Šta je novo?

Sony Xperia Z3

Šta kupiti umesto Z2/3?
I šta bi to S820 bazirani modeli mogli da donesu bolje u odnosu na dva pomenuta?

Trenutno umesto Z2 ili Z3.. samo Nexus 6P kao pravi apgrejd na svim poljima (osim autonomije i IP58) :)
Kada je neki entuzijazam u pitanju onda LG V10 ali je bedak sto vazi da ima kilavu autonomiju. Aj u ovom slucaju da kazem i Note 5/S6e+ mada me uzasava pomisao prelaska sa nexus-olikog UI na TW :d

A sto se novih S820 Androida tice verujem da ce htc, Samsung, LG, sony, Nexus novi modeli kao i neki kineski biti bolji na skoro svim najbitnijim poljima od Z2/Z3 jer je to i logicno posle tacno 2 godine od predstavljanja Z2.

Zato mislim da je najisplativija opcija cekati pad cena po oglasima (450-500e) sto ce se desiti vec polovinom godine jer ce verovatno sva 3 operatera imati u ponudi (M10, S7, Z6, G5) sto dodatno olaksava nabavku i utice na pad cena po oglasima.

Poslednja izmena:
Ti novi S820 mideli ni na jednom polju neće toliko odskočiti od Z2/3 da će vredeti 250€ više.
Videćete kad ih predstave, nikome ko već ima dobar telefon neće ići bale.

Tacno tako,al opet ima u svima nama onaj crv : novo je novo :)

Drustvo, odlucio sam se opet kupiti Z3, al se opet mucim izedju 2 varijante...

1. Nov tel u Zagrebu sa 2 godine garancije da uzmem (crni i bijeli imaju u ponudi), i vratim PDV (25%), dodje me oko 330€ i put jos itd, ukupno oko 355€

2. Polovan, bez slusalica (imam slusalice ) copper varijanta, ocuvanost 9 od 10, ima i kaljeno staklo na ekranu mada to meni malo ruzi telefon ali ajde, sigurno ga i cuva, i par dana garancije cisto da probam uredjaj, i to je to, ukupno oko 235€

Sta bi vi da ste na mom mjestu???

Poslednja izmena:
Uvek je bolje nov ako možeš da se pružiš toliko,a imaš i garanciju.A ova ponuda za polovan je isto ok, toliko se prodaje z2 sada.

Ja sam moj z3 kupio u Zagrebu. Zapravo, kupila mi ga je prijateljica i poslala autobusom. Kupljen je preko njuškala, nov sa t-com garancijom, a izašao je nešto ispod 300€ sa transportom.

Pazi sa vraćanjem pdv-a, jer može da se desi da platiš carinu i pdv na ulasku u Srbiju.

Ja sam moj z3 kupio u Zagrebu. Zapravo, kupila mi ga je prijateljica i poslala autobusom. Kupljen je preko njuškala, nov sa t-com garancijom, a izašao je nešto ispod 300€ sa transportom.

Pazi sa vraćanjem pdv-a, jer može da se desi da platiš carinu i pdv na ulasku u Srbiju.

Da li su telefoni iz T-com, Vip, Tele2 itd otkljucani na druge mreze i da li imaju cist softver?

Otključani su, jer u EU ne smeju da budu zaključani.

Softver je bio brendiran, ali sam ga istog dana rutovao i flešnuo čistim. Ako nećeš root, vrlo je jednostavno da ubaciš čist softver. Garancija se ne gubi.

Verovatno misli na prerutovani stock u zip fajlu koji je obicno skroz cist.Naravno pre toga je potreban root i recovery.

Zapravo sam mislio na flash tool kojim se vrlo jednostavno ubaci bilo koji fabrički softver bez ruta.

Ako hoćeš i rut, onda tako kako si ti rekao, ne mnogo komplikovanije.

Zapravo sam mislio na flash tool kojim se vrlo jednostavno ubaci bilo koji fabrički softver bez ruta.

Ako hoćeš i rut, onda tako kako si ti rekao, ne mnogo komplikovanije.

