drgonzo
Slavan
- Učlanjen(a)
- 17.12.2006
- Poena
- 455
Yeap...Pa Sony je promenio politiku, od sada ce izbacivati jedan flagship godisnje, ne dva!![]()
http://www.cultofandroid.com/69948/sony-hopes-save-xperia-iphone-like-annual-refreshes/
Yeap...Pa Sony je promenio politiku, od sada ce izbacivati jedan flagship godisnje, ne dva!![]()
Pa kakve veze ima? Neće tvom drugaru telefon biti lošiji što nije poslednji koji je izašao. Ili što je Sony posle 6 meseci izbacio malčice bolju verziju.Ne mogu da nadjem onaj post gde je navodno CEO Sony-ja kritikovao LG kada su na G3 stavili 2K ekran. I ako me secanje sluzi, rekli su da Sony nece preci na 2K ekrane jer bespotrebno crpi bateriju, procesorsku snagu i finansijske resurse!
A ovo je zesci FAIL sto praktikuju izbacivanje flagshipa svakih pola godine. Drugar cekao Z2 da se pojavi krajem Jula kod nas i ja mu kazem, sacekaj jos malo i uzmi Z3 jer ce doci za 2 meseca a ti ces dosta love izgubiti na njemu. Tako je i bilo, sacekao malo da padne cena, stabilizovala se na ~440e i eto ga Z3 predstavljen. Malo ga sacekao i pazario preprosle nedelje, a ovi sad najavili Z4. Haos.
Ta priča nema smisla. Tvrdim da apsolutna većina ni ne razmišlja o kupovini foto aparata. I onda gledano iz ugla te apsolutne većine Sony ima situaciju da svakako neće prodati foto aparat ali neće prodati ni telefon jer im je kamera lošija od konkurencije.
Kraj priče da ima smisla ograničavati kameru na telefonu.
Pa mogu i android proizvodjaci isto to,ako moze i jabuka..
Opet, nema logike da se tako štite. Samo imaju manju prodaju mob. Onaj ko kupuje mob kao univerzalnu spravu on ne kupuje i digitalac i mp3 player. Zar ne?! Želi sve najbolje u jednom uređaju, koji je uvek uz njega. Sony da može, imao bi sve najbolje, i zvuk i kameru. I otkino dobar deo kolača u mob svetu. Ne odgovara im da budu najbolji i povećaju profit? Što onda ne ugase mobilne, tako ne ugrožavaju još bolje.
Sony da može, imao bi sve najbolje, i zvuk i kameru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari