Šta je novo?

Sony Xperia Z3

Probao i kitkat i i dalje isto. Bice da je hardverski problem. Zanimljivo je to da mi minut nakon ukljucivanja iscita i imei i br telefona kartice koju sam uneo, znaci on ustvari nece signal samo da uhvati, odnosno antena nije u redu?
c4c04bb8ab5b3db9a0081086e8eece37.jpg

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Povratak na raniji FW je definitvno moguc, pisao sam o tome na Z3c temi. Dakle sa MM sa se vratio na LP i sve je proslo bez problema. Stavio sam australijski ROM sa obzirom da imam 5833 verziju telefona.
Ono sto znam je da sigurno necu prelaziti na MM, jednostavno ne radi kako treba. Treba se drzati verzije FW sa kojom telefon radi kako treba i ne cackati.

Uspeo sam da rešim problem. Kol'ko zezancije oko gluposti, ne mogu da verujem. Jednostavno sam na kraju skinuo stariju verziju flashtool-a i flešovao samo baseband za odgovarajući rom. Uključio ga i radi kao sat.. Hvala svima na trudu, već sam hteo da uzmem neku jabuku posle ovoga, ali ostaće još neko vreme Sony. :D

Bravo,svaka cast :) Dobro si se setio toga.

Doktorirao sam ovaj flashtool za ova dva dana pa ako nekom zatreba pomoć nek me cima slobodno [emoji1]
Inače moram da pohvalim ovaj poslednji stoji 5.1.1. Telefon živnuo skroz. Dobio sam ga sa 6.0 pa sam se navikao na očajno keširanje, ovde je već iskorišćeno tih 3GB rama.

Послато са D6603 уз помоћ Тапатока

Imam jedno možda malo amatersko putanje, ali zanima me kako da proverim to keširanje na koje se svi želite na mm? Pošto meni telefon radi isto na mm kao i na lollipop.

Sent via Xperia Z3

Ne brisi app iz recents-a, tj izlazi samo na home dugme, neka ih u pozadini.

Kad se nakupi dosta aplikacija, onda idi u dev options, pa running services, pa gore desno show cached.

Hvala, pod cached mi stoji 129MB šta god to značilo :)

Sent via Xperia Z3

Znaci da bas lose kesira.

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Offtopic: koji plejer koristite za pustanje muzike?
Koji je app dobar da download artist info,album info..
Probao sa ovim stock sonijevim,samo mi vecu zbrku napravio.

Znaci da bas lose kesira.

Očigledno, mada ja nisam neki zahtevan korisnik pa to toliko ne primećujem, zapravo radi mi sasvim brzo i da kažem, normalno

Sent via Xperia Z3

Radi on brzo to stoji sve,ali ne moze da da pokrenute aplikacije drzi otvorene u memoriji nego kad ih startujes on iznovs ucitava mada dobro,nije to za svakoga big deal. :)

Radi on brzo to stoji sve,ali ne moze da da pokrenute aplikacije drzi otvorene u memoriji nego kad ih startujes on iznovs ucitava mada dobro,nije to za svakoga big deal. :)

Da, tačno, vidiš kako sam to prevideo... Znači to je na lollipop bilo bolje?

Sent via Xperia Z3

Neuporedivo bolje, mada ne znaš dok ne probaš. Tek sad provaljujem koliko je telefon ustvari best buy trenutno.

Poslato sa Xperia Z3 pomoću Tapatalk-a

Treba podesiti software update da ne bude automatski. Meni je podigao na 6.0.1 bez da mi je pojasnio o kakvom update se radi.

Pozdrav svima, stiže mi u ponedeljak D6683 dual sim, pa par pitanja pre toga...
1) koji SW ja trenutno najbolji? (Prioriteti su mi, redom: baterija, fluidnost, kesiranje)
2) Ima li 32.2.A.0.224 za Z3, i ako nema, koji je zadnji oficijelni MM?

e6533

Vodjen iskustvom sa Z2 najbolji je fabricki uz rut.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja bih takođe predložio fabrički 5.1.1 sa rutom.

Rut + debloat + stock 5.1.1 = najbolje

from komsa's iPhone 6

Hvala svima, a šta je problem sa MM, sem kesiranja?
Da li je i baterija lošija?

e6533

Sem kesiranja i slabiji wifi signal.
Baterija je ista.

Послато са SM-G901F уз помоћ Тапатока

Нема прави stamina mod. Не веруј овом гробару, његови резултати су невероватни.

Ko ne koristi Staminu mozda dobije i bolje rezultate (Doze), mada ja svakako ne bih ni razmisljao o MM-u dok ne rese kesiranje.

Sem kesiranja i slabiji wifi signal.
Baterija je ista.

Послато са SM-G901F уз помоћ Тапатока
Ovo za wi-fi signal me čudi, a opet mi je bitno, jer na poslu mi wi-fi signal i nije baš za pohvalu.
Нема прави stamina mod. Не веруј овом гробару, његови резултати су невероватни.
Ne radi loše doze, ali krenucu prvo sa 5.1.1 svakako. Ja sam i na Z3+ dosta sredio bateriju koristeći greenify i amplify, jedini problem kod Z3+ je kernel koji dosta troši u "leru" , a Z5 je tu bolji, pa nije baš problem skroz do SD810.

I, ako sam šta naučio u životu, to je da nikad ne verujem grobarima, posebno kada kukaju na manjak državnih para ili višak sudijskog kriterijuma...

Ko ne koristi Staminu mozda dobije i bolje rezultate (Doze), mada ja svakako ne bih ni razmisljao o MM-u dok ne rese kesiranje.

Keširanje mi nije baš toliko problem, mada dosta često vrtim nekoliko aplikacija non stop, krećem kao što rekoh od 5.1.1 pa ćemo videti. Ili, ako stigne sa MMom, onda od njega, pa ću vratiti na LP...

e6533

Drzi se 5.1.1. Nemas ni jedan valjan razlog da ides na MM.

Ajvane ko ti je kriv sto ti ne znas da koristis telefon.

P.S. veceras cetvrta tekma,izvukli ste se u drugoj,ako bog da da pobedimo pa da se igra majstorica,red bi bio.

Sent from Galaxy S5 +

Знам ја да га користим, али не знам да добијем резултате као што су твоји.
Али вежбам, још сам млад :р

Вечерас је и четврта утакмица финала у Италији :)
Биће опет врати коњу главу ....ахаха

Nazad
Vrh Dno