Ja sam uz pomoć FlashTool-a debrendirao mnogo Sony telefona. FlashTool je najpouzdaniji način za flash-ovanje jer aplikacija sama download-uje ROM sa Sony-jevog servera, pa su šanse da dođe do neke greške izazvane ljudskim faktorom minimalne. Najtoplije preporučujem FlashTool. Naravno, korisnicima koji nisu dovoljno upoznati sa materijom (root, ROM, Bootloader...) ne preporučujem da se "igraju", jer mogu trajno da oštete svoj telefon.

Stigle mi danas SoundMagic E10S i zvuk je fantastičan... hsv ako može na pm fajl za prženje tih 24h sto si pricao pa da vidim ima li razlike. Mada je i ovako za medalju, u odnosu na one stock sonyjeve mh-ex300ap sto sam imao pfff daleko bolje , pakovanje za medalju, brdo dzidza bidza.

Stigle mi danas SoundMagic E10S i zvuk je fantastičan... hsv ako može na pm fajl za prženje tih 24h sto si pricao pa da vidim ima li razlike. Mada je i ovako za medalju, u odnosu na one stock sonyjeve mh-ex300ap sto sam imao pfff daleko bolje , pakovanje za medalju, brdo dzidza bidza.

Da li mogu da te zamolim za neku fotku slušalica i te dodatne opreme?
Ja sam pre par dana naručio Sony MDR-EX650 slušalice. Koštaju 60 funti, a kada stignu videću i kako rade. Hvale ih po netu, ali ja samo svojim ušima verujem. :)

Odlicno :) Sad je jasno da ih ne hvale toliko bez razloga a i red je bio da iskoristis zvuk sa Z3 na pravi nacin, sigurno su bolje od (ipak izvikanih) Pistons.

Cim budem u mogucnosti spakovacu neke najosnovnije fajlove za burn in pa cu ti poslati link.

@ pegasus89

Bas me zanima kako zvuce te sony, i ja sam ih merkao prosle godine. Sony MDR-EX650AP review
SoundMagic E10S review

Imam aploudovano, ko hoce moze da proba (kraci test odziva bass-a) - Heartbeat

Moze i ovo : Percussion Imaging Test
Mada je ovaj test vise za vece drajvere/sluske.

Poslednja izmena:
Gde su najpovoljnije SoundMagic E10S a da isporučuju u Srb?

Imam aploudovano, ko hoce moze da proba (kraci test odziva bass-a) - Heartbeat
U *** kako je moguće da bubice imaju ovakav bas?! [emoji32]
Probao ovaj test sada na brzinu, neverovatno!! Da mi je jeko pricao da bubice mogu imati takav bas smejao bih mu se [emoji1].
Ono znaci gruvaju za medalju, preporuka ti je na mestu [emoji6]

Samo me loži, već mi se sviđaju, ali sada kada si napisao za bas, uh :smash:

Koja je cena tih bubica? Ako je oko 60$ kao što sam negde video onda i moraju da sviraju dobro :)

1fab9835fd57c7f85aeb4088e8edd4ca.jpg

Da li se negde kod nas mogu naci te slusalice?J guglao nesto ranije skoro i nisam nista nasao.

Cene Z3 u mts-u?!

https://www.mts.rs/privatni/mobilna/mobilni-uredjaji/telefoni/detaljnije/79138

Daj boze da ovo nije neka greska, snizenje sa 43800 din na samo 15k din uz mix XL paket!! (ugovor na 36 meseci, cena 1999 din mesecno)

Miks L paket (cena 1699 din mesecno) i 36m ugovor cena Z3 samo 21900 din :)

Ogranicene kolicine, tako pise. Ocigledno ciste zalihe.

Miks XL (24m ugovor) cena sa 55800 din snizena na 27k din.

43800 din u box paketu (24m), stara cena 70200 din.

Poslednja izmena:
Ovo je BAS OK cena za Z3. Prvo pravo snizenje u MTSu. Nesto spremaju...

Nikada to nisu radili ranije!

Nazad
Vrh Dno