Šta je novo?

Sony Xperia Z3

Stigao Aukey QC3.0 punjač. Razlika između njega i običnog 2A punjača na slikama. Ne puni se po GC standardu ali telefon ga ipak detektuje i dozvoljava veću amperažu na mikro usb portu.
Jutros stigla i maska sa AliEx, crna na crnom telefonu odlično izgleda i ne klizi, baš sam zadovoljan.

Možeš mi slikati kako stoji ta IMAK? Nešto sam se premišljao da uzmem ali na G2 me nije baš dosta služila pa sam uzeo Nillkin. I od koga si uzeo taj Aukey punjač, može link?

Što se tiče 6.0.1 meni radi odlično, baterija odlična, drži bolje nego G2 (ovome se nisam nadao :p) i kamera je bolja.

Ima li Z3 da se kupi kod nekog " proverenog" a da nije V. Jevrosimovic i da ne kosta Bogadragogoca ?
Ostao sam bez telefona ,a posle duugo dumanja ,smatram da je Z3 bas za mene .
Pomozite zemljaku kog je napustila sreca !!!

Kupi Z5 na oglasima, za slicne pare.

Ima li Z3 da se kupi kod nekog " proverenog" a da nije V. Jevrosimovic i da ne kosta Bogadragogoca ?
Ostao sam bez telefona ,a posle duugo dumanja ,smatram da je Z3 bas za mene .
Pomozite zemljaku kog je napustila sreca !!!
Poslao sam ti kontakt na PM/chat, javi ako nisi dobio...

Sent from E6533

Nisam dobio ,a izgleda da mi PM ne funkcionisu. Posalji mi na mail.

Možeš mi slikati kako stoji ta IMAK? Nešto sam se premišljao da uzmem ali na G2 me nije baš dosta služila pa sam uzeo Nillkin. I od koga si uzeo taj Aukey punjač, može link?

Slikaću kad budem ima s čim, stoji čvrsto i baš je dobra tekstura. Šta je bio problem sa G2 verzijom?
Aukey mi doneo drug iz nemačke, sa amazona naručio.

Bila je veoma meka na neki način i vrlo brzo mi je pukla, u farmericama se mnogo steže i pukne verovatno... Mada šteta, bila je dobra maska, teksturu sam obožavao... Inače, uz taj Aukey si dobio i kabal, i sa kojim kablom je punjeno kad si merio?

Послато са D6603 уз помоћ Тапатока

Stari kabel sam koristio, od logitech slušalica, hteo sam da jedina razlika bude adapter.
Drugar je uzeo Aukey za kola i prezadovoljan je.

Stigao mi je WSKEN magnetni punjač, kabal je veoma kvalitetan i došao je u lepoj i obezbeđenoj kutiji (mislio sam da će poslati u kesici, iznenadili su me). Ima isti napon kao i obični kabal mada mislim da je to ograničenje do punjača, adaptera (oko 750mA).
Malo mi je nepraktičan, magnet je malo slab pa nije moguće koristiti telefon u toku punjenja. Sve u svemu, za nekih 6 dolara sam zadovoljan, sačekaću popust neki pa ću videti da uzmem Aukey QC3.0 punjač.

Ovih dana treba da mi dođe i Nillkin Frost Shield i Tempered glass... :)

Послато са D6603 уз помоћ Тапатока

Ako ima neko kontakte u mts-u da li ima sanse da bude jos z3 u ponudi posto mi istice ugovor?

Sent from my Tesla_Tablet_L7_3G using Tapatalk

Trenutno imam u posedstvu bronzani z3 telefon koji je donet iz Švedske. Prilikom podizanja sistema pojavi se ovaj 3uk-three-logo,K-P-328633-1.jpg logo,pretpostavljam od provajdera sa preko kojeg je kupljen telefon. Da li je moguće staviti fabrički sonijev rom na telefon?

Znači dobijamo i sledeću verziju :)

Xperia Z3 Android N FTF firmware file now available – see the first screenshots

Xperia-Z3_NPC91K_Android-N_1-315x560.png
Xperia-Z3_NPC91K_Android-N_9-315x560.png

Koliko je dobro videti cist android na Z telefonu :)

Ako sam dobro razumeo kamera je netaknuta kao i zvuk a neke od sony aplikacija je moguce skinuti iz marketa pa se ne gubi na tom polju. I onda ovo prakticno postaje Sony Nexus sa odlicnom izradom i autonomijom, uz neke bagove verovatno ali nema veze :)

Mene interesuje hoce li izaci i za z3c?

