testthenext je napisao(la):Nije Broz panoramsko slikanje glupost. To je nesto najgenijalnije sto ti digitalci donose osim histograma.
Ako imas iole bolji stativ, mozes da i sa losijim aparatom uradis matricu 3x4 ili 3 x 5 slika i da to lepo spojis u nekom programu, uradis 66.666 % ili 50% resize u photoshopu, sredis fotku, i uradis unsharp mask, i dobices tako ostru i detaljnu fotku, kakvu ne mozes da dobijes ni sa najboljim DSLR aparatima![]()
testthenext je napisao(la):i dobices tako ostru i detaljnu fotku, kakvu ne mozes da dobijes ni sa najboljim DSLR aparatima![]()
testthenext je napisao(la):Pa sama ta tvoja izjava devalvira i tebe i te koje su ti nagrade dali, mada je i sam znacaj domacih nagrada diskutabilan.
Ja sam dobio nagradu za montazu na festivalu kratkog filma, i niti sam se pojavio tamo, niti sam je ikada uzeo.
Ljudi koji nesto vrede rade za pare, i to je ono sto je najveca nagrada, da je neko spreman da plati za to sto ti radis. sve ostalo je manje bitno, pogoto kod nas gde se zaista dodeljuju svakakve nagrade, a pogoto ranije gde je gomila dosadnih metuzalema dodeljvivala nagrade svojim "sticenicima".. no nebitno, obrazlozi ti prijatelju meni tu tvoju tvrdnju pa da pricamo...
Pozdrav.
I izvini, ali da li ti zaista treba slika, tog najveceg neprijatelja srpskog naroda, da je gledam na skoro svakoj strani.
Odahnuo sam, kada sam je u srednjoj skoli izbacio kroz prozor, zasto mi je vracas, zivota ti?
Mislim, razumes, ni kao fora, on nije smesan. Ne znam ko su ti i sta roditelji, ali VERUJ MI, mojoj porodici on uopste nije smesan.
testthenext je napisao(la):Pa sama ta tvoja izjava devalvira i tebe i te koje su ti nagrade dali, mada je i sam znacaj domacih nagrada diskutabilan.
Ja sam dobio nagradu za montazu na festivalu kratkog filma, i niti sam se pojavio tamo, niti sam je ikada uzeo.
Ljudi koji nesto vrede rade za pare, i to je ono sto je najveca nagrada, da je neko spreman da plati za to sto ti radis. sve ostalo je manje bitno, pogoto kod nas gde se zaista dodeljuju svakakve nagrade, a pogoto ranije gde je gomila dosadnih metuzalema dodeljvivala nagrade svojim "sticenicima".. no nebitno, obrazlozi ti prijatelju meni tu tvoju tvrdnju pa da pricamo...
Pozdrav.
I izvini, ali da li ti zaista treba slika, tog najveceg neprijatelja srpskog naroda, da je gledam na skoro svakoj strani.
Odahnuo sam, kada sam je u srednjoj skoli izbacio kroz prozor, zasto mi je vracas, zivota ti?
Mislim, razumes, ni kao fora, on nije smesan. Ne znam ko su ti i sta roditelji, ali VERUJ MI, mojoj porodici on uopste nije smesan.
na lepotu, apsolutno! Svaki nov telefon ima mnogo vise opcija nego sto je realno potrebno, tako da je sad vec dosao trenutak da se gleda dizajn! Po tom pitanju, SE pravi telefone koji su prilicno ruzni (npr. T610 i ovaj K700 su tipicni primeri "akrepa", dok su jeftiniji modeli, npr. T2xx i T3xx, veoma lepog dizajna)...[Miki] je napisao(la):Nasta ici?Na lepotu ili aplikacije?
[Miki] je napisao(la):Evo jedno pitanjce posto davite sa tim fotografijama.
Na primer CX/M 65 vs K700 sta uzeti...Siemensi su mnogo lepsi a K700 mnogo funkcionalniji.Nasta ici?Na lepotu ili aplikacije?
BTW: Osim malo losijeg dizajna mislim da mu je glavna mana mali displej za tako skup mobilni!
Peca je napisao(la):Men' se svidja
Smorila me Nokia, 'ocu opet Ericssona, prodajem 6600!![]()
![]()
ZoNi je napisao(la):na lepotu, apsolutno! Svaki nov telefon ima mnogo vise opcija nego sto je realno potrebno, tako da je sad vec dosao trenutak da se gleda dizajn! Po tom pitanju, SE pravi telefone koji su prilicno ruzni (npr. T610 i ovaj K700 su tipicni primeri "akrepa", dok su jeftiniji modeli, npr. T2xx i T3xx, veoma lepog dizajna)...
Dakle - Siemens (hm... ili Nokia 6230 :-devil-: )
ICE je napisao(la):Jel istina da od 32 mb memorije moze se koristiti samo 12mb jer je ostalo zauzeto vec instaliranim aplikacijama? I da,da li pri kupovini treba posebno obracati paznju na neke detalje kao sto smo gledali pri kupovini t610, npr. da nije madjarska baterija,verzija softvera i sl. Pozdrav
hehe... ja ga nosim zbog cene (mislim, ipak odlican tel za samo 50e - vrlo povoljno, rekao bih!)delimir je napisao(la):Ako to kaze neko ko nosi 3200
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari