pa kad nemate kablovskuSvakog videnda na C+ idu nove epizode
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari