Šta kupiti umesto Z2/3?
I šta bi to S820 bazirani modeli mogli da donesu bolje u odnosu na dva pomenuta?
Upravo to!Tacno tako,al opet ima u svima nama onaj crv : novo je novo![]()
Ja sam moj z3 kupio u Zagrebu. Zapravo, kupila mi ga je prijateljica i poslala autobusom. Kupljen je preko njuškala, nov sa t-com garancijom, a izašao je nešto ispod 300€ sa transportom.
Pazi sa vraćanjem pdv-a, jer može da se desi da platiš carinu i pdv na ulasku u Srbiju.
Softver je bio brendiran, ali sam ga istog dana rutovao i flešnuo čistim. Ako nećeš root, vrlo je jednostavno da ubaciš čist softver. Garancija se ne gubi.
Zapravo sam mislio na flash tool kojim se vrlo jednostavno ubaci bilo koji fabrički softver bez ruta.
Ako hoćeš i rut, onda tako kako si ti rekao, ne mnogo komplikovanije.
Stigle mi danas SoundMagic E10S i zvuk je fantastičan... hsv ako može na pm fajl za prženje tih 24h sto si pricao pa da vidim ima li razlike. Mada je i ovako za medalju, u odnosu na one stock sonyjeve mh-ex300ap sto sam imao pfff daleko bolje , pakovanje za medalju, brdo dzidza bidza.
Stigle mi danas SoundMagic E10S i zvuk je fantastičan... hsv ako može na pm fajl za prženje tih 24h sto si pricao pa da vidim ima li razlike. Mada je i ovako za medalju, u odnosu na one stock sonyjeve mh-ex300ap sto sam imao pfff daleko bolje , pakovanje za medalju, brdo dzidza bidza.
U *** kako je moguće da bubice imaju ovakav bas?! [emoji32]Imam aploudovano, ko hoce moze da proba (kraci test odziva bass-a) - Heartbeat
Mora Z3, bolje zvuce. Prodaj M8...Samo me loži, već mi se sviđaju, ali sada kada si napisao za bas, uh :smash:
I mene interesuje?!Gde su najpovoljnije SoundMagic E10S a da isporučuju u Srb?
Ovo je BAS OK cena za Z3. Prvo pravo snizenje u MTSu. Nesto spremaju...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari