Šta je novo?

Sony Xperia Z3

Da,ali ti si vlasnik uredjaja.Tu je caka,i mene to zanima,ne samo za Mts nego i Vip i Telenor.
Sta se desava prilikom eventalne potrebe za reklamacijom?Meni su jdnom u Telenoru rekli za neki Sony M2 koji sam hteo da odnesem da garancija mora da je na moje ime.

Za vip znam da prihvataju garanciju ko god odnese samo list i racun da imas, mts isto. Za telenor mislim da mora vlasnik. Ali direktmo mozes sa garantnim listom da odes do servisa bez ijednog opetatera. E sad ako ti izdaju novi uredjaj to je problem, jer to mora vlasnik. Da se telefon odnese na popravku to je lako i tu nema problema jer ako te ispale u poslovnici uvek mozes direktno u servis :)

Moze da se desi da je neka aplikacija pravila problem.

Inace na Z2 nisam imao nijedan takav restart, telefon nije rootovan i nisam kopano po sistemu i sl.

Poslednja izmena:
Meni se restartovao par x za 7 meseci rootovan telefon i nije cudo, neka app napravi cudo i eto ti ;-)

Z5 serija je imala taj obicaj (ne znam da li su ispravili ikad nekim apdejtom firmwera)...ne bi me cudilo da su i z3 seriju upropastili; to izgleda postaje uobicajeno u danasnje vreme kod velikih igraca.

Tako nesto se desava i na Nexusima, nista novo i nije do Sonya, nego losih app.

b9bc2b92c0e25870dc356d8b6c8e040d.jpg

Evo i ta mi je restartovala telefon, i sta sad? A Googlova app.

Gmail ti restartovao telefon, dear god.
Meni se nije restartovao zbog aplikacije ne sećam se.

Ja se ne secam da mi je neka iole krstena aplikacija restartovala telefon ni na ICS androidu od pre 4 godine. Neke ocajno odradjene/manje poznate koje sam probao jesu ali to bese pre 3 godine.

@ Marti

Ako se nastave ti problemi mislim da mora pasti jedan hard reset..

Poslednja izmena:
Ocigledno je nesto do sistema, jer nema sanse da toliko razlicitih aplikacija izaziva restart (plus mu i sistemske aplikacije izazivaju restart). Ili je nesto sony zeznuo, ili se u procesu apdejta zeznulo.

Poslednja izmena:
5.1, tada je telefon usporavao nije se restartovao, plus je 5.1.1 izašao u martu/aprilu koji je to sve popravio.

Poslednja izmena:
Konstantno imaš potrebu da pljuješ po androidu.
Ako ti se ne sviđa imaš opciju povratka na wp koji izuzetno radi i aplikacije su vrhunske, nema potrebe da nam stavljaš do znanja više puta na dan da je android s*anje.

Pogledaj tacno vreme kad se restartovao, zatim idi u naloge i pogledaj da li je u to vreme pokusana neka sinhronizacija (kalendar, chrome, kontakti...). Ja sam imao taj problem, samo sam odstiklirao, pa ponovo selektovao, i od tad ni jedan restart, a sa aplikacijama uopste nisam imao taj problem.

Konstantno imaš potrebu da pljuješ po androidu.
Ako ti se ne sviđa imaš opciju povratka na wp koji izuzetno radi i aplikacije su vrhunske, nema potrebe da nam stavljaš do znanja više puta na dan da je android s*anje.
Ko pominje sad WP? Relax

Ja pominjem.Ne mogu više da čitam tvoja svakodnevna kukanja na android.
Imaš ios i wp kao izbor pa vidi kako kod njih sve ekstra radi, nema potrebe da nam svima nabijaš na nos svoje mišljenje o androidu.

Pa nemoj da ih citas, te neko tera da citas?
Znaci ti kao da zabranjujes meni da iznosim nesto lose ako mi se desi na Androidu. Aj zabrani mi...

Koliko bih po vama realno mogao da tražim za moj Z3? Očuvan, bez tragova korišćenja, full pack u garanciji do novembra. Nisam pratio cene, a kontam da okačim oglas na KP...

Pazi,ako hoces sto pre da prodas moraces da spustis na oko 280
E kad neko vidi da je sa garancijom za te pare brzo ces prodati.
Tesko se prodaje Z3,znas li ti da sam ja moj u jedno vreme pre tacno godinu dana cenio 310 evra sa Telenorovom garancijom i nisam ga bio prodao.Na kraju se zamenim sa likom za S5 Plus i on mi doplatio nesto.

Svi ce pre ici na Z2 nego na Z3 jer ne vredi te doplate. Slicno kao M9 i M8...

Pazi,ako hoces sto pre da prodas moraces da spustis na oko 280
E kad neko vidi da je sa garancijom za te pare brzo ces prodati.
Tesko se prodaje Z3,znas li ti da sam ja moj u jedno vreme pre tacno godinu dana cenio 310 evra sa Telenorovom garancijom i nisam ga bio prodao.Na kraju se zamenim sa likom za S5 Plus i on mi doplatio nesto.
Pa dobro, valja se pokušati. Ništa ne gubim :)

Iskreno ja jos ne bih prodavao Z3 - telefon je i dalje odlican i ima mozda i najbolju autonomiju na trzistu van phablet klase a za sada sve govori da ce dobiti sjajan 6.0 softver (uz to vec ima veoma kvalitetan 5.1.1). Jednostavno bih cekao pad cena S820 androida koji mogu da donesu poboljsanja na svim poljima u odnosu na Z3 dok ovih aktuelni flasghip droidi nista posebno nisu bolji a na mnogim poljima su i slabiji a doplata nije bas mala.

Poslednja izmena:
Šta kupiti umesto Z2/3?
I šta bi to S820 bazirani modeli mogli da donesu bolje u odnosu na dva pomenuta?

Nazad
Vrh Dno