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Za sada samo Z3, evo ovde je tema o N preview za ovaj fon - [FTF/D6603] Android N Preview NPC91K

- Devices (possible to use): Xperia Z3 D6603, Xperia Z3 D6653, Xperia Z3 Japan series.

- Version: Android N Preview NPC91K (April/02 Security Patch Levels)

- File size 880MB.

[YOUTUBE]9HFH9WjOBBc[/YOUTUBE]

Imamo novi Nexus telefon, Nexus z3... :D

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Po prvi put sam se smorio sto nisam kupio black Z3 onomad a imao sam dobru ponudu :d

Koliko videh na xda radi sony kamera app a dobar broj sony aplikacija moze da se skine iz marketa mada ima i odlicnih alternativa. Ima manjih bagova i kazu da fluidnost nije savrsena tj ima manjih padova ali navodno Nova launcher resava i to.

Znaci ovaj Z3 je sada Nexus u pokusaju sa premium izradom, stereo zvucnicima, 600 nits+ displejom, solidnom kamerom, vrhunskom autonomijom.. a malopre videh na MS da neki lik prodaje navodno odlicno ocuvan, 6m star fon sa garancijom, punom opremom itd za 210e :) Dobro, slagao je verovatno za nesto :d al'..

Fabrički nije ali može da se *namesti* kao vrhunski telefon za pristojnu cifru....

Sent from my D6603 using Tapatalk

Opametili se htc/sony. Ovako mogu mnogo brže da izbacuju update na najnoviju verziju Androida a ne da se čeka po pola godine. Šteta što huawei isto ne odradi sa mate 8... Odlična kupovina z3 definitivno...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Pa nisu se bas opametili tj sony nije :D tj softver im je uglavnom odlican kao i podrska jednim delom ali su prilicno spori u poslednje vreme kada je vodeca serija (Z5) u pitanju mada su na kraju i za te telefone izbacili krsten MM softver (sto i jeste najvaznije) ali htc je u poslednje vreme tu u prednosti, oni su se najvise popravili dok sony drzi taj neki ritam/kvalitet apdejtovanja vec oko 2 godine.

[ROM][Android N][Ported From Z3][Developer Preview 2]Android N ROM For Xperia Z2.

Bilo je samo pitanje vremena :)

Poslednja izmena:
Dobri su i HTC i Sony. Fora je kod HTC-a sto izbace update pre svih sa minimalnom kolicinom bug-ova, i ne update-uju tokom godine do sledeceg android-a i tako sledece dve godine. Kod Sony-a dobijes sporije update, ali se kasnije vecinom pegla i sto je najvaznije, dobijes nove security ispravke ;)

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Sad ispade Z3 best byu kad se pogleda kakvu softversku podrsku ima/ i imace.
I na flickru ima najvise fotki i najaktivnije su grupe sa Z3/Compact.
Sad mi nesto uleteo ponovo o Copper Z3 :-/

Sent from my Galaxy S5+

Uh, copper Z3 je brutalan. Odmah bih zamenio Z2 za njega.

Xperia Z2

Sada kad' je Z3 dobio N preview svima nama je ponovo zanimljiv fon :D

I na flickru ima najvise fotki i najaktivnije su grupe sa Z3/Compact.

Z3/Z3c su najpopularnije sony kamere na flickru (sto je malo cudno, bio sam ubedjen da su to rx100 ili najjeftiniji alpha mirrorlesi), toliko o ''ocajnoj'' kameri a i inace izgleda da su Z3, Z3c pa i Z2 najbolje prodavaniji sony androidi ikada. Sto je i logicno s obzirom na ono sto nude samo je ''kampanja'' pljuvanja i lazi trajala godinama, kao da su najgori krsevi u pitanju a i dalje ima botova koji prosipaju takve gluposti. Mada je cinjenica da Z3c ima probleme sa izradom dok su XZ, Z1/2/3 prilicno pouzdani telefoni sa odlicnom sw podrskom.

Poslednja izmena:
Onima koji su u bot penziji ili su banovani ili random mjutirani :)

Nazad
Vrh Dno