Šta je novo?

SonyEricsson P1

DrStrangelove

Čuven
Učlanjen(a)
20.09.2004
Poena
620
U opštoj pomami oko iPhone-a i njegovg prelaska velike bare ovaj tel mi se čini malo zapostavljen (posebno sad kada je cena počela da se spušta), a deluje da ima jako dobre k-ke za cenu i "blago" čudnu tastaturu.

Zanimaju me vaša mišljenja, bilo da ga posedujete ili ne, a i utisci vlasnika, podrazumeva se.
Nailazio sam na dosta pozitivnih review-ova, ali bilo je i onih koje je smorila upotreba stylus-a (olovke), kaže maltene ne možeš ni da slikaš bez njega. Da li je tastatura upotrebljiva ili ne, kakva je brzina rada, kako se snalazi po office aplikacijama. Tel me zanima jer kada nisam u kancelariji na njemu bih mogao (pretpostavljam) da držim .pdf kataloge za posao, uradim po neki proračun u excel-u, proverim-pošaljem poštu (wi-fi) ....

U principu pretpostavljam "koliko ljudi toliko ćudi" ali ipak više verujem vama nego onim, možda sponzorisanim, review-ima i nekim drugim sajtovima.

Prvo, zelim sve da vas pozdravim.:wave:
Da li mi neko moze pomoci da mi kaze da li i kako mogu smanjiti sliku na P1 da je saljem mms-om. Na nokii N73 sam samo otvorila sliku i ona bi sama uradila resize..

Molim vas, recite mi da to moze uraditi i P1.

Inace, mobitel je mrak, prezadovoljna sam.:banana:

Prvo, zelim sve da vas pozdravim.:wave:
Da li mi neko moze pomoci da mi kaze da li i kako mogu smanjiti sliku na P1 da je saljem mms-om. Na nokii N73 sam samo otvorila sliku i ona bi sama uradila resize..

Molim vas, recite mi da to moze uraditi i P1.

Inace, mobitel je mrak, prezadovoljna sam.:banana:

Pa sigurno kao kod Nokia telefona u mms podešavanjima postoji auto resize opcija. Potraži, pa javi ...

Nema..Ima recimo samo kad ubacim sliku na mms i onda odem na edit picture-preferences-size-i onda mogu podesiti velicinu...ali je ne smanji. Kad uradim save,fino mi budala kaze, nisu izvrsene nikakve promjene,i nista mi ne smanji..Ne znam sta mu je...

A nemam opciju za mms podesavanja.Ili ja ne mogu da je nadjem.Imam samo opciju podesavanja mms accounta, ali nema nista vise...

Poslednja izmena:
Nema..Ima recimo samo kad ubacim sliku na mms i onda odem na edit picture-preferences-size-i onda mogu podesiti velicinu...ali je ne smanji. Kad uradim save,fino mi budala kaze, nisu izvrsene nikakve promjene,i nista mi ne smanji..Ne znam sta mu je...

A nemam opciju za mms podesavanja.Ili ja ne mogu da je nadjem.Imam samo opciju podesavanja mms accounta, ali nema nista vise...

Izgleda taj smart telefon ipak nije toliko smart 🙂
A što je najgore i dalje je najbolji izbor na tržištu 🙁

Nazad
Vrh Dno