Šta je novo?

Sony Xperia Z3

Pasta za zube bez izbeljivaca + filter za cigarete. Tako su ljudi resavali to. :)

Xperia Z2

Preporuka za proverenu alarm aplikaciju koja radi na novom M sistemu? Ona Doze opcija mi je ubila omiljenu alarm klock plus aplikaciju i jutros zakasnio malo na poslu zbog toga... cccc

Sent from my D6603

Kakva optimizacija?
Citao nesto na netu o tome i kao navodno nema leka za to bar za ovu moju koju koristim, preporučuju klasičnu build in klock alarm opciju koja je jako siromašna sa opcijama za personalizaciju.

Sent from my D6603

Poslednja izmena:
Aman ljudi flashtool i vozite 6.0.1 ne znam cemu fobija...svi znamo da Sony po mesec dana rastura novu verziju androida po regionima...uzasno su spori i to se ne menja...nazalost.

probao,video da znam i vratio se na 5.1.1.................... :type:

I meni se nesto ne prelazi na 6 makar na ovaj prvi build od Sony-a predobro mi radi ovaj loli sad

Kod mene je posle nekoliko dana počeo da se koči, zapinje, štuca..... RAM iskorištenost mi je bila mnogo lošija nego na LL......

from komsa's Z3

Wifi gubljenje signala i Ram Menadzment tj kesiranje aplikacija su glavni nesdostatci sestice.

Sent from my SM-G901F

Izgleda da nije,suvise je bagovit sad taj N.Em ne radi kamera,em restarti razni,jos neke funkcije ne rade.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Da li neko ima i problem sa prijemom mobilnog interneta na MM? Danas mi mobilni net ne radi uopšte, a na drugom telefonu, na istoj lokaciji ista mreža, radi normalno...

Sent from my D6603 using Tapatalk

Proveri da li su ti pristupne tačke (APN) na mestu........u nekim slučajevima mistično su nestajale.................

Ponovo sam skinuo podešavanja, i proradio je... Hvala

Sent from my D6603 using Tapatalk

Ponosni vlasnik Z3-ke od danas. [emoji4]
Prvi utisci su odlični. Možda sam očekivao malo više posle Z2 ali i ovo mi se dopada. Više utisaka dok istestiram pa pišem.

PS. Ovaj 6.0 definitivno treba da se doradi..

Poslato sa Xperia Z3 pomoću Tapatalk-a

Nema sta vise da se dobije posle Z2 kad su 95% isti telefoni. :)

Xperia Z2

Ma znam, iskreno nisam ni očekivao ne znam ni ja šta. Na prvi mah dopada mi se dizajn crnog Z3 što se tiče ivica. Flapovi su mu jako lepi ali isto tako se i lako rasklimaju. Zvucnik ne mogu da skontam al deluje mu nešto slabiji. Notification light sasvim dovoljne veličine, u ćošku, za razliku od Z2. U suštini sviđa mi se telefon, i ne bih ni menjao Z2 za njega ali mi je naletela ponuda koja se ne odbija. [emoji1]
E i da, sad videh da je čini mi se veći raspon min i max osvetljenja. Žao mi što nemam neki Z2 da uporedim na licu mesta. Jako mi se dopao Sony nakon iskustva sa Z serijom.

Poslato sa Xperia Z3 pomoću Tapatalk-a

Poslednja izmena:
Meni se bas ta diodica i zvucnici ne svidjaju uopste. Mnogo je lepsa integracija diode kod Z2 a i sami zvucnici mnogo lepse izgledaju. Sto se tice ostatka definitivno Z3 deluje jos elegantnije. :)
Zvucnici bi trebalo da su jaci od Z2, doduse ne preterano.
Po pitanju osvetljenja je i najveca razlika, Z3 svetli mnooogoo jace.

Xperia Z2

Da, Z3 displej bas jace svetli ali i vuce u hladno. Kad se rucno (preko onih rgb slajdera) ''dokalibrise'' kako treba prikaz je tacniji ali osvetljenje malo opada mada je opet sija jace od Z2.
Trojka ima i brzu internu memoriju samo ne znam koliko se to primeti u praksi osim ucitavanja aplikacija npr - http://www.phonearena.com/news/Android-IO-speed-comparison-which-phone-has-the-fastest-internal-storage_id65588

Na osnovu onoga sto sam cuo mislim da su zvucnici malo jaci na Z3.. mada mozda su ih malo utisali sa nekim apdejtom, odavno sam probao taj fon.

Dizajn je najbolji kod Z3+ jer kombinuje Z3 kuciste sa Z2 zvucnicima :) Mada bedak je sto ipak ima malo previse glossy ram tako da je na kraju Z5 mozda i najbolji jer je skoro sve matirano (ili bar ne toliko glossy) na kucistu a ima otvore zvucnika kao Z2.

Poslednja izmena:
Ja cekam da mi izleti Z3 Copper, ono je fenomenalno. :)

Xperia Z2

Da ali ne znamo i dalje kakav je taj copper uzivo :d Ko zna kako ta nijansa izgleda na dnevnom svetlu..

Da me ne brinu S810 i trajanje baterije ne bih imao dilemu koji fon da kupim do 350e (kad cena novih po oglasima spadne na tu cifru)

Poslednja izmena:
Naletece valjda neki skorije, ali verujem da je dobar. :)
Kad on bude 350 imace i 6P za malo vise. :)

Xperia Z2

Nazad
Vrh Dno