Šta je novo?

SonyEricsson K700i

drjackyll

Čuven
Učlanjen(a)
30.01.2002
Poena
620
Evo posle nedelju dana upotrebe moram priznati da sam vise nego odusevljen. Fantastican dizajn, alu kuciste. Software nije bagovit i veoma je brz. Verzija u mom telefon je R2A. Detaljne specifikacije mozete videti na
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp...oader&php=php1_10139&zone=pp&lm=pp1&pid=10139,
http://www.clubsonyericsson.com/en/products_k700.shtml,
http://www.mobile-review.com/review/sonyericsson-k700-en.shtml.
Uskoro treba da se pojavi jeftinija verzija K500.
Inace, ekran je kristalno jasan, bolji od bilo kog do sada, visoke rezolucije i dobrog osvetljenja. Telefon dolazi sa slobodnih 41MB. Ima MP3, RadioFM, moze da snima fotografije i video klipove. Veoma su zanimljive animacije kroz meni.
Toliko za sada, ako imate odredjenih pitanja, samo napred!
Poz!

Jer mozes da postavis neku fotografiju koju si napravio sa telefonom(ne dakle fotka telefons nego fotografija) hoce da kupi taj telefon moj burazer...ali ga interesuje najvise "kvalitet" fotki

Jackylle koliko drži baterija?

za Zonija:

T610 je jedan od najbrilijantnije dizajniranih telefona koji je izasao u poslednje vreme.
Izuzetna kombinacija retroa i modernizma, svedenih linija, a ipak atraktivne spoljasnjosti, i prilicno uspele kombinacije crne i bele boje. Dobra upotreba metala sa skoro savrsenim tasterima, koji i ljudima sa vecim prstima omogucavaju laku upotrebu tastature....

A ovaj je zaista dostojan naslednik. :)

Poslednja izmena:
Odusevljen sam :)

Kako ga sluzi baterija i koja mu je cena kod nas?

Kako bi prosao u poredjenju sa Siemensom CX65 (ako je neko imao prilike da blize pogleda oba telefona)?

Baterija drzi 48h sa jacom upotrebom. Mozda izdrzi i tri dana ako se manje koristi.

Slike

Prilozi

• Picture(7).jpg
    Picture(7).jpg
    112.5 KB · Pregleda: 313
slika

Prilozi

• Picture(6).jpg
    Picture(6).jpg
    79.9 KB · Pregleda: 229
Poslednja izmena:
Au, slika ko mustek ;)
Koliko je telefon kod nas ?

driver je napisao(la):
Au, slika ko mustek ;)
Koliko je telefon kod nas ?

U Roamingu 520€.

Malo je jeftiniji of F717 ;)

Dragi moj Zoni, to ti se zove PANORAMA... :d
Sexy, ha! :d ,)

a da li ima ugradjen program za pravljenje panorame ili si to napravio sa photoshopom ili slicnim softwareom

ZoNi je napisao(la):

Onda sam se ja nešto gadno istripovao... Mislio sam da je preko 500€. :D

ako imate nekoga ko ima radnu vizu ili boraviste ili pasos u madjarskoj je
69 990 forinti iliti 275e cisto malo da vide ljudi koliko ovi kod nas kradu (ugrade se) na novim telefonima

drjackyll je napisao(la):
Dragi moj Zoni, to ti se zove PANORAMA... :d
Sexy, ha! :d ,)

Ma pusti panoramu, reci mi još jedno, jel mu softver brži nego na prethodnim SE modelima?

shtaps je napisao(la):
Cekaj pa zar to nije sa karticom/ugovorom...? Zasto bi njihova mreza [VF] prodavala telefone po snizenim cenama u okviru neke akcije ako oni nemaju nista od toga? U cemu je fora?

veruj mi znam madjarski a i kupovao sam pre tamo telefone... ovo su telefoni sa pre paid karticom onaj iznos pored od 1500 ti znaci koliko imas kredita na kartici caka je u tome sto oni to daju po snizenoj ceni da bi postao njihov korisnik... i stoga i traze da si njihov drzavljanin ili bas da imas boravisnu vizu jer nisu ni oni mutavi znaju da bi stranci odneli telefon u inostranstvo i dekodirali ... inace svi oni telefoni u cenovniku su sa pre paid karticama trenutno je kurs negde oko 253 forinti za euro... interesantna je i cena t610

za telefone sa ugovorom imaju jos ludje (citaj nize cene )

Poslednja izmena:
Panoramsko slikanje na mobilnom?
Kakva glupost....

Eh kad Broz ne bi pametovao... :trust:

U svakom slucaju telefon ima kao opciju efekta panoramsko slikanje.

Software je dosta brzi, pogotovo od T610.

Sto je pametovanje ako kazem sta mislim? Mislim staviti panoramsko slikanje je glupost na mnogim fotoaparatima srednje klase a kamoli na bulji od kamere koje ugradjuju u mobilne telefone...

Ma Broz bre opusteno, pa to je sve zahebancija, sta se lozis, ko da je bitno da li ima ili nema panoramsko slikanje. Zato su tu opciju i stavili pod efekte, a treba da vidis jos kojih fora ima... U svakom slucaju to je za zezanje bre, a ne za ozbiljnu fotku. Pa to i vrapci vec znaju, a ti komentarises... Mislim...svasta!
Hajd...opusteno...
Za fotke tu je S50. :smoke:

Poslednja izmena:
Vrh Dno