nezavisni je napisao(la):A da li si razmisljao o kombinaciji:
neki surround receiver (Yamaha RX-V340RDS na primer) + polovne kvalitetne dvostistemske kutije, mislim da se to vise isplati.
Voodoo_NBGD je napisao(la):I ja da pitam, kad sam vec ovde
Dakle, imam integrisani Avance/Realtek/Shtagod AC'97 (ne znam tacnu oznaku, ali cip je velicine 3x3 mm ), dakle da li bi bilo drasticne promene kvaliteta ako bih presao na (b)Live! posto slusam na slusalicama?
milanlj je napisao(la):u complandu
proveri, tako mi se cini
OK ali samo mi recite šta sam ja to netačno napisaoOptiPlex je napisao(la):Ma koliko mi bilo tesko da to kazem zbog njegovog avatara :d Delija je u pravu Vojkane. Glasnoca tj. jacina zvuka i kvalitet nemaju veze, sem ako ne slusas tehno, dens ili ne daj Boze britni/dzastin pop :smash: :d
Razlika između Avance/Realtek/Shtagod AC'97 i Live! se primećuje na kinezima od 10€: Ubodeš zvučnike u Live!, odvrneš ih preko 50%, ništa ne pustiš i ništa ne čuješ. Unda ih ubodeš u AC97, i dalje ništa ne puštaš ali sad čuješ jedno šššššššššššššššššššššššš.Voodoo_NBGD je napisao(la):I ja da pitam, kad sam vec ovde :d
Dakle, imam integrisani Avance/Realtek/Shtagod AC'97 (ne znam tacnu oznaku, ali cip je velicine 3x3 mm), dakle da li bi bilo drasticne promene kvaliteta ako bih presao na (b)Live!
posto slusam na slusalicama?
deka je napisao(la):Avatar mu je odvratanarty: , a sve mi se nesto cini da ste MNOGO odlutali od teme.
Delija je napisao(la):More, grobari, ja da sam na vasem mestu, pokrio bi se usima! :d:d:d
A uvek vam preostaje i :bottle:, pa onda :wall:
Čekaj, voliš dobar bas i bolji ti je SS od Live!-a?Darko je napisao(la):Cak je po meni i zvuk lepsi (subjektivno, vise volim dobar bas nego "cist" zvuk).
Delija je napisao(la):Koliko komada?
Ako mislis na 2, koj' ce ti onda 5.1 receiver?
Ma mislim na svih 5+1. Ja imam Yamahu RX v340RDS, prednji zvucnici su mi Tannoy E11, centralni i zadnji su home made Visatone
Voodoo_NBGD je napisao(la):I ja da pitam, kad sam vec ovde :d
Dakle, imam integrisani Avance/Realtek/Shtagod AC'97 (ne znam tacnu oznaku, ali cip je velicine 3x3 mm), dakle da li bi bilo drasticne promene kvaliteta ako bih presao na (b)Live!
posto slusam na slusalicama?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari